Online puzzle oynayan varmı:)
bide arkadaşlar
puzzle halısı düşünüyorum fakat katlayıp kaldırırken filan bozulma yapar diye tereddütteyim puzzle halısı kullanan arkadaşlar varsa anlatabilirlermi
selamlar puzzle severler
kaç aydır puzzle yapmıyoduk eşimle taşınmaydı ramazandı bayramdı derken..
doğum günü hediyemin yanında 500 parça bi puzzle almış
biz altına karton koyup yapıyoruz en rahat bana böyle geliyo karton olmadığı için başyalamadık hala
yapınca resmini eklerim..
birde çerçeveletme işini kaç paraya yaptırıyosunuz bayanlar 1000 parça puzzlı çerçevelemeye 40 50 arası para istediler çok geldi açıkcası
kızlar ben de puzzle severimşimdiye kadar 2 tane 1000 lik yaptım evime astım çok güzel oldu...şimdi 2000 lik yapmak istiyorum 1000 likleri mukavva üzerinde yaptım 2000 liği de mukavva üzerinde yapmak istiyorum o büyüklükte mukavva bulabilir miyim acaba:26: puzzle halısı alamam şuan ona param yok:26:
kızlar ben puzzle yapmaya çok özeniyodum ve bi puzzle almaya karar verdim kocamda madem alacan kartallı bişey al dedi. kendisi fanatik beşiktaşlıdırdaneyse sandra bergeron un eagle sky diye bi puzzlenı aldım. yarısından çoğu bitti ama çok zormuş epey uğraştım. şimdi size iki sorum var tecrübeli arkadaşlar : 1. olurda eksik parçam varsa ne yapmam gerekiyor ? 2. mukavva üzerine yaptım nasıl çerçeveletmeye götürecem ?
bu arada puzzle resmim bu :
Eki Görüntüle 510985
puzzle yapıştırıcıları var onu alırsan parçalar tamamen birbirine geçtigi için çerçeveye kolay götürürsün..ama toz olanlar iyi deil digerlerinden tavsiye ederim bende polisandı galiba çok iyi
puzzle'mı bugün çerçeveye verdim yardımın için teşekkür ederim :)
yeni bi puzzle alıp yapmak istiyorum kızlar. yatağımın üzerine asmak için böyle sevgi içerikli bişey almak istiyorum ama pek de gönlüme göre bulamadım bu konuda önerileriniz olursa çok sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum :)
mesela bu gibiEki Görüntüle 548493
ama bu çok zor bi puzzle kendime güvenemedim açıkçası :)
bişey sorabilir miyim kızlar mesela bi fotoğraf versem onun puzzle nı yaptırabilirmiyim ?
evet yaptırabilirsin.mesela ben puzzle larımı internetten puzzledepo dan sipariş veriyorum orada kendi fotografını puzzle yaptırma diye bi seçenek var ordan bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?