rahim filmi çektirenler yada bilgisi olanlar buraya !..

su2011

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
47
1
16
Ankara
kızlar bu ayda klomen + çatlatma iğnesiyle devam ettik tedaviye.iğnemi yarın vurulucam.dr eğer bu ayda tutmazsa rahim filmi çekelim dedi.fakat bn çook korkuyorum.vijinal ultrasonla bile kasılıyorum.nasıl bişey oluyor ağrı filan çok mu?

ben de bır kez klomen ve catlatna ıgnesı tedavıısı oldum sonuc basarısız olunca doktor rahım fılmı onerdı. ben anestesılı cekıtırıcem 250 lıra. bıraz agrılı duydugum ıcın acıkcası kokrtum ve oyyle kararverdım senın kacıncı denemendı. ve kac aydır calısma yapıyorsunuz

ben cektirdim canım aslında korkulacak bişey yok... ama ben kendimi çok kastım bide doktor erkekti ondan çok utandım....ALLAHTAN benim tüpler acıkmış.. ilacı sıkmaya başlar başlamaz bilgisayar başındaki hemşireler doktora bagırıp tamam açık açık diye söylediler.. doktor hemen aletleri cıkarıp gitti.. bana hemen kalkma başın döner dedi...korkma, kasmada kendini, açta gitme... ben parasız yaptırdım... hayırlısı olsun canım umarım bu ay olurda bebişin gelir.. inş.. rahim filmine gerek kalmaz..

arkadasım ucretsız neerde cekıldın? tupler kapalı ıse tedavı nasıl oluyor bır bılgın var mı? bır de o ay gene klomen falan verıyormu

8 aydır çalışıyoruz.geçen ay sadece klomen ve duphaston kullandım bu ay klomen + çatlatma iğnesi ayın 8indede duphaston.4 tane yumurtam olmuş bu ay geçen ay 1 taneydi 12mm bu ay solda 1 tane 18 mm sağda 3 tane 9 mm 10 mm 10 mm.bakalım bugün iğnemi vuruldum.bu ay olmazsa dr rahim filmi çekicek

inşallah canım ya :) sen yine çok iymişsin bn 1 kere vajinal ultrasonla muayene oldum inan varya buz gibi kesildim kasıldım tuhaf şekillere girdim..

Ben yeni geçen hafta çektirdim. Anestesisiz oldum. Korkuttukları kadar değil di canım. Kısa süreliğine keskin bir ağrım oldu fakat çok kısa sürdü. O süreçte derin nefesler aldım, hemencik geçiverdi. Dayanılmayacak, çok paralar verilecek kadar bir durum değil yani. Nitekimde bizler anne olacağız, doğum sancısı çekeceğiz. Bu acı çok kısa süreliğine olan bir acıydı. Bence kormaya değmez..

bende başımdan geçeni yazayım sanada laf etmesinler
inşallah gerek kalmaz da çektirmessin de ..
adet başladığı günü 1. günü sayarak 8. 9. günlerde filan çekiliyor rahim filmi
ve filmden önce cinsel ilişki olmaması gerekliymiş ama benim sayın doktorum bunu bana söylemeye tenezzül etmemiş
ve tam bana film için randevu yazdığı hafta yurtdışına gitti yerine başka bir doktor vardı ve bana sordu ilişki oldumu diye bende oldu dedim
olmayacağı söylenmedimi dedi (söylense inatla ilişkiye girecek değilim heralde) hayır dedim ..e bilmiyormusun herkes bilir filan dedi
sanki ben 10 kere rahim filmi çektirdim ve nihayetinde filmim çekilmeden sinir krizi eşliğinde ağlayarak evime geri döndüm ..
hayır herkes bilecekse doktora ne hacet

Son düzenleme:
buyuk ALLAH ım şu doktorların elıne duşurmesın gerçekten.ama tabı dr suz da bırakmasın olsunlarda bızlık işlerı olmasınyanı.
neyse ben fılm çektırdımaçık çıktı.ama bende çıkolata kıstı vardı ve bu kıst çok tıkanıklık yaparmış ve tıkar demışlerdı.kıstı aldırmak ıçın laporoskobı oldum.amelıyatta dr kkıstı çıkardı ama tuplerın kapalı oldugunu ve açamadığını soyledi.normal yolla olmazmış aşılamada olmuyo sadece tup oda oyle bı amelıyatdan sonra saglam yumurta kaldıysa tabı

bu arada çektırecek olanlara anlatayım fılmı ben 7/2013 te kayserıdehuma da 150 tlye oldum.bazı bı ıkı aletle sabıtlıyolar ve ılaç verıyolar beş dakka kadar acı çekıyosunuz oda ılk dakıkalar agır gıbı gelıyo sonra alışıyomuusun artık hafıflıyomusun ne.sonra bıraz kanama oluyo ama bende bayagı oldu ogun farzedınkı ogun adetın 3.gunu ve agrılı kanlı bı adet çekıyosunuz.ama ıkı dakıka çok sancılı oluyo belkı sızde o bıle olmaz ben çok korkarak gırdım tabı sonuçtanda endışe ede ede.
nasıloldu tm bılmıyorum ama tupşer fılmde açıktı 6 ay sonra lapporoskobı oldum dr tupler kapalı açamadım ancak tup olur dıyo (( hayırlısı ne deyımkıyaaaaaaa

arkadasım ucretsız neerde cekıldın? tupler kapalı ıse tedavı nasıl oluyor bır bılgın var mı? bır de o ay gene klomen falan verıyormu

