Puzzle Severler Kulubü

bence seçtiğin iki puzzle da harika.köprülü olan hoş gözüküyor diğeri renk olarak zor olmasın sana..bu arada romeo juliet puzzle konusundaki sıkıntılarını aktarırsan çok sevinirim çünkü benim favorilerim arasındaydı.olumsuz yanlarını söylersen eleme durumum olabilir.

harikaaaa

benim bile yapasım geldiiiiii

Teşekkür ederim... Evet o kadar çok puzzle var ki ben de seçmekte çok zorlanıyorum.... Bugün 2000lik Romeo Juliet e başladım, zor olduğunu biliyorum ama bitince güzel olacağına eminim, daha renk ayrımı yaptım, bir de çerçeveyi yaptım....

Ben de bu puzzle.ları yaptım şimdiye kadar Bi tane daha var ama onun resmini bulamadım internette. Şimdiye kadar 1000-1500 parçalık puzzle.lar yaptım. Hiç sıkılmadan saatlerce başında durabilirim ama 2 aylık bebişle biraz zoooor

Eklentiler

• $KSG11146_910.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 62
  • $ART61005.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 76
  • $art61010.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 66
kızlaaaarr neler olmuş bu sayfaya böyle ay valla içim açıldı bissürü fotolar görünce :)) ellerinize sağlık hepinizin.
his saat puzzle a ba-yıl-dım
ben neon puzzle ımı arefe günü bitirdim ama 1 parça eksik çıktı hem de çerçeveden eksik parça desteği var ama nasıl olucak bilmiyorum daha önce isteyeniniz oldu mu?

Son düzenleme:

canım romeo juliet puzzle hangisi art mı educa mı? aralarında sanki renk farkı varmış gibi geldi bana.deneyimlerini aktarırsan çok sevinirim.

canım romeo juliet puzzle hangisi art mı educa mı? aralarında sanki renk farkı varmış gibi geldi bana.deneyimlerini aktarırsan çok sevinirim.

Walla daha yeni başladığım için renkler tam oluşmadı ama güzel gözüküyor, sanki educa çok koyu gibi bence Artın rengi sanki daha hoş....

He he bu puzzledan sonra ben de bunun 2000liğine başlayacağım, neden beğenmedin ki resmi? Sanırım sen manzara resimlerinden hoşlanıyorsun Ama bu resim için 3000lik gerçekten zor, ellerine sağlık...

Teşekkürler kızlar. Çiçek kısmı ve koyu kısım biraz zorladı beni. Evet 3000 parçaydı 2.5 ayda bitirdim. Ben daha çok Osmanlı resimleri seviyorum. Ama bu sefer manzara resmi olsun istedim.
Eklediğim iki manzara resminide almak istiyorum.

Bunlarda yapım aşamasında çekilenler yaparken keyif aldım çok ama yeşil çim kısmı deli etti beni..

krtnkl marka puzzle canım bir kırtasiyecinin elinde son kalan parçalardandı öyle denk geldi.Şimdi accolade adlı puzzle yapmak istiyorum ama hangi marka karar veremedim.
Bir sorum olacak ks çok mu kalitesiz onun o marka puzzle çok uygunda 2000 parça.

Azcık da olsa belirdi puzzle, yavaş ilerliyor çünkü görev başı yaptık 2 haftadır ve okulun başlarında yoğun oluyoruz pek vakit ayıramıyorum bir hafta içinde bitecek inşallah...

2000lik, Art puzzle, Romeo ve Juliet

oo bitince çok güzel olacak belli ama sanki zor kısımları kalmış gbi.Allah kolaylık versin.
Bir şey soabilirmiyim hiç ks puzzle yaptınız mı çok kalitesiz diyorlar öyle mi, yapımı zor mu bir fikrin var mı?

Ben hiç yapmadım, o markayı almayı da düşünmüyorum çünkü senin de dediğin gibi genelde kötü olduğunu söylüyorlar... Ben genelde art puzzle yptım hep, ama ondan da sıkıldım, aslında en iyi marka masterpieces ve ravensburger yapınca farkını anlarsın...

Anatolian 2000 Parça Puzzle Ulysses ve Sirenler ...Bana da bugün bir arkadaşım yapmaya fırsat bulamadığı bir puzzle getirdi.Önümüzdeki hafta onu yaparım.Bu akşam çerçeveyi yapınca foto koyarım hareketlenir biraz başlık.

bu da benim ilk puzzle'im
2 haftada bitirdim ama beni çok zorladı renkler karman çorman + ks games'i hiç beğenmedim.
Eksik parçam kaldı diye üzülmüştüm ama sonradan buldum çok şükür.

Eklentiler

• $DSC06360.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
Çok güzel olmuş canım.Çerçeve yaptıracakmısın?
Ks games ben hiç yapmadım ama kimse memnun kalmamış.Bende bugün 2000 lik puzzle için mukavva aldım biten puzzlem için yapıştırıcı aldım bide akşam eve gitmeyi dört gözle bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar, bende bir puzzle sevdalısıyım ve bitirdiğim ancak öylece duran bir puzzle var art puzzle markası türk kızını yapmıştım. Şimdi benim sorum bunu yapıştırdıktan sonra çerçeveletmeye nasıl götüreceğim yani benim puzzle halım var ama yapıştırdıktan sonra ona sarılmaz ki mukavvanın üzerindemi yapıştırmam gerekiyor sonrada o mukavvaylamı çerçeveletmeye götürmeliyim?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…