• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

puffycikcik zayıflıyor 60.5ten - 55e düştü...hedefi 47... HADİ BANA KATILIN!

Merhaba! günlüğüne biraz göz attım ve azmine hayran kaldığımı söylemem lazım.şu an itibariyle bir yol arkadaşın daha var.ama sabırsızlanıp devamını getiremeyeceğin uygulamalara girişmen bana göre yersiz.haftasonu akşam sadece yoğurt yemenden bahsediyorum.bu tip şeyler insanın metabolizmasına zarar veriyor.herneyse..
ben şuan 54 kiloyum.benim derdim kilo vermekten ziyade yağlarımı eritmek.vücudumun belli yerlerinde (alt karın ,bacak içi ,basen ,bel etrafı) yağ toplanmaları var.bu durum özellikle dar kıyafetler giydiğimde beni çok rahatsız etmeye başladı.daha önceki denemelerim hep yarı yolda kaldı, bu sefer öyle olmasın istiyorum.yaza fit bi şekilde girip kendimi ödüllendiresim var.neyse uzatmıyayım..yediklerimi azaltarak ,aburcuburu keserek ve tabiyki günde yarım saat kardiyo yaparak başladım yola.hadi hayırlısı..!

Harikasın arkadaşım hoşgeldin sefa geldin!!

harika.. çok sevindim senin adına gerçekten istiyorsan ve karar verdiysen yapacağından şüphem yok..!!!hergün yediklerini paylaş bekliyorum.. ben haftaiçi hergün yazıyorum haftasonu dışarlarda filan olduğumdan çok yazamıyorum... ama haftaiçi hergün sıksık yazıyorum...

54 kilo harika..boyun kısa sanırım sen de bizdensin?
=)

benim hedef 47 (İnşallah)

Allah yardımcımız olsun! :nazar:

sevgili günlüğüm

hoşgeldim :) güzel haberlerle geldim..

günlük bugün itibariyle tartıda 54.3 gördüm!!

öncelikle onu söyleyeyim sonra önce haftalık raporumu sonra da günlük menümü paylaşacağım..

planıma uyarak hedefime (Allahın izniyle) adım adım ilerliyorum...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bu yüzden öyle mutluyum ki.. burayı okuyan herkese motivasyon olmak istiyorum.. eğer açıp bu mesaja denk gelen varsa.. KENDİMİ ACAYİP HAFİF HİSSEDİYORUM...

inananamazsınız bendeki değişikliğe ..herkes herrrkes söylüyor... spordan ötürü bir fitleştim ki sormayın gitsin.. kıyafetleri filan bi tarafa koyun.. tipim yürüyüşüm.. duruşum..

üzerimdeki hantallık öyle gitti ki... normal bir formdayım. harika birşey bu.. Allah yardım etti güç verdi yapabildim sonunda inşallah sonuna kadar gitmem nasip olur..

hepinize öneriyorum...

:nazar::nazar::nazar::nazar:

geçen haftanın spor skorunu paylaşayım: pazartesi-çarşamba-perşembe-cuma-pazar (haftada 5gün)

kızlar 3 haftadır diyet ve spor yapıyorum. 3 haftadır haftanın 5 günü spor yaptım ve diyeti hiç bozmadım. (kaçamaksız)

kaçamaksız ilerliyorum Allahın izniyle..

hedefim şubat sonu: 52 olmak...

Mart sonu Allahın izniyle 48e düşmek istiyorum... sonra da 2 kilo daha verip sabitlemek hedefim inşallah.. :nazar::nazar:

canım acayip imreniyorum azmine ,helal olsun diyorum..şu kaçamaksız ilerleme işi bana da nasip olsun lütfen artık yaaa:(( ben kilomu ve hedefimi seninkine benzettiğim için günlüğüne dahil olmak istedim zaten..umarım senin azminden feyz alarak hedefime daha kolay ulaşırım..
çooooook uzun süredir istediğim bişey 40lı kilolara inmek.artık yeter,gün bugündür demek gerek artık zira yaşım ilerliyo, zaman geçtikçe dahada zorlaşacak şu iş biliyorum..
1.63 boyundayım ,yani selvi boylu sayılmam,o yüzden fazla kilo hemen göze çarpıyo malesef..

