Puzzle Severler Kulubü

puzzle halısı kullanıyorsan, büyük kolaylık. Yapıştırmana gerek yok, çerçeveciler öylede çok güzel çerçeveleyebiliyorlar.

Selam bayanlar bende puzzle yapmayı çok seviyorum. Daha yeni bir puzzle bitirdim alchemy versus docrinus ( İyi - kötü, aydınlık karanlık) diye bişey... Siyah kısımları çok fazla olduğu için epey uğraştırıcıydı... Ama çok zevkli :)

resme baktımda o ne yaa çok zor anlamlı bi resim ama

bitmedi bitmiyor bunun yerine 3 tane 1000 parça bitirirdim healde...Yapması çok zevkli ama çok sündü.

bitmedi bitmiyor bunun yerine 3 tane 1000 parça bitirirdim healde...Yapması çok zevkli ama çok sündü.Eki Görüntüle 275176 Eki Görüntüle 275177 Eki Görüntüle 275178

bunu çok beğeniyorum, bugün art puzzle olanını sipariş verdim, daha önce yapan var mı, renk, kalitesi nasıl kızlar?

akşam kahirede halı pazarı'na başladım, ilk puzzle ım, ama tam 5 saat kalkmadan yaptım ve nasıl geçti anlamadım

ben daha çooook yapıcam snaırım

Kızlar yaptığınız puzzllaerı ne yapıyorsunuz ? Duvara asıyor musunuz ? Ben şahsen duvarlara çivi çakmaya kıyamadığım için asmayı düşünmüyorum. Bide çerçevelemek lazım tabi

Kızlar yaptığınız puzzllaerı ne yapıyorsunuz ? Duvara asıyor musunuz ? Ben şahsen duvarlara çivi çakmaya kıyamadığım için asmayı düşünmüyorum. Bide çerçevelemek lazım tabi

Maalesef hem çerçeveletmek gerekiyor ki çerçeve fiyatları malum.... Ben yatak altı yapıyorum, çok beğendiğim ve asmak istediğim olursa çerçeveletiyorum ki şu ana kadar sadece bir tanesini çerçevelettim, ve çerçeveletmek istediğim bir tane daha var...

Eğer çerçeveletmek istemiyorsanız ama duvarımda olsun ve duvar zarar görmesin istiyorsanız, bir okullarda duvarlar zarar görmesin diye asılacak kartonları diş macunu sıkıp yapıştırıyoruz, çıkarmak istediğimiz de kolayca çıkıyor ve ıslak bir bezle duvarı silince de diş macunu hemencik çıkıyor, aklınızda olsun...

bu kadar zamandır bu başlığı nasıl görmemişim ben..
süpersiniz vallahi.. şimdi elimde van gogh'un adı ne bilmiyorum ama; saman tarlası koydum adını ben;onunla cebelleşiyorum.. felaket samanlı kısım.. yarın fotolarını çekip ekleyim bende.. bundan sonra takip edeceğim bu başlığı..

şu an anatolian mutluluğun resmini yapıyorum ama bu beni çok zorladı bir daha anatolian marka almayı düşünmüyorum parçalar hemen hemen her yere uyuyor özellikle kenarları çok uğraştırdı
ama bitince çok güzel olucak hemen çerçevelettirip odama asmak istiyorum

Arkadaşlar bir puzzle arıyorum ama hala bulamadım...
Bi bayan vitrine bakıyormuş...
Bana da bir arkadaşım sordu
1 haftadır arıyorum bulamadım..acaba öyle bir puzzle bileniniz duyanınız var mı?

bu bitti çok zevk alarak yaptık ailecek mutfağıma asıcam çerçeveletip....

buna da yeni başladık kenar çerçeveyi bitirdik bu arada ilk kez anatolian yapıcam bakalım

ben de uzun zamandır puzzle yapmak istiyordum ve başladım bir türlü kalkamıyorum başından ilk puzzle olarak educa 1000 parça times square aldım ve erkek arkadasımla 2 günde bitirdik:) bugün de anatolian 500 parça hız tutkusunu aldık ve yaklaşık 3-4 saatte bitirdik:)educanın parçaları daha parlak sanki ve içinden yapıştırıcı çıkıyor anatolian içinden çıkmadı ama educadan kalan yapıştırıcıyla onu da yapıştırdık şuan kuruyor..fotoda biraz soluk çıktı ama rengi canlı..

şimdi de yeni bir puzzle istiyorum ama bir türlü karar veremedim öneride bulunabilir misiniz? gold 1000 parça caz düeti çok canlı görünüyor sizce nasıl? buarada daha önce gold puzzle yapan var mı?renk ve parça konusunda ne dersiniz?

gayet güzel görünüyor . . .

yarın saat sabah 10 da 10 adet kampanyalı ürün satışı olacak hanımlar ilgilenenler uğrayabilirler . . .

merhaba puzzle severler
bizde eşimle kaç zamandır alıp yapalım diyoduk ama ben bir türlü hangi resim olacağına karar veremediğimden alamadık
dün eşim markette denk gelmiş tabi markalı bişey değil
1000+1000 puzzle iki resim
dün gece başladım 3 saatte 50 parçayı zor koydum yerine alışıcam zamanla sanırım

işte tam aaradığım klup yaşasın :)

bende puzzle yapmaya bayılanlardanım hele ki moralim bozuk olduğunda tam bir terapi oluyor benim için
yaptığım puzzle resimlerinide daha sonra ekliycem ... yazılan eski sayfaları okurken gold puzzle ın bahar perisi ismi ilgimi çekti baktım gerçekten çok hoş bunu yapıp çerçeveleten varmı acaba çerçeveli halini merak ediyorum ona göre alıcam ...

fotoları yüklebildim sanırım bunlar yaptığım 1000 likler bir tane de 1500 lük var bitmiş halde yapıştırılmayı bekleyn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…