Puzzle Severler Kulubü

Harika olmuştur canlı tutmak lazım bu tür etkinlikleri çünkü herkesin yapacağı bir sey değil puzzle :) facede ki grubun adını da paylasır mısın bende eklimm...tskler aydınlattığın için

Evet herkes aynı keyfi alamıyor maalesef... Haydi Puzzle Yapmaya!!! grubun adı bu... Önce katılma isteği gönderiyorsun zaten hemen onaylarız... Birçok da puzzle paylaşımları yapılıyor, kampanyalar bildiriliyor, keyif alacağına eminim....

1 hafta içinde bitirdim puzzle,çok güzel görünüyor gerçekten.Erkek arkadaşımın ofisinin duvarına asacağız.Ama hangi marka yapıştırıcı kullanacağımı bilemiyorum.Sonra zamanlar araları açılır,dökülür diye korkuyorum

6 tane puzzle yaptım çerçeveletilmeyi bekliyorlar ama öyle bişeyki kendilerinden pahalıya patlayacak gibi bana en son bir çerçeveci 189 lira çıkardı şaşırdım ne yapacağımı çokta gğzeller.en son panaroma puzzle aldım bir türlü başlayamadım.....

arkadaşlar merhaba
ben de puzzle yapıyorum fakat şu çerçeveletme yapıştırma gibi işleri nasıl halledeceğim bilemiyorum
içinden çıkan yapıştırıcı var (educa marka puzzle alıyorum)
ama bunu nasıl yapıcam bilemedim yani üstüne sürsem sanki bozacak falan gibi geliyor
beni biraz aydınlatın lütfen

uygun fiyatlı çerçeve yaptırabileceğim bir yer bulsam bir de... süper olacak.
sırf puzzle ortadan kalksın asılacak hale gelsin diye en basit en düz çerçeveyi istyrm yani hiç bi özelliği olmayan, sadece onu tutsun dıye
ona bile dünya para istiyorlar, puzzledan cok çerçevesi tutuyor
istanbulda (semt pek de farketmez aşırı ücra olmadıkça) yaptırdığınız memnun olduğunuz önerebileceğiniz bir yer var mı?

Canım merak etme sulandırıp sür sonra 6 saat kıpırdatmadan kurumasını bekle, hiç zarar vermez, tam tersi rengini canlandırıyor, zaten kuruduktan sonra kaskatı kesilir, çerçeveletmene gerek kalmaz, yatak altı yaparsın olur biter, ben öyle yapıyorum, yaptığım bütün puzzleları çerçeveletseydim oooooo, iflas ederdim, çok beğendiğin ve duvara asmak istediğin bir puzzle olursa çerçeveletmeni öneririm... İstanbulda nerede uygun bilmiyorum canım maalesef...

beğendiklerini yaptır yani çerçevelettir gerisinide dediği gibi yatak altı yp.ben çerçeveleri toplu yaptırıyorum.25ila 40 arası oluyor.en son 30 liraya yaptırdım.tabi puzzledan pahalı oluyor fakat ucuz çerçeve seçip iple asmayı yaptır ucuz çerçevelerde bazen puzzle taşıyamayabiliyor oda çerçevede esneme yapıyor aklında bulunsun.

bende geldim kulübe hadi hayırlısı..birazdan 1000 parçalık başlayacağım bakalım..

bende geldim kulübe hadi hayırlısı..birazdan 1000 parçalık başlayacağım bakalım..

Hoş geldin Eskiden yaptıkların varsa paylaşabilirsin canım, başlayacağın 1000lik hangi puzzle?

Son düzenleme:
mmerhabalar kızlar.bende aranıza bugun itibariyle katıldım .sizlerle puzzle tutkumu canlı tutmaya devam edecek, paylaşımlarınızla bana fikir ve heyecan verecek hoş sohbetlerinizle güzel vakit geçireceğim inancındayım.şimdiden hepinizin ramazanı şerifini kutluyorum

Hoş geldin canım inşallah paylaşımlar arttıkça puzzle yapma hevesimiz de artıyor, öyle olur inşallah... Hayırlı Ramazanlar...

benimkisi eski bir puzzle..daha önce de çözmüştüm NATHAN marka Red Kit serisinden..kızlar ben hiç yapıştırmıyorum,çözüyorum bozuyorum,kaldırıyorum kutusuna,aradan yıllar geçiyor yine çözüyorum.. :)
Bu arada,bu markayı artık hiç bir yerde bulamıyorum,piyasadan mı kalktı acaba ?

educa puzzle harika renkleri çok canlı oluyor en son sonbahar meyvelerini yaptım hala çerçeveletip asılmayı bekliyor şimdi panaroma puzzle var elimde

bide arkadaşlar

puzzle halısı düşünüyorum fakat katlayıp kaldırırken filan bozulma yapar diye tereddütteyim puzzle halısı kullanan arkadaşlar varsa anlatabilirlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…