yediklerime gelince ;cumartesi günü apartman komşularım tanışmaya geldiler bana,haliyle tatlılar tuzlular havada uçuştu.o günü geçelim zira kendimden utanıyorum:P
pazar günü daha kontrollüydüm.bütün yemeklerden yedim ama lezzet testi yapar gibi,tabi bol salata eşliğinde.. 15-20 dk ip atlayarak günü devirdim.
bugün malum mesaimiz başladı,sabah klasik kahvaltı( 2 dilim ekmek,kibrit kuutusu peynir,2-3 zeytin,kahvaltılık sos vs,öğle sandviç, az önce ise 2 adet kuru köfte şekersiz çay eşliğinde..akşama da çorba salata ve 2-3 kaşık sebze yemeği düşünüyorum.aç kalmamak çok ama çok önemli bence yağ depolamamak için..
yemekten önce yapıcam kardiyomu, internetten bi kaç tane video buldum,şu victoria secret mankenlerinin uyguladıkları egzersizlerden..hedef şubat sonu 52!!

aaaaa canım sen hiç kilolu değilsindir kiii... ama tabi önemli olan iyi hissetmek orası kesin.. ben 1.57 boyundayım yaniii ancak =) ve kilom da şuan 54 sayılırım...

54.3 çıktım en son =)))

hedefim 40li bişiler benim de

47
46

en iyisi 46 sanırım ahh umarım düşebilirim...

bence senin akşam yemeğini kesip spor yapman gerek direk forma girersin.. aşırı kasmana gerek yok !
ben 3 haftadır spor yapıyorum düzenli olarak

ve acayip iyi geldi

canım haklısın kilolu sayılmam..bekarken pilatese yazılmıştım,ordaki kadınlar kızım ne işin var senin burda ,derdin ne,ye iç gez toz diyolardı.ama öyle değil işte!!dediğim gibi benim derdim yağ birikimlerim:(( kışın kamuflajı kolay ama yazın günyüzüne çıkıyo hepsi..artık tatil fotoğraflarımla barışmak istiyorum...balayı fotoğraflarım uyuz ediyo beni!!
ben yağ yakmak istediğim için kardiyo çalışıyorum.yazılabileceğim bi pilates kursu filan yok yaşadığım şehirde.evde videoları takip ediyorum,bide haftada 3-4 kez eşimle tenis oynuyoruz.sen spor olarak ne yapıyosun??

canım haklısın kilolu sayılmam..bekarken pilatese yazılmıştım,ordaki kadınlar kızım ne işin var senin burda ,derdin ne,ye iç gez toz diyolardı.ama öyle değil işte!!dediğim gibi benim derdim yağ birikimlerim:(( kışın kamuflajı kolay ama yazın günyüzüne çıkıyo hepsi..artık tatil fotoğraflarımla barışmak istiyorum...balayı fotoğraflarım uyuz ediyo beni!!
ben yağ yakmak istediğim için kardiyo çalışıyorum.yazılabileceğim bi pilates kursu filan yok yaşadığım şehirde.evde videoları takip ediyorum,bide haftada 3-4 kez eşimle tenis oynuyoruz.sen spor olarak ne yapıyosun??

benimde senin gibi derdim aynı 1.67 boyundayım 57 kiloyum gören nerene rejim yapıyosun diyo ama ben hiç rahat istediğim gibi giyinemiyorum yok göbeğim çıktı yok şuram buram çıktı diye hayatım boyunca hep öyle oldu 54 kiloyken bile göbeğim vardı dahada zayıf olmadım belki 54 den aşağı inersim gider :55:

Ahh o göbek yokmuuu,ömrümü yedi ömrümü..sen ne diyosun ben düz 50yi gördüm tartıda ,buna rağmen o lanet olası göbek olduğu yerde arz-ı endam ediyodu:(( o benim bi parçam,kendimi bildim bileli var..kat kat giyinerek olsun,karın kısmı bol bluzlerle olsun kamufle yoluna gidiyorum kışın. ama yaz gelince çoğu zaman çaresiz kalıyorum,hele plajda yaşadığım sıkıntıların tarifi yok.hoff yeter,artık vedalaşma vaktidir onunla..mayıs en geç haziran gibi geldiği gibi gider inşallahhhhh...!!!

