• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pufy'in Diyet Günlüğü

bugün iş nedeniyle şehir dışındaydım.
sabah 07:30 da 1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
2 çatal reçel ve bir tane biber yedim.

yolda acıktım. bir pastaneye girip bir tane küçük poğaça ve bir bardak çay içtim
gittiğim yerde bir tane nescafe ikram ettiler. üçü bir arada idi.
13 de öğle yemeği yedim. ikram iskenderdi. pidesinden pek yemedim. etinden ve yoğurdundan yedim. akşam da yine dünden kalan karnıyarık ve pilavu yedim. bol salata.

çantamda bir salatalık ve bir elma olmasına rağmen hiç fırsat olmadı. ne kadar su içtiğimi bilemicem.
toplantı hali
bugün pek iç açıcı değil.

bugün iş nedeniyle şehir dışındaydım.
sabah 07:30 da 1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 fincan yeşil çay
2 çatal reçel ve bir tane biber yedim.

yolda acıktım. bir pastaneye girip bir tane küçük poğaça ve bir bardak çay içtim
gittiğim yerde bir tane nescafe ikram ettiler. üçü bir arada idi.
13 de öğle yemeği yedim. ikram iskenderdi. pidesinden pek yemedim. etinden ve yoğurdundan yedim. akşam da yine dünden kalan karnıyarık ve pilavu yedim. bol salata.

çantamda bir salatalık ve bir elma olmasına rağmen hiç fırsat olmadı. ne kadar su içtiğimi bilemicem.
toplantı hali
bugün pek iç açıcı değil.

Menü cok ic acıcı değil ama abartısız güzel, afiyet olsun.

Kızlar ben bu cuma yola cıkıyorum 5 günlüğüne bi alanya antalya yapacagız.Cuma gününe burda olurum.Güncellemeden bırakmayın.Vakit buldukca belki internete girersem bende yazarım.Haberiniz ola :40:

elmayrah ve pufy, ilginiz icin cok tesekkur ederim. bugun batti balik yan gider diye epey bi yedim ama yarin kesin diyetteyim. ben kendimi cozdum, moralim iyi oldugunda gayet guzel diyet yapiyorum ve acikmiyorum; ama ne zaman moralim bozuk, o zaman paso acikiyorum. duygusal yiyiciyim yani. yarin buna izin vermicem. yarin yaptiklarimi gururla yazacagim insallah. bugunun tek iyi yonu 3 lt su ictim

bugun de tutamadim kendimi... kendimden igreniyorum, utaniyorum; ne kadar iradesizim ben... sucuk, peynir, bazlama, badem sekeri, cekirdek; ne bulduysam yedim... hem de acliktan cikmis gibi.... cok ama cok uzgunum, cok kiziyorum kendime...

canım benim merhaba..ben merve..benimde birkaç kilo fazlalığım var ondan dolayı takılıyorum buraya..yazdıgın yazıyı okudum hayattan bıkmıs bi halin var sanki..yapma,etme..Psikoloji okuyorum ve insan psikolojisni çözdüm artık..sen kendini diyete cok sartlamıssın o kiloları kafana cok takmıssın.bu kadar sartlandıgın içinde aklın sürekli yiyecekte kalıyor..sen yemeyecegim diyorsun ya baskı kuruyorsun işte bir anda yiyeceklere saldırıyorsun,yedikten sonra ise kendinden nefret etmeler başlıyor,yine yapamadım diyorsun...
yapman gereken tek şey kendini çok kısmadan diyet yapman..mesela karsında kek mi var ? sen basta o kekten yemeyerek kendini iyice sıkıyorsun sonra birde bakmıssınki 4 5 dilim keki yemişsin..bütün bunların olmaması için o kekten 1 lokma ya da 2 lokma al bilemedin 1 dilim ye, ye ki nefsini körelt..bunu böyle böyle yaparsan daha basarılı olacagına inanıyorum..eger sormak danısmak istediğin bi konu olursa yardım ederim :))

selam kizlar hiçbirimizin menüsü iyi degil bugün nedense, pufy senin yediklerin çok az olmu$ bence...

