Puzzle Severler Kulubü

Slm Puzzlecılar :)

İlk puzzle'ımı sanırım 5-6 yıl önce yaptım..

Yapılmış hali yok ama Von Gogh'un Moonrise toblosuydu;

ikinci puzzle'ım 2-3 ay önce yaptım

Educa - Amsterdam 1000 Parça

Üçüncüsü Educa - Cans 1500 Parça

Az önce siparişini verdiğim ve merakla beklediğim; Educa - Portofino Italy 2000 Parça

Daha sonraki sırada almak istediğim; Educa - Forever Autumn 2000 Parça

Educa'dan vazgeçemiyeceğim sanırım, renkleri harika.. Birde yapıştırdıktan sonra daha da canlı oluyo renkler..
Portofiono ve Forever Autumn yapan var mı? Özellikle şu sonbahar çok mu zor acaba?

Son düzenleme:
son resim sonbahar benimde favari puzzlem ama almaya cesaret edemiyorum renkler çok yakın birbirine üstelik ikibin parça zorlayacaktır .. benim ders çalışmam gerektiği için zorlayıcı bir puzzle almak istemiyorum şimdilik ama bu sonbahar tablosu bir gün mutlaka duvarımda olucak :)))

seçimlerin çok güzel yeni aldığını çok beğendim hiç görmemiştim

Educa - Portofino Italy geldi başladım yapmaya

artık puzzle ların hemen bitmesini istemiyorum biraz zor olması beni oyalamasını istiyorum o yüzden portofino bitince forever autmn da alcam kesin :)
daha yapmak istediğim birsürü puzzle var.. bunun sonu yok heralde :S

Kızlarrr 1.500 lük educa aldım,sağ ve sol kenarlardaki siyahları oturtamadım,kafayı yicem.. yapıp bitiren taktik vermek isteyen varsa dinleyebilirim,hazır aklım yerindeyken

500 lük iki adet puzzle larımı daha bu hafta yeni çerçevelettim çok güzel duruyorlar ve çok hoşuma gittiler.bir neon eyfel kulesi hastası olduğumdan gece karanlıkta çok güzel parlıyor o demir yığını neon ürünleri tavsiye ederim arkadaşlar.1000 lik puzzle var şuanda ama çok zor çünkü çok flu yanlış seçim yaptım sanırım.4 tanede sipariş verdim deli gibi tutuldum yine önceki yaptıklarımı hep hediyre ettim yine başladım bakalım neler çıkacak....:)

Ben foto ekleyemiyorum aylardır, onca puzzle bitti gönderemiyorum resimleri sinir oldum yaa....

Saol =) Walla çok güzel oldu. Çektiğim resimde biraz soluk çıkmış ama değil renkler çok canlı. En kısa zamanda da cerceveliyeceğim :)

Bende sevgilme 1500lük newyork posteri gibi bi puzzle aldım bitirdik süper oldu. Şimdi neon serisinden güzel birşey bulursam alıcam çok merak ediyorum böyle poster tadında istiyorum yine

1000 parçalık puzzle bitmek üzere onu nasıl yapıştırıp çerçeveciye nasıl götürücem yardımcı olurmusnuz?

Benim çerçevecim kendisi yapıştırıyor
ben mukavvanın üstüne yaptıktan sonra puzzleın boyutları kadar poşet alıp içine koyup o şekilde götürüyorum
dökülme falan olmuyor
bide educanın yapıştırıcısı var kutunun içinden çıkan değilde ayakkabı boyası şeklinde olan onada harika diyorlar ama ben cesaret edip kullanamadım

Puzzle yapıştırıcıları var. Mukavvanın üstüne yapıyorum puzzle. Sonra yapıştırıcıyı üstüne sürüyorum çila gibi o boşluklardan sızıyor aralarına kuruyunca yapışmış oluyor. daha kolay bence. 15 e yakın puzzle yaptım hepsiniide bu yöntemle yaptım hiçbiri sonradan açılmadı.

Bir yap-boz (puzzle) yapmıştım yıllar önce, çok severek. Sonra taşınırken kaybettim, kaç zamandır arıyorum ama nasıl bulacağımı bilmiyorum, ne ressamını hatırlıyorum ne de yap-boz'un markasını

Resmi tarif edebiliyorum ancak :
Eserin zamanı 16-17.yüzyıl gibi, bir kütüphane, duvarlar tavandan yere kadar raflarda cilt cilt kitaplarla dolu, ortada Fransızların mı İngilizlerin mi şu yakası-kolları dantelli gömleklerinin üzerine kuyruklu ceketlerini giymiş, diz kapağına kadar çorap sonrası pantolon olan asilzade kıyafetleriyle 3-4 kişi, başlarında bigudilenmiş peruklarıyla küre'nin üzerine eğilmiş dünya haritasında bir yerleri inceliyorlar...

Biliyorum garip gelecek çoklarınıza, ancak yap-boz başka bir tutku, bilenler bilir de yardımcı olurlar belki. Belki de tarif ettiğim ressamın eserini tanıyanlarınız çıkar ve ben çocuklar gibi sevinirim. Ressamı veya eserin adını bulsam yap-bozunu yaptırırım, şimdiden teşekkürler

Bundan yaklaşık 4-5 sene önce erkek arkadaşım hediye etmişti bana bu puzzle ı.Educa'nın 1500 parçalık puzzle ı.Yapıp bitirdim hemen ama yıllardır yatağımın altında çerçeveleneceği günü bekliyor.Evlenince evimize asmayı düşünüyoruz şimdi.Yıllar sonra tekrar puzzle a başladık.Bu sefer erkek arkadaşımın ofisinde şık duracak bir resim bakacağız ve yarın satın alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…