hee bi de bi konuya açıklık getirmek isterim ki bu çook büüyük bi yanılgıdır..bu ara göbişime takık olduğumdan baya bi geziyorum sitelerde forumlarda bu konuyla ilgili olarak..MEKİK ÇEKMEYLE GÖBEK YAĞI ERİMEZZZZmişşş....bende henüz öğrendim.biz yıllar yılı göbekli her arkadaşımıza "mekik çek geçer" demiş insanlarız..meğer bizi kandırmışlar fena halde..mekik karın kaslarını güçlendirip o bölgedeki sarkmaları toparlarmış,ama bölge yağlarını eritme kısmı tamamen şehir efsanesi:P hatta bol bol mekik çekersek karın kaslarımız şişip kasların üzerinde biriken yağı daha da ileri iterekten bizi daha da bir göbekli gösterirmiş...benden söylemesi..burdan ilan olunur:)

hee bi de bi konuya açıklık getirmek isterim ki bu çook büüyük bi yanılgıdır..bu ara göbişime takık olduğumdan baya bi geziyorum sitelerde forumlarda bu konuyla ilgili olarak..MEKİK ÇEKMEYLE GÖBEK YAĞI ERİMEZZZZmişşş....bende henüz öğrendim.biz yıllar yılı göbekli her arkadaşımıza "mekik çek geçer" demiş insanlarız..meğer bizi kandırmışlar fena halde..mekik karın kaslarını güçlendirip o bölgedeki sarkmaları toparlarmış,ama bölge yağlarını eritme kısmı tamamen şehir efsanesi:P hatta bol bol mekik çekersek karın kaslarımız şişip kasların üzerinde biriken yağı daha da ileri iterekten bizi daha da bir göbekli gösterirmiş...benden söylemesi..burdan ilan olunur:)

oohooo yanmışız o zaman eee napcaz şimdi nasıl gidecek bu göbekte plajda bikiniyle salınacaz

canım mrb normalde düzenli spor ve pilates yapan ben 1 ay bıraktım ve yiyerek 58 oldum daha baktım aldı başını gidiyor depresyona giriyorum kendine gel kızım dedim..açtım fotoları yazın şortlu bikinili bodrum gecelerinden kalma 48 kg oldugum fotolara bi iç çektim ve azimle sporuma tekrar başladım 4 kg verdim şuan 54 üm fakat bu benim için çok çok fazla bi k,ilo geliyor:) ve seninle burda devam edip adapte olucam 48 kiloma kavuşucam
sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 b süt içtim
öglen birazdan bi karnıyarık yicem küçük
akşam salata :)

canım mrb normalde düzenli spor ve pilates yapan ben 1 ay bıraktım ve yiyerek 58 oldum daha baktım aldı başını gidiyor depresyona giriyorum kendine gel kızım dedim..açtım fotoları yazın şortlu bikinili bodrum gecelerinden kalma 48 kg oldugum fotolara bi iç çektim ve azimle sporuma tekrar başladım 4 kg verdim şuan 54 üm fakat bu benim için çok çok fazla bi k,ilo geliyor:) ve seninle burda devam edip adapte olucam 48 kiloma kavuşucam
sabah 1 yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 b süt içtim
öglen birazdan bi karnıyarık yicem küçük
akşam salata :)

süpersin canım hoşgeldin beraber düşelim inşallah..
sporu hiç bırakmamak lazım...

ben de haftada 5 yapıyorum... 4. haftama girdim..

süper !! ben çok uzun bi süre tenis oynadım
şimdi ne iyi bir eş bulabiliyorum ne de mekan.. zor oluyor ama oynamaya çalışıyorum
şuanda yaptığım şey düzenli olarak kardiyo :nazar::nazar::nazar: en önemlisi kardiyo şu aşamada.. 50ye düşünce kas çalışmaya başlicam.:nazar:

sırf mekikle değil ama bir seri karın egzersiziyle sıfır göbekli olmuştum ben.. sıfırdı ciddiyim ama hiç aksatmadım ve yediklerime çok dikkat etmiştim..

yani kesinlikle işe yarar doğru yapılırsa, önemli olan süreklilikkk! ve VAZGEÇMEMEKKKKKKKKKKKKKKK yemekleri herzaman yiyoruz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !! biraz dikkatttt

selam günlüğüm,

planlarımdan ve günlük menümden bahsedeyim..
öncelikle dün tabiki spora gittim.

