- Konu Sahibi puffycikcik
Merhaba! günlüğüne biraz göz attım ve azmine hayran kaldığımı söylemem lazım.şu an itibariyle bir yol arkadaşın daha var.ama sabırsızlanıp devamını getiremeyeceğin uygulamalara girişmen bana göre yersiz.haftasonu akşam sadece yoğurt yemenden bahsediyorum.bu tip şeyler insanın metabolizmasına zarar veriyor.herneyse..
ben şuan 54 kiloyum.benim derdim kilo vermekten ziyade yağlarımı eritmek.vücudumun belli yerlerinde (alt karın ,bacak içi ,basen ,bel etrafı) yağ toplanmaları var.bu durum özellikle dar kıyafetler giydiğimde beni çok rahatsız etmeye başladı.daha önceki denemelerim hep yarı yolda kaldı, bu sefer öyle olmasın istiyorum.yaza fit bi şekilde girip kendimi ödüllendiresim var.neyse uzatmıyayım..yediklerimi azaltarak ,aburcuburu keserek ve tabiyki günde yarım saat kardiyo yaparak başladım yola.hadi hayırlısı..!
Harikasın arkadaşım hoşgeldin sefa geldin!!
harika.. çok sevindim senin adına gerçekten istiyorsan ve karar verdiysen yapacağından şüphem yok..!!!hergün yediklerini paylaş bekliyorum.. ben haftaiçi hergün yazıyorum haftasonu dışarlarda filan olduğumdan çok yazamıyorum... ama haftaiçi hergün sıksık yazıyorum...
54 kilo harika..boyun kısa sanırım sen de bizdensin?
=)
benim hedef 47 (İnşallah)
Allah yardımcımız olsun!