Puzzle saklamanın bir alternatifi de şudur ki sehpanızın ya da masanızın üzerine koyuyorsunuz onun üstüne de cam yerleştiriyorsunuz, gayet güzel duruyor, cam pahalı olur derseniz ucuz yollu cama benzeyen yumuşak materyaller var, sehpa ya da masa ölçüsünde kestirip üstüne koyuyorsunuz, gayet şık duruyor.
Bazıları hediye veriyormuş bitmiş puzzleları, nasıl veriyorsunuz hediye olarak çevçeveletmeden mi?
Teşekkür ederim canım... Yarım olan mı Anatolian, Safiye Art marka mı? Mutlaka çerçevelettir çok güzel duruyor duvarda, benim salonumda asılı, her gören beğeniyor...
Eki Görüntüle 245985
Eki Görüntüle 247617 Eki Görüntüle 247618 Eki Görüntüle 247619 Eki Görüntüle 247620
Umarım yüklemeyi başarmışımdır :/
ben de bayılıyorum puzzle yapmaya.... puzzle yapmak kadar kafa dağıtan başka bir şey yok
ben geldimmmmm
his canım harika olmuş bitince eminim daha güzel olacak.ellerine sağlık.art puzzle değilmi yaptığın?
bende dün gece saat 4 te bitirdim puzzlemi ama sabahtan başladım,özellikle yeşilli bayanın elbisesinde sahur vaktinde resmen delirdim.çok oyaladı gece olduğundan gözlerimde ağrıdı.bide bu markada başka yere uyan parçalar çok oldu o yüzden bundan sonra anatolian puzzle almıcam
buyrun işte benim kızlar
Eki Görüntüle 248799
Bende 3000 parçalık bitirdim baya zorladı beni renkler çok koyu olduğundan. En kısa zamanda resmini çekerim. Şimdi yeni bir puzzle istiyorum sonbaharda yapmak için.
Eki Görüntüle 249496
En son bitirdiğim puzzle buydu. Bir arkadaşın olduğundan ben almadım
yoksa kesinlikle bu resimi seçmezdim.
Eki Görüntüle 249497 Eki Görüntüle 249503
Bunlarda almak istediklerim. Educa 2000 parça İtalya. Educa 1000 parça Brooklyn Köprüsü. Belki bunu başka markaya bakabilirim 1000 parça az geliyor artık. Sizce puzzle'lar nasıl ???
Eki Görüntüle 249496
En son bitirdiğim puzzle buydu. Bir arkadaşın olduğundan ben almadım
yoksa kesinlikle bu resimi seçmezdim.
Eki Görüntüle 249497 Eki Görüntüle 249503
Bunlarda almak istediklerim. Educa 2000 parça İtalya. Educa 1000 parça Brooklyn Köprüsü. Belki bunu başka markaya bakabilirim 1000 parça az geliyor artık. Sizce puzzle'lar nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?