-sabah: 2 kuru kayısı + yoğurt
-öğlen: ton balıklı salata
-akşam: lahana yemeği (haşlama bile diyebiliriz öle karışık bişi yaptım)

bu kadaaar =)

akşam da tabiki spora gideceğim..
kardiyooo

şubat sonuna kadar 52 olur muyum acaba yoksa bu bir hayal mi?

İNŞALLAHHH diyorummm...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

süpersin canım hoşgeldin beraber düşelim inşallah..
sporu hiç bırakmamak lazım...

ben de haftada 5 yapıyorum... 4. haftama girdim..

tek yapılan diyet bi süre bıraktıktan sonra tekrar alınabiliyor fakat sporla dengelendiginde alma aşamasını biraz daha zorluyor şubatın sonuna kadar 52 olucaz inşş :)

canım supersın yaaaa...kacamak hıc yapmadın demek...masallah cok ıradelısın...

54.3...

ucuyorsun sen yaaa...

arayı bayagı bır actın....

gercı ben bıraz tembellık yaptım o konuda maalesef...

cok guzel gıdıyorsun sakın bozma...ben de bıraz gec de olsa senı yakalayacagım ınsallah...

günaydın günaydınn dün akşam 1 saat fıtness yaptım belkide daha fazla yalnız sabah geç kaldım dolabı bir açtım ki puding
1 porsiyon pudıng
1 dilim k.ekmegi
211 kalori aldım malesef

tek yapılan diyet bi süre bıraktıktan sonra tekrar alınabiliyor fakat sporla dengelendiginde alma aşamasını biraz daha zorluyor şubatın sonuna kadar 52 olucaz inşş :)

kesinlikle !! bir de spor yapınca böle açlık hissi daha az hissediliyor..diyete daha kolay alışılıyor

Allaha şükrediyorum.
4. haftama girdim Allahın izniyle inşallah hep böyle giderrr..!! yani pazartesi itibariyle 1 ay olmuş olacak..

bu sabah uyandığımda kendimi çok daha hafif hissettim ama tartılmadım..

tam pazartesi tartılıp 1 aylık skorumu paylaşıcam!!

şubat sonuna 52 olursammmmmmm
ahhhh

mart sonu hedefim 48 olmak olacak inşallahhhh!! süper gidiyoruzzz devaaaam bozmak yoook..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım supersın yaaaa...kacamak hıc yapmadın demek...masallah cok ıradelısın...

54.3...

ucuyorsun sen yaaa...

arayı bayagı bır actın....

gercı ben bıraz tembellık yaptım o konuda maalesef...

cok guzel gıdıyorsun sakın bozma...ben de bıraz gec de olsa senı yakalayacagım ınsallah...

canım bak hiç bozmayınca vücut bi ritm tutturuyo o şekilde veriyosun
ama benim kaçamak yapmamam dışında ennnnnnnnnn önemli yaptığım şey HAFTANIN 5 GÜNÜ KARDİYO YAPMAK
bunu yappppp!! bunu düzene oturtursan acıkma hissin de daha az oluyo bi de spor yaparken o kadar acı çekiyorum ya bozulur mu bu diyet diyosun.. ve cidden çok güzel besleniyorummm ALLAHA HAMDOLSUN DEVAMI GELECEK İNŞALLAH

HADİİİİ KATIL BANAAAAA

:nazar:

kesinlikle !! bir de spor yapınca böle açlık hissi daha az hissediliyor..diyete daha kolay alışılıyor

Allaha şükrediyorum.
4. haftama girdim Allahın izniyle inşallah hep böyle giderrr..!! yani pazartesi itibariyle 1 ay olmuş olacak..

bu sabah uyandığımda kendimi çok daha hafif hissettim ama tartılmadım..

tam pazartesi tartılıp 1 aylık skorumu paylaşıcam!!

şubat sonuna 52 olursammmmmmm
ahhhh

mart sonu hedefim 48 olmak olacak inşallahhhh!! süper gidiyoruzzz devaaaam bozmak yoook..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aynen canım hatta 47 olmak istiyorum bi kilo pay çıkarmak istiyorum 47 oldugumda bi pasta alıcam bütün hepsini yicem ödül olarak çok seviyorumda daha sonra aynı şekilde korucamm :))))))

Back
X