art puzzle hangisini aldın canım merak ettim bak şimdi
puzle yapıştırıcısı kırtasiyelerde falan satılıyordur çok kolay temin edebilirsin canım.
Aslında başta bütün parçalar birbirine uyuyormuş gibi geliyor ama dikkatli baktığın zaman sadece geçme yerlerinin uyduğunu ama parçaların boylarının uymadığını görüyorsun ve doğru parçayı daha kolay bulabiliyorsun... Ben bunla ilgili değil de başka bir sorunla karşılaştım, o da kutudaki resmin renk tonlarıyla puzzleların renk tonları oldu... Puzzleların renk tonu sanki daha açık... Neyse bir şekilde yapıyorum... Dün başladım, puzzleları renk kümelerine ayırdım, çerçeveyi bitirdim, birde kızın kırmızı elbisesi ayakları ve kollları bitti bir de gözleri birleştirdim.... Bu kadar herkese kolay gelsin...
bazıları boydan da uyabiliyor aslında umarım denk gelmezsinbi de hep dediğim gibi benim acemiliğimin de payı var. neyse puzzleın renk tonu konusunda da katılıyorum, biraz farklı. bazı yerler açık bazı yerlerse koyu gibi.. ben de ilk kızdan başlamıştım sonra kızla adam birleşiyor zaten elma ve çevresi biraz can sıkıcı :)
bir de ben boş yerlerde, alakasız yerleri yapıp sonra oraya geldiğimde yerine taşıyıp birleştiriyorum. atıyorum bu puzzleda uğur böceğini ve biraz çevresini, ya da adamla kızın gözlerini daha parçaları ayırırken yapıp kenara koymuştum. taşırken dağılıyor. yani olmuş parçaların bu kadar kolay oynayıp bozulması açısından da kalitesiz olduğunu düşünmüştüm puzzleın.
kolay gelsin sana da.. bitince foto koy sen de :) şu topik biraz canlansın yahu :)
Evet canım ben de parça parça yapıyorum, elime ne gelirse yani zaman kaybetmemek için
Taşırken maalesef dağılıyor haklısın, bu açıdan pek beğenmedim ben Gold markasını... İlk defa Gold aldım, önceden hep Art Puzzle alıyordum o hiç dağılmazdı...:44: Neyse yapacaz artık yapınca paylaşırım... Biran evvel bitirmek istiyorum...
inş. çabucak bitirirsin canım.. art puzzle ı herkes methediyor ben daha deneyemedim 3. puzzle ımı yapıyorum 3ü de farklı marka
bu arada 4. yü aldım arkadaşlar educa-solar system. neon puzzle almayı çok istiyodum sonunda kafamdaki ilk 3 puzzledan sonra alabildim.. taksi biter bitmez yumulacağım başına :) daha önce neon yapanınız var mı? bunun üstüne yapıştırıcı sürülür mü neon özelliği bozulur mu yoksa?
Arkadaşlar kitap da okuduğum için çok çabuk ilerleyemiyorum ama geceleri yaparak ancak bu kadar yapabildim. Ama iki gün içinde bitirmeyi planlıyorum. Aslında şimdiye kadar eğlenceli gidiyordu şimdiden sonra nasıl gidecek hiç bilmiyorum, yeşillenip kalacağım galiba
Eki Görüntüle 244854
Eki Görüntüle 244853
vayyy kızlar harika gidiyosunuz valla.bencede puzzle bitince değilde aralarda bile resim ekleyebiliriz.hani şimdi şu kadar yaptım 1 hafta sonra bu kadar oldu falan gibi
belki birbirimize şevk gelir daha bi hevesleniriz.ben puzzlemden ayrı kaldım ya çok üzülüyorum valla.inşallah soğumam
safiye sultan gerçekten renk olarak çok güzel.
art puzzle çok beğenmiştim.gerçekten kaliteli.
neon puzzle ne ayol bak bunu bilmiyodum hemen öğrenmem lasım
ya kızlar valla sormayın fikir benden çıktı ama foto ekleyemedim.en kısa zamanda eklemeyi düşünüyorum.
