bunlarda benden :) çerçeve yapılmayı bekleyen 3 tane daha puzzle ım var:82:
Eki Görüntüle 266532 Eki Görüntüle 266531 Eki Görüntüle 266533
ortadaki puzzle ın markası ne ben de yapıyorum bilmedigim bi marka aldım çok silik çokta severek almıstım resmi
Merhaba arkadaşlar, bende bir puzzle sevdalısıyım ve bitirdiğim ancak öylece duran bir puzzle var art puzzle markası türk kızını yapmıştım. Şimdi benim sorum bunu yapıştırdıktan sonra çerçeveletmeye nasıl götüreceğim yani benim puzzle halım var ama yapıştırdıktan sonra ona sarılmaz kimukavvanın üzerindemi yapıştırmam gerekiyor sonrada o mukavvaylamı çerçeveletmeye götürmeliyim?:44:
Selam bayanlar bende puzzle yapmayı çok seviyorum. Daha yeni bir puzzle bitirdim alchemy versus docrinus ( İyi - kötü, aydınlık karanlık) diye bişey... Siyah kısımları çok fazla olduğu için epey uğraştırıcıydı... Ama çok zevkli :)
bitmedi bitmiyor bunun yerine 3 tane 1000 parça bitirirdim healde...Yapması çok zevkli ama çok sündü.Eki Görüntüle 275176 Eki Görüntüle 275177 Eki Görüntüle 275178
Kızlar yaptığınız puzzllaerı ne yapıyorsunuz ? Duvara asıyor musunuz ? Ben şahsen duvarlara çivi çakmaya kıyamadığım için asmayı düşünmüyorum. Bide çerçevelemek lazım tabi
Eki Görüntüle 295438
bu bitti çok zevk alarak yaptık ailecek mutfağıma asıcam çerçeveletip....
Eki Görüntüle 295462
buna da yeni başladık kenar çerçeveyi bitirdik bu arada ilk kez anatolian yapıcam bakalım
ben de uzun zamandır puzzle yapmak istiyordum ve başladım bir türlü kalkamıyorum başından ilk puzzle olarak educa 1000 parça times square aldım ve erkek arkadasımla 2 günde bitirdik:) bugün de anatolian 500 parça hız tutkusunu aldık ve yaklaşık 3-4 saatte bitirdik:)educanın parçaları daha parlak sanki ve içinden yapıştırıcı çıkıyor anatolian içinden çıkmadı ama educadan kalan yapıştırıcıyla onu da yapıştırdık şuan kuruyor..fotoda biraz soluk çıktı ama rengi canlı..
Eki Görüntüle 300397 Eki Görüntüle 300398 Eki Görüntüle 300395
şimdi de yeni bir puzzle istiyorum ama bir türlü karar veremedim öneride bulunabilir misiniz? gold 1000 parça caz düeti çok canlı görünüyor sizce nasıl? buarada daha önce gold puzzle yapan var mı?renk ve parça konusunda ne dersiniz?Eki Görüntüle 300404
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?