üniversite hastanesinde çektirdim canım.. tüpler kapalı olunca ne tedavi uygulanır hiç bir bilgim yok... o ay klomen kullanmana gerek yok,hem film çekilirken radyasyon aldıgın için o ay hamile kalmaman gerekiyo çocuga bişey olur falan diye, bana öyle demişlerdi...

inşallah canım ya :) sen yine çok iymişsin bn 1 kere vajinal ultrasonla muayene oldum inan varya buz gibi kesildim kasıldım tuhaf şekillere girdim..

ben bide kendim gittim eşim işten izin alamadı...inş gerek kalmaz da bu ay hamile kalırsın inş.. bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam...

seninki kötü olmuş canım ya çok geçmiş olsun... benim kanamam falan olmadı, benden önce giren kızdan akıntılar vardı, o kız bana acı acı bakmıştı.. ben hastaneden çıktım direk çarsıya pazara gittim.. orda eşimle buluştum eve geldik yemek yedik akşamda luna parka gittik.. verdigi agrı kesiyici 2 kere ya kullandım ya kullanmadım... varya hiç belli olmaz doktorlar asla çocugun olmaz diyenlerin bile oluyo... rabbim hepimize hayırlısını saglıklısını nasip etsin....

yok cnmm ya inan herkez biyerinin ucuyla konuşuyor.ben şuan ağrıdayım antalyadan geldim eşimin şark görevi için.ne imkanları var ne de doktorları doktor ben böyle bişey görmedim.doktor ilk ay bana klomen ve duphaston verdi.ikinci yani bu ay gittiğimdede aynısını verdi dedimki dr bey bu klomeni çatlamatma iğnesiyle bir kullanıyorlarmış.aaa evet hem daha etkili dedi.ben sizi düşündüm iğneyi sigorta filan karşılamıyor dedi.Allah'ım ben tedavi görüyorum sanane bnm sigortamdan işine bak sen demi?sen düşün artık dr a ben diyorum o yazıyor

hayırlısı cnm ya ben drla konuştum genel anestesi altında olucam mecbur çünkü kasılıyorum.kafam kırılsın dikişi uyuşturmadan canlı canlı diktiririm.vücudumun heryerine dayanırım.ama söz konusu vajina olunca bana bişeyler oluyor.bacaklarımı filan kitliyorum.ne bilim değişik

ben cekildin jnm ama agrılı oluyo korktum ama ben ondan bundan yanlış şeyler duydum o yüzden onda bişey yok aslında tüplerinin tıkalı ılup olmadıgına bakcaklar ben ogün 2 saaat hastanede müşadete kaldım ama 1 hafta yürüyedim agrılı oluyo bende bişey cıkmadı ama keşke yaptırmasaydım yumurtalıklarıma zarar verdi şimdide aşılama yaptırcam allah herjesin sesini duysun inş. ama alnımızda yazılmışsa olur yazılmamışsa naparsan yap nerye gidersen git olmaz canını sıkma ama bana sorarsan yaptırma uyuşturma yok bayılymada yok bi seferde 3 defa cekiyolar sag sol alt tarafta bende bi sene kaçtım rahim filminde bende de istediler ama ben kim istediyse drumu degiştirdim ama en sonunda yaptırdım pişman oldum ama içimde rahatladıbişey çıkmadı inş. sendede cıkmaz bide heryer onu yapmıyo sigorta karşılamıyo ben o zaman 4 sene önce 450 tl verdim ama şimdi ne kadar bilmiyorum

ben anestezili çektirdim onun için işlem sırasında hiçbir şey hissetmedim yarım saat sonra kendime gelmiştim çok hafif kanamam olmuştu ama öyle çok ağrım falan olmadı.korkulacak hiçbir şey yok.anestezili fiyat 500 tl

ben 2 kez yaptırdım ilkinde çok acı çektiğim için 2.yi anestezili oldum.durumunuz varsa tavsiye ederim.sonrasında da hiç ağrı çekmezsiniz

bende aşılama yaptırdım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah ilk seferde tutar

haklısınız banada klomenle birlikte bir ilaç vermişti adını hatırlamıyorum şimdi. ikisinin birlikte kullanılmaması gerekiyormuş meğerse dış gebelik oldu bende maddi manevi her türlü yıkıldık.ama Allah büyüktür pes etmek yok :)

merhaba arkadaşlar ben yeni üye sayılırım. 1 bucuk yıldır hıc korunmamıza ragmen hamıle kalamıyorum. 21 ocakta rahım fılmı cektırdım ve tuplerım acık bı sorun cıkmadı şükürler olsun. ve adetım 15 gun erken geldı yanı 1 subatta adet oldum. adetımın 13.günü yanı çarşamba gunu şiddetli karın agrısıyla acile gittim sağ yumurtalık ve tüp şişmiş dediler acıldekı kadın dogum. polıklınıge gıt acılıyetı yok dedı. daha sonra adetımın 15. günü yani cuma günü yogun akıntıyla geçti agrılarım. sizce neden şişmiş olabilir.. kafam karıstııı ::((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…