- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
yeni eşim ..yeni evlendim memuriyetim yanmasın diye sözleşmenin bitmesini bekliyordum ama bekleyemicem ...evlilik sebebiyle fesh edebilirmiyim acaba nasış yaparım birde avukat arkadaslar varsa cevaplayabilirlerse çok sevinirim..sözleşmeli memuruöEski eş bozuntusu?
Allahtan eşim iyi biri??
Neden ailenizle yaşıyorsunuz anlayamadım
Bende bunları yazmaya geldim.Eski eş bozuntusu?
Allahtan eşim iyi biri??
Neden ailenizle yaşıyorsunuz anlayamadım
yakıcam atanırım yine inşallah 1 yil ceza suremi beklerim napayim ..yada evlilil sebiyle fesh etme hakkim varmidir ki o zaman ceza yemem ilk alimda atanirimMemuriyeti yakmayın konukevi varsa kızınızı kreşe verin orada kalın
Memuriyeti on tane kocaya değişme derimyakıcam atanırım yine inşallah 1 yil ceza suremi beklerim napayim ..yada evlilil sebiyle fesh etme hakkim varmidir ki o zaman ceza yemem ilk alimda atanirim
Yapmaaa az dayan memuriyet yakılmazyeni eşim ..yeni evlendim memuriyetim yanmasın diye sözleşmenin bitmesini bekliyordum ama bekleyemicem ...evlilik sebebiyle fesh edebilirmiyim acaba nasış yaparım birde avukat arkadaslar varsa cevaplayabilirlerse çok sevinirim..sözleşmeli memuruö
farkli sehirde orda is ayarladim seneye calisicam insallah memuriyet olmasada bir yandan yine kpss calisirimMemuriyeti on tane kocaya değişme derim
Ayrıca evlendiyseniz sizi niye memurluktan atsınlar anlamadım orayı
gurur da onemliKızını düşün ve sabret.
Memuriyet yakılır mı
Senin işin kızının geleceği
5Kac yasında kızınız?
Sakın memuriyeti yakma.. Boşanma yaşadığına göre kızın için kendi ayakların üzerinde durman gerektiğini anlamış olman lazım.. Sakın sakın yakma.. Yine girerim bular boş laflar..
bos degil dolu laf cunku girebilecegimi biliyorum puanim yeterli alim oluyorSakın memuriyeti yakma.. Boşanma yaşadığına göre kızın için kendi ayakların üzerinde durman gerektiğini anlamış olman lazım.. Sakın sakın yakma.. Yine girerim bular boş laflar..
Bir insan bir kez boşandıktan sonra çocuğu ile nasil bu kadar fevri hareket eder anlayabilmiş değilim. Bu konuda çok rahat konuşuyorum. Kizim varken ayrıldım. Eşimi çok çok seviyorum. Cok güveniyorum. Allah bozmasin. Ama kendim mesleğimi bırakmayı düşünmem bile. Cunku esim buu dunyada baki degil. Bu ne rahatlık tavrınıza şaşırdım.
Dipnot: babanızın yaptığı çok çirkin. Kesinlikle bu konuda sonuna kadar haklısınız. Hele o yavrunun tepkisi benibenden aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?