tuysorunu canim sende benim yaptigimi yapiyorsun, her zaman yarin dikkat edecegim diyorsun, ve psikolojik olarak vücudun kitlik sinyali verdigi için ertesi gün i$tahin daha çok açiliyor, ben mesela dün kendime dedimki, yarin diyete ba$lasam iyi olur ama yapamazsamda olsun, okullar açildiginda yaparim, vee sabah kalktimki i$tahim azalmi$, ama neler yaptim neler bir$ey yememek için ama yinede yedim

sabah menümü yazmi$tim

ara bir dl kek
2 tane az sütlü $ekersiz kahve
1 bardak diyet kola
1 bitki çayi
1 limon suyu ve su kari$imi

ak$am
yarim tavuk budu
2 ka$ik pilav
5-6 tane çok küçük erik

ara:
yarim dl kek
bol su ve mate çayi

bugün en az 4 lt su içmi$imdir

Ben İsveç Diyetinde 3. günümü bitirdim. Ama bu akşamda dışardaydım ve diyetin dışında olan çorba içtim ve yine karışık salata yedim. İsveç diyetini es geçiyorum artık iyi yaptım yine... Yarın Dukan Diyetine başlıyorum :))) Bugün kitabını aldım okudum ve yarın sabahtan itibaren ilk 5 günlük atak evreme başlıyorum. İngilizce sitesinde testi var onu yaptım ve ideal kilomu 58.4 olarak çıkardı ayrıca Dukan' ı uygulayarak ideal kiloma 2 ayda ulaşacağımı öngörüyor Mrs. Dukan ;) Yarın sınırsızca yiyebileceğim şeyler Her türlü kırmızı-beyaz Et, Yumurta, peynir, süt, yoğurt, ciğer gibi sakatatlar, yağsız jambonlar, dil füme ve ya salamlar... Etler yağsız ızgara olacak tabii... 5 gün boyunca protein tüketeceğim. Baharatlar, maydonoz, nane, dereotu gibi tatlandırıcılar, etlerde kullanılan hardal, tarator gibi çeşitli soslar serbest... Bakalım neler olacak :)

Bu diyette yiyecekleri sınırsızca yani istediğimiz kadar ve istediğimiz saatte yiyebiliyoruz özelliği bu. Kısaca aç kalmadan kilo vermek...

Cnım öncelikle merhaba.benimde 5 kg fazlalığım var ve aynen ekime kadar vermeyi planlıyorum ama bii türlü irademe hakim olamıyorum..gecmişimde cok kilo vermiştim simdi ise o irade yok bende :((( diyet kardesin olabilir miyimm :)))

bende olabilir miyim lütfennnnn :)
5kiloda benim fazlam var 65kiloyum suan nefret ediyorum su aralar kendimden

bende olabilir miyim lütfennnnn :)
5kiloda benim fazlam var 65kiloyum suan nefret ediyorum su aralar kendimden

Türk kadınının ortalama ağırlığı 60-65 arası gidip geliyor sanırsam :)) Okuduğum birçok diyet günlüğü yorumlarından sonra edindiğim izlenm bu ;)

belirli bir diyet(dukan yada isveç gibi) uygulayan hanımlar...ömür boyu o diyete bağlı kalabilecek misiniz??yoksa istediğiniz kiloya ulaşınca diyeti bırakıp eskisi gibi mi yiyeceksiniz.??benim size önerim böyle diyetlere değilde, yeni bi yeme şekli edinmeniz vede onu ömür boyu korumanız...sağlıklı beslenme yani...arada kaçamaklar olabilir tabiki...çünkü ben doğum yapmış birisi olarak bu şekilde verdim kilolarımı...75 kilo idim doğumdan sonra..şimdi ise sadece 6 ay içinde 49 a düştüm..hemde almıyorum da...koruyorum...çünkü yeme şeklimi değiştirdiö..artık sağlıklı vede düzenli besleniyorum...sporda yaptım tabiki...size önerim bu...:kkk:

belirli bir diyet(dukan yada isveç gibi) uygulayan hanımlar...ömür boyu o diyete bağlı kalabilecek misiniz??yoksa istediğiniz kiloya ulaşınca diyeti bırakıp eskisi gibi mi yiyeceksiniz.??benim size önerim böyle diyetlere değilde, yeni bi yeme şekli edinmeniz vede onu ömür boyu korumanız...sağlıklı beslenme yani...arada kaçamaklar olabilir tabiki...çünkü ben doğum yapmış birisi olarak bu şekilde verdim kilolarımı...75 kilo idim doğumdan sonra..şimdi ise sadece 6 ay içinde 49 a düştüm..hemde almıyorum da...koruyorum...çünkü yeme şeklimi değiştirdiö..artık sağlıklı vede düzenli besleniyorum...sporda yaptım tabiki...size önerim bu...:kkk:

Dukan' da diyet bitince normal yeme içmene geri dönebiliyorsun istediğin gibi. Tek bağlı kalman gereken kural hayatın boyunca her perşembe günleri sadece protein yemek...

