Puzzle Severler Kulubü

sehpa üzeri çok iyi fikir gerçekten çok güzel duracağına eminim.. sen yaptın mı daha önce?

hediye konusuna gelince. şahsi fikrim, eğer zaten hediye edilmek üzere yapılan bi puzzle ise evet bence çerçeveletilip verilmeli mutlaka.
ama mesela yaptığın/yapmaya çalıştığın puzzle ı bir arkadaşın görür beğenir bunu bana versene falan derse samimiyetinize göre "o zaman al kendin çerçeveletirsin" denebilir
tabi yine de maddi açıdan zorlamayacak gibiyse en güzeli karşımızdaki kişiyi uğraştırmayacak şekilde, çerçeveletilip verilmesi.

senin de ellerine sağlık canım safiye nin bitmiş hali çok güzelmiş cidden tablo gibi.. sıraya koysam mı acaba
kızlara da biraz vakit ayırabilsen tıkır tıkır yaparsın aslında, bitince o da çok güzel olacak gibi görünüyor. ben renklerini beğendim sen niye beğenmedin ki? :26:

canımcım puzzlenin zaten renklerine vurulup aldım çok canlı geldi ama art puzzle ın ışıltısı ve parlaklığı yok bunda.mat ve daha böyle kartonumsu sanki:44: bitince güzel olur inşallah.

his arkadaşım safiye sultan art puzzle-bu yaptığım son puzzle anatolian.senin safiyede çok güzel olmuş çerçeveye girince.ama ikinci puzzle'mı yaparken art çok daha kaliteliymiş onu anladım.

çerçeve konusunda bende hediye verilecekse çerçeve yapılmasını uygun buluyorum.henüz çerçevelenmiş puzzle m yok maliyetini bilmiyorum am çerçeveli hediye olursa son derece şık ve değerli olacaktır diye düşünüyorum.

Hala siparişlerim gelmedi ben de dayanamadım beklerken 500 lük yapayım dedim, aslında sevmiyorum pek 500lük yapmayı ama puzzlesızlıktan iyidir.

Bu yığıntıya bayılıyorum.... Özellikle ilk açıldığında puzzleların kokusuna

İlk günde bu kadarını yaptım....

ben de bayılıyorum puzzle yapmaya.... puzzle yapmak kadar kafa dağıtan başka bir şey yok

Evet yüklenmiş, hepsi de çok güzeller ellerine sağlık canım... Maşallah hepsi de çerçevelenmiş, bu çerçeve sorununa bir çare bulsam çok mutlu olacağım... Çerçeveletmeye götürmesi bir dert, getirmesi bir dert, parası ayrı dert

ben de bayılıyorum puzzle yapmaya.... puzzle yapmak kadar kafa dağıtan başka bir şey yok

Kesinlikle.... Puzzle yapmanın en çok bu yönünü seviyorum zaten... Birine sinirlendiysen, kafan bozuksa tek ilaç gerçekten....

Bu arada puzzle çoktan bitti bile, şimdi de Art marka saat puzzle a başlayacağım.

işte aradığımm yerrrrr puzzle yapmak kadar kafa dağıtan bişi yok ilk puzzle ım 3000 parçalıktı okadar zor bitirmiştimki sonra taşınırken kayboldu içime oturmuştu şuan 1500 lük yapıorum bende biara hepsinin fotolarını atcam

oh oh sayfamız hareketlenmiş yeni fotolar var cıvıl cıvıl olmuşuz ne güzel

hepinizin eline koluna sağlık arkadaşlar valla süpersiniz.yeni katılan arkadaşların da fotolarını bekliyoruz..ben dün akşam evime geldim puzzle mla evdeyken ilgilenebilirim sanırım.

puzzle bencede kafayı dağıtmak için birebir.benim tüm sıkıntımı alıyor valla başına oturunca saatleri bile unutuyorum

Saat puzzle şekillenmeye başladı arkadaşlar....

Yahu millet nerde? Neler yaptınız ya da yapmadınız anlatın arkadaşlar..... Özledik....

ben geldimmmmm
his canım harika olmuş bitince eminim daha güzel olacak.ellerine sağlık.art puzzle değilmi yaptığın?
bende dün gece saat 4 te bitirdim puzzlemi ama sabahtan başladım,özellikle yeşilli bayanın elbisesinde sahur vaktinde resmen delirdim.çok oyaladı gece olduğundan gözlerimde ağrıdı.bide bu markada başka yere uyan parçalar çok oldu o yüzden bundan sonra anatolian puzzle almıcam

buyrun işte benim kızlar

Bende 3000 parçalık bitirdim baya zorladı beni renkler çok koyu olduğundan. En kısa zamanda resmini çekerim. Şimdi yeni bir puzzle istiyorum sonbaharda yapmak için.

Bitmiş işte ne güzel, ellerine sağlık, sürekli farklı yerlere uyan puzzlelar olduğu zaman ben de sinir oluyorum. Yeşilli yerler zormuş gerçekten... Ama bitince çok güzel olmuş...

Bu benim yaptığım art puzzle evet....

Bende 3000 parçalık bitirdim baya zorladı beni renkler çok koyu olduğundan. En kısa zamanda resmini çekerim. Şimdi yeni bir puzzle istiyorum sonbaharda yapmak için.

3000 iyiymiş, hangisi merak ettim, educada vardı sanırım...

En son bitirdiğim puzzle buydu. Bir arkadaşın olduğundan ben almadım
yoksa kesinlikle bu resimi seçmezdim.

Bunlarda almak istediklerim. Educa 2000 parça İtalya. Educa 1000 parça Brooklyn Köprüsü. Belki bunu başka markaya bakabilirim 1000 parça az geliyor artık. Sizce puzzle'lar nasıl ???

harika gözüküyo ikiside bende 2000 parçalık bi puzzle la ugraşıyorum umarım çabuk biter çünkü duvara asmak için sabırsızlanıyorum ayrıca sagdaki köprülü olanı alabilirim çok hoşuma gitti

He he bu puzzledan sonra ben de bunun 2000liğine başlayacağım, neden beğenmedin ki resmi? Sanırım sen manzara resimlerinden hoşlanıyorsun Ama bu resim için 3000lik gerçekten zor, ellerine sağlık...

Bayramda bitmişti, ancak paylaşabildim...

Eki Görüntüle 250302

canım harika olmuş çok hoşuma gitti.saat puzzle hiç aklımda olmayan bir çalışmaydı ama senin puzzle çok etkiledi beni.kimbilir belki bende yaparım bigün..ben hangi puzzle alacağıma karar veremedim yaaa.gerçi bayramda inceleme fırsatım olmadı ama artık sitelere bir göz atmalıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…