Puzzle Severler Kulubü

teşekkür ederim peki fiyatları nasıl

Fiyatları biraz pahalı oluyor canım kişiselleştirilmiş puzzleların, istersen puzzledepo.com sitesine gir soldaki sekmelerden seçebilirsin, sonuçta fiyatı seçeceğin puzzle büyüklüğüne göre değişiyor....

canım elmanın önündeki erkek ve kadına bayıldım adı ne bunun ??

Ahhh evet onlar çok güzel hem yapımı da çok keyifliydi, çok eğlenerek yapmıştım ben kısa sürede....

"Gold Puzzle 1000 parça Romantizm" adı canım....

Ben de geldim aranıza :)

Bu aralar sarmaya başladım bu puzzle eğlencesine benn

Evde çok sıkıldığım için aldım 1 tane onu yapıp eklerim buraya anında

Devamı da gelir

Yalnız bir şey sormak istiyorum.. Puzzle yaparak para kazanan biri varmış ek gelir oluyomuş onun için puzzle. Siz biliyo musunuz acaba nerden nasıl alıyo parasını??:44: İstek üzerine mi yapıyo yoksa yapıp çerçeveletip öyle isteyene mi satıyo :44: Bilen varsa yardımcı olsun bana lütfennn

Ben de yapsam hem eğlensem hem de ufaktan bişeyler kazansam hiç fena olmaz hani

Hoş geldin aramıza canım...

Aman dikkat et, kötü bir hobidir, hemen bağımlılık yapar.... Sonra para kazanayım derken para kaybetme, zira ben o durumdayım...

Var puzzle satarak para kazanan ama pek fazla maddi getirisi olmaz ama az da olsa getiri getiridir değil mi hem eğlen hem para kazan... İnternete ya da face yaptığı puzzlelların resmini koyanlar var, çerçeveli satın almak isteyenler olursa çerçeveletiyorsun 30 lira kadar fazlalığı oluyor... Dediğin gibi sipariş üzerine de puzzle yapılabilir...

Teşekkür ederimm Hoşbuldumm

Bana bağımlılık yapsın zaten onu istiyorumm şu an boş oturma bağımlısı oldum boş oturmaktan iyidir.. ama malum fiyatlar.. Babamla aram pek iyi değil ve habire ondan isteyemem

Olsun bi getirisi olsun da akmasa da damlar en azından bi sonraki puzzlemın parasını çıkarırım :26:

off napsamm :44:

Ben bu işi yapan arkadaşa bir sorayım bakayım ne kadar kazanıyormuş belki de iyidir durumlar bilemeyiz bu sadece benim tahminim sonuçta... Haber ederim sonraca....

eşimle beraber yaptıgımız ilk puzzle...3 sene oluyor.renklr daha canlı ama parladıgı için flaşsız çektim.

Ben bu işi yapan arkadaşa bir sorayım bakayım ne kadar kazanıyormuş belki de iyidir durumlar bilemeyiz bu sadece benim tahminim sonuçta... Haber ederim sonraca....

Çok iyi olur valla bi sorup bana haber verirsenizz Çok sevinirim

Teşekkürler

Canım sordum her puzzledan 50-70 arası para kalıyormuş iyi kazanıyormuş ama müşteri bulmak biraz zormuş müşteri bulabilirsen yaparsın sanırım kolay gelsin sana....

Canım sordum her puzzledan 50-70 arası para kalıyormuş iyi kazanıyormuş ama müşteri bulmak biraz zormuş müşteri bulabilirsen yaparsın sanırım kolay gelsin sana....

Kendi emeği için 50 70 mi istiyormuş yani?

İstek üzerine mi yapıyormuş yoksa yapıp isteyene mi satıyormuş?

Ayy çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bilgi alabileceğim kimse yok :26:

Kendi emeği için 50 70 mi istiyormuş yani?

İstek üzerine mi yapıyormuş yoksa yapıp isteyene mi satıyormuş?

Ayy çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bilgi alabileceğim kimse yok :26:

Yaa bilmiyorum ki öyle dedi ama baktım facebooktan paylaşıyor arkadaş, çerçevesiz 250 çerçeveli 280 satıyor puzzlelları, bunun hadi diyelim en fazla 60 lirası puzzle olsa emeğine yine fazla düşüyor, kargolamakta mı kendine ait acaba onu da mı içine katıyor desem yine para kalıyor ben çıkamadım bu işin içinden

Paylaştığı puzzlellar var canım, hoşuna giden puzzlelı zevk için yapıyor ve paylaşıyor almak isteyen olursa fiyatı zaten yazıyor üstünde ona göre veriyor, ama bazen yaptırmak isteyen çıkıyor özel onların istediği puzzelı yaparak da para kazanılabilir... Burada önemli olan müptelalarını bulup satabilmek, düşkün olanların çoğu zaten kendisi yapıyor

Emek+Zaman+Çerçeve için gittiği yol+eğer varsa tabi puzzle halısı kirası galiba o kadar tutuyor

Evet önemli kısım müptelasını ve zamanı olmayanı bulabilmek ben de bulabileceğimi sanmıyorum

Kendim yapar kendim asarım duvarıma artık napalım

Çok teşekkür ederim tekrar :)

Bu zaten öyle bir tutku ki canım o kadar emek harcayıp yaptığın bir puzzleın karşısına geçip bakmak çok gurur verici oluyor, insanın çocuğu gibi oluyor yaptığın zaman ayrılamıyorsun kimseye veresin gelmiyor

Hadi bakalım ben de yapıp bitirip duvarıma asayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…