ay canim tebrikler! biraz yeme ali$kanliklarindan bahsedermisin? ne yiyip ne içiyorsun bir gün boyu çok merak ettim

canım benim merhaba..ben merve..benimde birkaç kilo fazlalığım var ondan dolayı takılıyorum buraya..yazdıgın yazıyı okudum hayattan bıkmıs bi halin var sanki..yapma,etme..Psikoloji okuyorum ve insan psikolojisni çözdüm artık..sen kendini diyete cok sartlamıssın o kiloları kafana cok takmıssın.bu kadar sartlandıgın içinde aklın sürekli yiyecekte kalıyor..sen yemeyecegim diyorsun ya baskı kuruyorsun işte bir anda yiyeceklere saldırıyorsun,yedikten sonra ise kendinden nefret etmeler başlıyor,yine yapamadım diyorsun...
yapman gereken tek şey kendini çok kısmadan diyet yapman..mesela karsında kek mi var ? sen basta o kekten yemeyerek kendini iyice sıkıyorsun sonra birde bakmıssınki 4 5 dilim keki yemişsin..bütün bunların olmaması için o kekten 1 lokma ya da 2 lokma al bilemedin 1 dilim ye, ye ki nefsini körelt..bunu böyle böyle yaparsan daha basarılı olacagına inanıyorum..eger sormak danısmak istediğin bi konu olursa yardım ederim :))

cok sagol mervecim yorumlarin icin. cok haklisin. benim sorunum, moralime gore yemem. moralim iyiyse cok yemiyorum. ama moralim bozuksa saldiriyorum yemege. keske istahim kesilse moralim bozuk oldugunda, cogu insanda oldugu gibi :( ama olmuyor.

senin diyet nasil gidiyor :)

bugun biraz daha iyiydi. kahvaltida:

yaklasik (belki de) bir bazlama

domates

lor peyniri

haslanmis yumurta

1 kase yogurt

birkac adet uzum

yedim. Sonra 3 km yurudum (yarim saatte). Simdi 1 lt suyu bitirmek uzereyim

sanırım liste dolu beni aranıza alamadınız:( ama olsun ben bugün yediklerimi de yazayım. bugün annemlerdeydim kahvaltı da 2 dilim kepek ekmeği 3 dilim kaşar peyniri biraz reçel ve 5 zeytin
arada 1 bardak humana still tea
şimdide annem makarna yapmış yalnızca o yüzden 1 tabak makarna ve yoğurt yiyorum. sabahki kilomda 67,0

selam kizlar, menülerim yine çok iç açici degil ama düzelme var, ama ben $ekersiz yapamiyorum kizlarrrrrr:43::43::43::43: ne yaptiysamda olmuyor, tarçin denedim zero cola denedim tatlandiricili tatli denedim ama olmuyor gerçekten tatli bir$ey yemeden duramiyorum!! bunun nedenini ara$tirdim ve ""hayatinizdaki bir bo$lugu doldurmak için tatli istegi olur, ayni sigara gibi "" diye bir bilgi buldum, bu gerçektende beni anlatiyorum, çünkü çok mutlu oldugumda canim hiç tatli bir$eyler istemiyor, ama malesef çok nadiren çok mutlu oluyorum çünkü a$igim :69: ama platonik!!:43::43: yani derdime derman yok ya sigaraya ba$layacagim yada tatlilara devam edecegim yada sevdigime açilacagim (ama imkansiz) offf offf

buna ragmen tüm eski kiyafetlerimi denedim tabi %80 olmadi ve bende kendime söz verdim bunlari tekrar giyecegim diye :47::47:

Dukan Diyeti yapıyorum ve asla aç kalmadım bugün. Şu saatte aç da değilim :) Ayrıca canım tatlı da istemedi. Yemeklerden sonra çay kahve herşey serbest tabii şekersiz...Tatlandırıcı kullanılabilir. Resmen vücudum şekle girmiş gibi 1 günde yağım azaldı sanki ama tartılmadım yarın tartılacağım.

ben dün menümü yazamamıştım
sabah 1 kase kellogs tam tahıllı meyveli yedim.
10 gibi elma yedim.
öğle yemeğinde:
1 kepçe şehtiye çorba
avuç içi kadar dana rosto
patates püre
bol salata

saat 15'de 1 adet armut

akşam yemeğinde 4 yk taze fasülye
4 yk kaşığı makarna
gün içinde 2,5 lt su içmişimdir.

bugün ki menümü de yazayım:
sabahyine kellogs yiyecektim ama evde sütün olmadığını çok geç farkettim. işe geç kalıyordum. onun için yarım dilim ekmek ve peynir yedim.

10:30 da bir şeftalinin yarısını yedim
öğle yemeğinde:
1 kepçe kadar düğün çorbası
1 but tavuğun yarısı
sanırım 3 yk kaşığı kadar pilav ve salata (yemekhanede çıkan yemeklerden yemek zorunda kaldım)

az önce de sabahtan kalan şeftalinin diğer yarısı.
şu ana kadar 2 lt su içtim.

Back
X