Harika olmuştur canlı tutmak lazım bu tür etkinlikleri çünkü herkesin yapacağı bir sey değil puzzle :) facede ki grubun adını da paylasır mısın bende eklimm...tskler aydınlattığın için
arkadaşlar merhaba
ben de puzzle yapıyorum fakat şu çerçeveletme yapıştırma gibi işleri nasıl halledeceğim bilemiyorum
içinden çıkan yapıştırıcı var (educa marka puzzle alıyorum)
ama bunu nasıl yapıcam bilemedim yani üstüne sürsem sanki bozacak falan gibi geliyor
beni biraz aydınlatın lütfen
uygun fiyatlı çerçeve yaptırabileceğim bir yer bulsam bir de... süper olacak.
sırf puzzle ortadan kalksın asılacak hale gelsin diye en basit en düz çerçeveyi istyrm yani hiç bi özelliği olmayan, sadece onu tutsun dıye
ona bile dünya para istiyorlar, puzzledan cok çerçevesi tutuyor
istanbulda (semt pek de farketmez aşırı ücra olmadıkça) yaptırdığınız memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir yer var mı?
bende geldim kulübe hadi hayırlısı..birazdan 1000 parçalık başlayacağım bakalım..
mmerhabalar kızlar.bende aranıza bugun itibariyle katıldım .sizlerle puzzle tutkumu canlı tutmaya devam edecek, paylaşımlarınızla bana fikir ve heyecan verecek hoş sohbetlerinizle güzel vakit geçireceğim inancındayım.şimdiden hepinizin ramazanı şerifini kutluyorum
Hoş geldin canım inşallah paylaşımlar arttıkça puzzle yapma hevesimiz de artıyor, öyle olur inşallah... Hayırlı Ramazanlar...
yaptığım puzzler ayrıca bunların arasında olmayanlarda var netten resimlerini bulup koyabildim
Eki Görüntüle 469481 Eki Görüntüle 469482 Eki Görüntüle 469483 Eki Görüntüle 469484 Eki Görüntüle 469485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?