Puzzle Severler Kulubü

gökyüzü yada deniz olan manzaralı puzzle yapmayı sevmiyorum ben yaaa ((
yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum valla zordur çünkü...
oyuncax a bakıcam şimdi bakayım fiyatlar nasılmış...aklımdaki diğer puzzle çeşitlerini bi karşılaştırayım...

diğer sitelerle arasında pek fark yoktu ben baktığımda.
romantik indirimdeydi bu sitede. 24 ten 15 küsüre inmişti. indirimli puzzlelar yakalanırsa avantajlı olabilir ancak.

çok seviyorum ya yapmayı, ama sonu yokki, yapıyorum yapıyorum, asacak yer bulamıyorum siz ne yapıyorsunuz yaptığınız puzzleları

hayır ben bir sorunla karşılaşmadım.Sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı.ara sıra olan aksiliklerden biri sana gelmiştir belkide..

eeee kızlar nasıl gidiyor bakalım puzzle maceralarınız?
ben dün akşam epeyce oturdum yapmaya çalıştım şu benim kızları.arada ümitsizliğe kapılıyorum epey oyalayacak gibi ama sanırım bu ramazan olayı beni yoruyor bugünde misafirim vardı hiç bakamadım.belki diyorum sahura kadar otururum yaparım.ama bu seferde gözlerim ağrıyor gece yapınca.en iyisi gündüz yapmak..
puzzle yapıp yapıp nereye koyucam sorusunu çok sordum kendime.evde yerim olduğu sürece yaparım diye düşündüm..boş yerlere asarım sonra da hediye ederim sanırım:98:

.................................................................

Son düzenleme:

benim romantik dün bittiiiiiiiiii =) nası mutluyum anlatamam darısı başına artık.
pazartesi taxiye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa..

Son düzenleme:
ayyy canım benim harika olmuş çok beğendim eline sağlık.bitince çok hoş görünüyor.tabii yapana kadar neler çektiğini bir sen bilirsin herhalde bir de allah
ben hala yerimde sayıyorum valla bu gece oturayım diyorum sahura kadar belki birkaç parça bulup yerine koyabilirim.safiye hala sehpanın altında duruyor eksik parçasını karton kesip tamamlıcam artık.ptesi işe başlıyorum.haftaiçi annemde kalıcam kızıma bakacağı için bayram tatiline kadar anca haftasonları evde olucam.bu kızlar benim herhalde yılbaşına kadar ancak bitecek

ilk puzzlem. canım benim, anatolian 1000 parça puzzle kapı

biter bitmez ravensburger mutfak baharatlarına başladım çarçabuk bitirdim. bitti çünki.

epey sonra n'apsamN'apsam diye bakınırken Clementoni 3000 parça 4 mevsim i tekrar gördüm,
puzzel sevdasına ilk başladığımdan beri göz hapsimdeydi zaten şimdi elcağızlarımla şekil şemal vermeye çalışıyorum bakalım,
üç beş seneye bitiririm inşallah.
neden, çünki ravensburger parçaları çok çok muntazamdı. pıt pıt yerleşiyordu bulabildiğimde,
c...... öylemi. bir parça birçok yere uyar, diğerleri ona göre tuhaf ilerler filan. yapıcam ama, çok heves ettim.

sonrasında heye nin kız figürlü naif naif modelleri var. onlar aklımda,

Son düzenleyen: Moderatör:

canım ellerine sağlık hepsi çok güzel.çok beğendim.son yaptığın puzzle dört mevsim benimde dikkatimi çekmişti hatta çok beğenmiştim.2000 parça varmıdır aceba? 3000 epey zor olmalı.allah yardım etsin canım

Nihil ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar gerçekten... Emekle ve istekle yağılan her şey gibi...

Bugün benim puzzle siparişim geldi, çok mutlu oldum, hemen başladım... Gold un Romantizm puzzleı... Herkese kolay gelsin.....

kapılı olanı ilk yaptığım için reddedemiyorum ama pek sinmedi içime,. ikincisi kolay ilerlediği için olsa gerek
seveseve sıkılmadan bitirdim. yapıştırıcısını filan sürüncede parıl parlak hoş görüntülü oldu.
mevsimli olanın parçaları canımı sıkıyor yaa. sıkıldığım için başına oturasım da gelmiyor,
sevgili ebuuş, şöyle kolay yanı var mevsimlinin
çerçevesi zaten öyle böyle yapılıyor. ara beyaz boşlukların renkleri ve boyuna çizgileri de kendini ortaya çıkartıyor
üçbini dörde bölmüşsün ve yediyüzellilik yapıyormuşsun gibi düşündürüyor, .resim.

hepsi çok güzel ama 4 mevsim cidden çok hoşmuş.. 3000 parça olması biraz korkuttu ama sanırım ilerleyen zamanlarda yapabilirim onu

canım romantizmi ben yeni bitirdim ve belki okumuşsundur çok sıkıldım yaparken.. parçaların her yere oturması falan sinir etmişti beni :) sen de başladığın zaman yorum yapabilir misin rica etsem sorun bende mi merak ediyorum da:)

kızlar günaydın bende art puzzle aldım ama içinde yapıştırıcısı yok bunun yapıştırıcısını satıyolarmı acaba:26: herkese kolay gelsin

kızlar günaydın..
ne güzel hepimiz puzzle sevdasıyla bişeyler yapmaya uğraşıyoruz.dün bi arkadaş diyordu ne anlıyorsun ya ne kadar sıkıcı falan diyodu puzzle için..böyle diyenlere uyuz oluyorum ya valla.

nihil cim gerçekten koca bir masayı kapatmış puzzle ama bitince çok çok güzel olacak buna eminim..

sevgili his hayırlı uğurlu olsun puzzle'n gerçi cikilopcik arkadaşımız epey bir delirmişti yaparken bakalım senin nasıl gidecek romantizm..bende merakla yorum bekliyorum çünkü bu puzzle'ı bende beğenmiştim :))))

cikilopcik arkadaşım naptın taxi nasıl gidiyor?
ben yerimde sayıyorum çünkü malum evimde değilim haftasonu yaparım artık cuma akşamı evime dönüyorum

kızlar günaydın bende art puzzle aldım ama içinde yapıştırıcısı yok bunun yapıştırıcısını satıyolarmı acaba:26: herkese kolay gelsin

art puzzle hangisini aldın canım merak ettim bak şimdi

puzle yapıştırıcısı kırtasiyelerde falan satılıyordur çok kolay temin edebilirsin canım.

bana da ne anlıyorsun diyen arkadaşlarım var. sanırım yapmayan bir insanın bizi anlaması mümkün değil :)
taxiye başladım ama pek vakit ayıramıyorum bu ara.. senin kızlar gibi yıl sonunda falan bitecek sanırım :))

Aslında başta bütün parçalar birbirine uyuyormuş gibi geliyor ama dikkatli baktığın zaman sadece geçme yerlerinin uyduğunu ama parçaların boylarının uymadığını görüyorsun ve doğru parçayı daha kolay bulabiliyorsun... Ben bunla ilgili değil de başka bir sorunla karşılaştım, o da kutudaki resmin renk tonlarıyla puzzleların renk tonları oldu... Puzzleların renk tonu sanki daha açık... Neyse bir şekilde yapıyorum... Dün başladım, puzzleları renk kümelerine ayırdım, çerçeveyi bitirdim, birde kızın kırmızı elbisesi ayakları ve kollları bitti bir de gözleri birleştirdim.... Bu kadar herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…