Psikopat annem ve gaza gelen babam

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Kizim agliyordu su an sendrom doneminde kucuk ergen diyolar ya ...bende aglayarak istedigini yaptirmasin diye tepki vermedim susmasini bekliyorum...bu arada odaya girmeye calisan laflar soyleyen anne ve baba ..dedimki lutfen susun ve gidin biz iyiyiz..kizim onlarin mudahalesini gorunce daha cok agladi normalde 5 dk susar o kadar bile sürmez...annem ordan bağırır çocuğu ağlatma ..babamo gaza getirir polisi ara..eski eş bozuntusunu arayacakmış

Çocuğu ağlattığım için elimden alacaklarmış ..bende dedim sizin neyin kafasını yaşıyorsunuz gidin odanıza..babam yumruğunu sıkmış çocuğu ağlatma diye üzerime doğru yurudu bende vuracakmısın dedim küfürler ederek vurdu kızımın önünde ...kızım bana sarıldı anne sen niye ona vurmadın hani güçlüydün dedi bende güçlüyüm ama yaşlı olduğu için dedim...yarın eşyalarımı toplayıp gidicem..çok ağrıma gitti kızlar diğer ablamın çocuğu her gün krize girer aglardı ablam vururdu hatta çocuğa ona tek kelime edemeyem pısırık bana vuruyor ...ve kızım öyle krize girmez çok nadir dir...genelde yumusak sevgi dolu ilşkimiz mevcut..kızlar ben napıyım çok gururum kırıldı ben affederim diye yapıyorlar muhtemelen ..bu konu burda dursunda affetmeyim ...kızlar Allahtan eşim dünya iyisi birisi yoksa ben yaşayamazdım bu dunyada artık..bunları ağlayarak yazıyorum...pısırık baba sana sesleniyorum senden nefret ediyorum ..anne sendende sende çok kurnaz ve kotü kalplisin....Allah sizi bildiği gibi yapsın ..sizi Allaha havale ediyorum

Eski eş bozuntusu?
Allahtan eşim iyi biri??
Neden ailenizle yaşıyorsunuz anlayamadım
yeni eşim ..yeni evlendim memuriyetim yanmasın diye sözleşmenin bitmesini bekliyordum ama bekleyemicem ...evlilik sebebiyle fesh edebilirmiyim acaba nasış yaparım birde avukat arkadaslar varsa cevaplayabilirlerse çok sevinirim..sözleşmeli memuruö

Memuriyeti yakmayın konukevi varsa kızınızı kreşe verin orada kalın
yakıcam atanırım yine inşallah 1 yil ceza suremi beklerim napayim ..yada evlilil sebiyle fesh etme hakkim varmidir ki o zaman ceza yemem ilk alimda atanirim

yakıcam atanırım yine inşallah 1 yil ceza suremi beklerim napayim ..yada evlilil sebiyle fesh etme hakkim varmidir ki o zaman ceza yemem ilk alimda atanirim
Memuriyeti on tane kocaya değişme derim
Ayrıca evlendiyseniz sizi niye memurluktan atsınlar anlamadım orayı

Yapmaaa az dayan memuriyet yakılmaz

Memuriyeti on tane kocaya değişme derim
Ayrıca evlendiyseniz sizi niye memurluktan atsınlar anlamadım orayı
farkli sehirde orda is ayarladim seneye calisicam insallah memuriyet olmasada bir yandan yine kpss calisirim

Bir insan bir kez boşandıktan sonra çocuğu ile nasil bu kadar fevri hareket eder anlayabilmiş değilim. Bu konuda çok rahat konuşuyorum. Kizim varken ayrıldım. Eşimi çok çok seviyorum. Cok güveniyorum. Allah bozmasin. Ama kendim mesleğimi bırakmayı düşünmem bile. Cunku esim buu dunyada baki degil. Bu ne rahatlık tavrınıza şaşırdım.
Dipnot: babanızın yaptığı çok çirkin. Kesinlikle bu konuda sonuna kadar haklısınız. Hele o yavrunun tepkisi benibenden aldi

Sakın memuriyeti yakma.. Boşanma yaşadığına göre kızın için kendi ayakların üzerinde durman gerektiğini anlamış olman lazım.. Sakın sakın yakma.. Yine girerim bular boş laflar..
bos degil dolu laf cunku girebilecegimi biliyorum puanim yeterli alim oluyor

bakin ayrinti yazmadim zaten birakacaktim ama cezali duruma dusmezsem ilk alimda atanirim diye cabaliyordum zaten ordaki isimde hazir sayilir ozel ama basvuru yapmistim bazi acilardan benim icin iyi ozel olmasina ragmen zaten kizimla bir sure vakit gecirmem gerek ben calisirken cok sey kacirdim kizimla ilgili yogun calisma hayatim var

Konunuzu okuduğumda eşinizden boşanıp, ailenizin yanına sığındınız sanmıştım ama şartlarınız hiç öyle değilmiş. Yeniden evlenmişsiniz, Allah mutlu etsin.

Anne babanızın akıl sağlıkları yerinde değil, orası kesin. Normalde de yapmamaları gereken saldırganca hareketler ama bunu küçücük çocuğun yanında yapmaları çok daha acı. Çocuğu müdafaa ettiklerini sanırken, onu daha çok korkutup, travma yaşattıklarının farkında olamayacak kadar duygusal dünyaları kıt demek ki. Mecbur değilsiniz madem, durmayın bu tımarhanede. Çocuğunuz için berbat bir ortam.

Çocuğun şimdiki eşinden olmuş olsaydı istediğini yap derdim ama kızını düşünmek zorundasın.
Onun ihtiyaçlarını karşılamak için paraya ihtiyacın var.
Kalacak başka yer bul ama işten çıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…