bu arada his arkadaşım yeşilli aşk böcükleri harika görünüyor.bencede zor olan kısma gelmişsin arkadaşım allah kolaylık versin..
cikilopcik canım sağol ya valla sayende neon puzle ı öğrenmiş bulunmaktayım.ma sankim böle siyahlar falan zor olur gibi.yeşilliklerden sonra bozmasın seni bu neonlar
bende haftasonu evdeydim kızlara bi el attım eh epey parça buldum.arada bi delleniyorum ama bakalım yılan hikayesine döndü iyice
Kızlar dün gece bitti sonunda puzzle, yaparken sıkılmadım ama cikilopcikin de dediği gibi aynı yere uyan parçalar çıktı, o biraz gıcıktı sadece o kadar... O yüzden bir daha Gold marka alınmayacak burdan bunu anlamış olduk....
Eki Görüntüle 245964 Eki Görüntüle 245965
kavuştun mu puzzleına hadi gözün aydın :) valla iyi dayanıyorsun ben akşamı zor ediyorum işyerinde :)
neonlar beni bozucak mı bugün yarın görücez bakalım koyu yerler korkutuyor biraz ama bunu da başaracağım inanıyorum
ve bu arada huzurlarınızda yeni taxim :)
Eki Görüntüle 245948 Eki Görüntüle 245949
puzzle halımdaki çay lekesini görmezden gelin lütfençerçeveyi yaparken döktüm, puzzleı kaldırmaya üşendim kaldı öyle. neona başlamadan yıkayacağım :)
Çok güzel olmuş eline sağlık canım.... Neonlara başla bakalım nasıl gidecek, ben de karar veremedim bugün sipariş vereceğim ama neon Bridge Tower mı yoksa Romeo Juliet mi karar veremedim.
ay harika olmuş bitmiş valla taksi :)) ellerine sağlık canım evin hangi odasına asıcaksın düşündünmü ?
ay ben çok yavaş gördüm kendimi.napim yaw bi türlü oturamıyorumki başına.
foto ekleyince de zaten ilerlemedeki rezilliği görecekseniz..bu sayfayı 3-4 kişi anca yürütüyoruz sanırım.
bide bişey sorucam kızlar bitmiş puzzle ları nasıl saklıyorsunuz.yani dolap üstüne kaldırsak toz oluyor..bana fikir verin hatunlar.
arkadaşım harika olmuş eline sağlık valla kıskanıyorum sizi ne güzel bitiriyosunuz aman maşallah diyeyim
bende bidaha anatolian almıcam buna karar verdim safiyeye bak bide diğerlerine.fotodaki renk ahengi ve ışıltısı nasıl başka duruyor
ay harika olmuş bitmiş valla taksi :)) ellerine sağlık canım evin hangi odasına asıcaksın düşündünmü ?
ay ben çok yavaş gördüm kendimi.napim yaw bi türlü oturamıyorumki başına.
foto ekleyince de zaten ilerlemedeki rezilliği görecekseniz..bu sayfayı 3-4 kişi anca yürütüyoruz sanırım.
bide bişey sorucam kızlar bitmiş puzzle ları nasıl saklıyorsunuz.yani dolap üstüne kaldırsak toz oluyor..bana fikir verin hatunlar.
Kızlar dün gece bitti sonunda puzzle, yaparken sıkılmadım ama cikilopcikin de dediği gibi aynı yere uyan parçalar çıktı, o biraz gıcıktı sadece o kadar... O yüzden bir daha Gold marka alınmayacak burdan bunu anlamış olduk....
senin de ellerine sağlık canım safiye nin bitmiş hali çok güzelmiş cidden tablo gibi.. sıraya koysam mı acababuyrun efem sonunda fotolar....
teşekkür ederim canım. bence sırayla ikisini de al çok güzellerÇok güzel olmuş eline sağlık canım.... Neonlara başla bakalım nasıl gidecek, ben de karar veremedim bugün sipariş vereceğim ama neon Bridge Tower mı yoksa Romeo Juliet mi karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?