gökyüzü yada deniz olan manzaralı puzzle yapmayı sevmiyorum ben yaaa((
yapan arkadaşlarıda tebrik ediyorum valla zordur çünkü...
oyuncax a bakıcam şimdi bakayım fiyatlar nasılmış...aklımdaki diğer puzzle çeşitlerini bi karşılaştırayım...
bu kız kulesinin gökyüzü kalıyor hep sanırım, nette yorumlarda da okumuştum :)
gold puzzle konusunda sen bana bakma :) önyargıyla başlarsan kötü gider, belki benim beceriksizliğimdir, dediğim gibi ben acemiyim romantizm daha 2. puzzleım. renkleri benden daha iyi ayırırsan, biraz daha tecrübeliysen daha kolay ilerlersin diye düşünüyorum. ben zaten 2 çeşit parça olduğunu görünce yıkılmıştım, o yüzden keyif alamıyorum.. ama az kaldı. bu 8. gün, hafta sonu elimi sürmediğim halde bitmek üzere. benim için iyi bir süre. neyse ben çok uzattım.. yapmaya başlayınca senin de yorumlarını bekliyorum mutlaka canım..
romantiki de, new york taxi yi de oyuncaxtan aldım ben:) ama gönderi kısmı biraz sıkıntılı oldu bende :) ayrı ayrı göndermek zorunda kaldılar hatta taksi sonradan geldi. sen böyle bi sorun yaşadın mı?
hayır ben bir sorunla karşılaşmadım.Sipariş verdim ertesi gün elime ulaştı.ara sıra olan aksiliklerden biri sana gelmiştir belkide..
eeee kızlar nasıl gidiyor bakalım puzzle maceralarınız?
ben dün akşam epeyce oturdum yapmaya çalıştım şu benim kızları.arada ümitsizliğe kapılıyorum epey oyalayacak gibi ama sanırım bu ramazan olayı beni yoruyor bugünde misafirim vardı hiç bakamadım.belki diyorum sahura kadar otururum yaparım.ama bu seferde gözlerim ağrıyor gece yapınca.en iyisi gündüz yapmak..
puzzle yapıp yapıp nereye koyucam sorusunu çok sordum kendime.evde yerim olduğu sürece yaparım diye düşündüm..boş yerlere asarım sonra da hediye ederim sanırım:98:
ilk puzzlem. canım benim, anatolian 1000 parça puzzle kapı
biter bitmez ravensburger mutfak baharatlarına başladım çarçabuk bitirdim. bitti çünki.
epey sonra n'apsamN'apsam diye bakınırken Clementoni 3000 parça 4 mevsim i tekrar gördüm,
puzzel sevdasına ilk başladığımdan beri göz hapsimdeydi zaten şimdi elcağızlarımla şekil şemal vermeye çalışıyorum bakalım,
üç beş seneye bitiririm inşallah.
neden, çünki ravensburger parçaları çok çok muntazamdı. pıt pıt yerleşiyordu bulabildiğimde,
c...... öylemi. bir parça birçok yere uyar, diğerleri ona göre tuhaf ilerler filan. yapıcam ama, çok heves ettim.
sonrasında heye nin kız figürlü naif naif modelleri var. onlar aklımda,
ilk puzzlem. canım benim, anatolian 1000 parça puzzle kapı
biter bitmez ravensburger mutfak baharatlarına başladım çarçabuk bitirdim. bitti çünki.
epey sonra n'apsamN'apsam diye bakınırken Clementoni 3000 parça 4 mevsim i tekrar gördüm,
puzzel sevdasına ilk başladığımdan beri göz hapsimdeydi zaten şimdi elcağızlarımla şekil şemal vermeye çalışıyorum bakalım,
üç beş seneye bitiririm inşallah.
neden, çünki ravensburger parçaları çok çok muntazamdı. pıt pıt yerleşiyordu bulabildiğimde,
c...... öylemi. bir parça birçok yere uyar, diğerleri ona göre tuhaf ilerler filan. yapıcam ama, çok heves ettim.
sonrasında heye nin kız figürlü naif naif modelleri var. onlar aklımda,
Nihil ellerine sağlık canım, çok güzel olmuşlar gerçekten... Emekle ve istekle yağılan her şey gibi...
Bugün benim puzzle siparişim geldi, çok mutlu oldum, hemen başladım... Gold un Romantizm puzzleı... Herkese kolay gelsin.....
kızlar günaydın bende art puzzle aldım ama içinde yapıştırıcısı yok bunun yapıştırıcısını satıyolarmı acaba:26: herkese kolay gelsin
kızlar günaydın..
ne güzel hepimiz puzzle sevdasıyla bişeyler yapmaya uğraşıyoruz.dün bi arkadaş diyordu ne anlıyorsun ya ne kadar sıkıcı falan diyodu puzzle için..böyle diyenlere uyuz oluyorum ya valla.
nihil cim gerçekten koca bir masayı kapatmış puzzle ama bitince çok çok güzel olacak buna eminim..
sevgili his hayırlı uğurlu olsun puzzle'n gerçi cikilopcik arkadaşımız epey bir delirmişti yaparken bakalım senin nasıl gidecek romantizm..bende merakla yorum bekliyorum çünkü bu puzzle'ı bende beğenmiştim :))))
cikilopcik arkadaşım naptın taxi nasıl gidiyor?
ben yerimde sayıyorum çünkü malum evimde değilim haftasonu yaparım artık cuma akşamı evime dönüyorum
canım romantizmi ben yeni bitirdim ve belki okumuşsundur çok sıkıldım yaparken.. parçaların her yere oturması falan sinir etmişti beni :) sen de başladığın zaman yorum yapabilir misin rica etsem sorun bende mi merak ediyorum da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?