Puzzle Severler Kulubü

şimdi önce yapıştırıcısını dök kurusun sonra arkasını çevir yukardan aşağı doğru bantlamaya başla her yeri bantlanmış olcak yani bu sayede yapışmayan parça falan olursa düşmesin diye.ondan sonra büyük bi poşete koy yada gazeteye sar çerçeveciye götür:) yani mukavvaya yapıştırmana gerek yok

ya ßende cok sevıorm puzzle yapmayı ama gitmişm 1500 lük almsm resmıde sevmedm sonradan yapamadm kalmadııı
yeni başladm nasl bi resm ve hangiş markayı önerirsinz ne almalyım sizce

bence 1000likle başla daha kolay olur şunu al bunu al demiyim beğendiğin bişeyi alırsan biran önce bitirmek istersin marka olarakta educa güzel ks gamesinde güzel kötü demişler ama sen bilirsin

selam kizlar, ben yeni katildim araniza...

uzun zaman once biraktigim hastaligim geri dondu. alisveris merkezinde cok ama cok degisik bi puzzle gordum ve heme aldim. aksam yemegimi yerken kenarlarina bakayim ara ara yaparim sonra diye baslamistim ki 3. gununde bitirdim puzzleimi.
cerceveletmeyi dusunmuyorum cunku bulundugumuz yerde boyle seyler cok pahali.
koltuk minderlerinden yardim alarak ters cevirip arkasini koli bandiyla siki siki bantladim. sonra da duvara bantladim:)
fotografini ekliyorum

[url=http://goo.gl/mc9cY]
[/URL]^^

1000parca, the saturday evening post marka.

çok güzel olmuş canım eller,ne sağık.duvara nasıl yapıştırdın ayol valla çok iyi ve ekonomik bir yöntemmiş
sayfaya çok uğrayamıyorum malum okullar açıldı ödevler vs. değil puzzle yapmak kafamı kaşıyacak vaktim yok.işten gelince bir koşturma yatana kadar yani puzzle vakit ayrmak mümkün değil
bende ara ara girip sizi takip ediyorum.yapan arkadaşların ellerine sağlık.inş bende bi ara vakit bulurum

benim de aynen odevlerden basimi kaldirck vaktim yok ama unutma ki, puzzle odevlerden kacmak icin en guzel bahane :)
duvara da canim koli bantlarini her iki dis yuzeyine de yapiskanli tarafi gelecek sekilde bi yuvarlak yaptim once. ayni hediye paketinin ustune kurdela yapistirmak icin yapariz ya hani. sonra da onlari puzzlein koselerine ve ortasina uzun bi serit halinde yapistirdim. sonra da duvara. cok kolay oldu valla hihoytt benim bulusum. mukavva aradim ama buralarda bulamadim, ben de boyle bisey buldum iste :)
bu arada 4 gun oldu valla puzzleim astigim yerden kipirdamiyo bile :))

gospodina bayıldım çok hoş bir puzzle.yapmasıda çok keyiflidir eminim.İki Sorum var
1)Puzzle ı duvara yapıştırdığın yerde iz kalırmı yada kalkar mı acaba? Çok iyi bir fikir bende yapacağımda daha evin badanası çok yeni...
2)Avatardaki senin resmin dimi?Düğün fotolarını mı görmüştüm acaba daha önce?

Son düzenleme:

evet kesinlikle cok keyifliydi. bugun yeni puzzleim geldi, mutfagimda bos bi duvar var ince uzun ona uygun olsun diye dikey bi puzzle istemistim. tabii hemen basladim ama bu kez tadini cikara cikara yapicam yavas yavas :))

canim ben duvarin asagi taraflarinda koli bandini denedim once bi kac kez yapistirip cikardim ama bisey olmadi, insallah puzzlei cikarinca bisey olmaz korktum simdi eger bisi olursa valla 3 aylik depozitom yanar

avatardaki benim canim, evlilik -albumlerimizn icinde dugun fotograflarim var gormus olabilirsin

puzzle im ve yapim asamalarim

simdi gelelim fasulyenin faydalarinaaa :))) ben bu kaldirimi nasil bitiricem acaba :////

Son düzenleyen: Moderatör:
Anatolian markalı 500 ve 1000 parçalık dünya ressamları serisinden 3 tane yaptım. eksik parça çıkmıyor. kalitesi güzel. resimler de güzel.
puzzle yapıştırıcıları ile sabitledim. uygun bir zamanda çerçeve yaptırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…