selam kizlar, ben yeni katildim araniza...
uzun zaman once biraktigim hastaligim geri dondu. alisveris merkezinde cok ama cok degisik bi puzzle gordum ve heme aldim. aksam yemegimi yerken kenarlarina bakayim ara ara yaparim sonra diye baslamistim ki 3. gununde bitirdim puzzleimi.
cerceveletmeyi dusunmuyorum cunku bulundugumuz yerde boyle seyler cok pahali.
koltuk minderlerinden yardim alarak ters cevirip arkasini koli bandiyla siki siki bantladim. sonra da duvara bantladim:)
fotografini ekliyorum
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]^^
1000parca, the saturday evening post marka.
çok güzel olmuş canım eller,ne sağık.duvara nasıl yapıştırdın ayol valla çok iyi ve ekonomik bir yöntemmiş
sayfaya çok uğrayamıyorum malum okullar açıldı ödevler vs. değil puzzle yapmak kafamı kaşıyacak vaktim yok.işten gelince bir koşturma yatana kadar yani puzzle vakit ayrmak mümkün değil
bende ara ara girip sizi takip ediyorum.yapan arkadaşların ellerine sağlık.inş bende bi ara vakit bulurum
gospodina bayıldım çok hoş bir puzzle.yapmasıda çok keyiflidir eminim.İki Sorum var
1)Puzzle ı duvara yapıştırdığın yerde iz kalırmı yada kalkar mı acaba? Çok iyi bir fikir bende yapacağımda daha evin badanası çok yeni...
2)Avatardaki senin resmin dimi?Düğün fotolarını mı görmüştüm acaba daha önce?
bunlarda benden :) çerçeve yapılmayı bekleyen 3 tane daha puzzle ım var:82:
Eki Görüntüle 266532 Eki Görüntüle 266531 Eki Görüntüle 266533
superrr hepsi de. sari taksili olanin panoromasi de vardi sanirim.bunlarda yapmayı düşündüklerim nasıllar sizce
Eki Görüntüle 266998 Eki Görüntüle 266999 Eki Görüntüle 267000 Eki Görüntüle 267001
superrr hepsi de. sari taksili olanin panoromasi de vardi sanirim.
simdiden kolay gelsinn
bunlarda benden :) çerçeve yapılmayı bekleyen 3 tane daha puzzle ım var:82:
Eki Görüntüle 266532 Eki Görüntüle 266531 Eki Görüntüle 266533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?