rahim filmi çektirenler yada bilgisi olanlar buraya !..

Merhaba,
Ben de rahim filmi cektirmek zorunda kalmıstım tedavi öncesi. Fakat cok talihsizce bir sekilde Zeynep kamil'de ilk rahim filmimi cektirdim. İnanılmaz bir acı,agrı hissettim. anestezi falan yapmadılar sadece öncesinde bir agrı kesici hap verdiler. Bir de bir sürü stajyer doktorlar,hasta bakıcılar özellikle azarlayan hasta bakıcılar arasında yapıldı işlem ve sonucta zaten cıkmadı yani dogru duzgun cekememişler ve bir daha cektirdiler. Ben bir daha asla bu filmi cektirmem dedim ve cektirmedim.
Daha sonra tüp bebek tedavimize istanbul tüp bebek merkezinde devam etme kararı alınca oradan bei Radyomar'a yinlendirdiler. Fındıklı'da yerleri. ben asla cektirmem olmaz falan dedim ama sıfır acı hem de anestezi olmadan ve hiç anlamadan işlem bitti. Bundan yaklasık 2 sene kadar once 260 tl idi. Su an ne kadar bilmiyorum ama 260 degil 1260 tl olsa bile veririmişim.

merhaba.. bende bu ay rahim filmi çekildim. internetten araştırdım baya ve doğal olarak çok korktum..ağrılı sancılı olacak diye. kendi doktorum çekti filmimi, çok kararsız kalmıştım çekilmekle çekilmemek arasında(bu arada bir ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım). evet ağrılı oldu benimkisi çünkü tüplerim kapalıymış ama doktorum ilacı basınçlı vererek açık halde getirdi şükürler olsun. şimdi beklemedeyim.iyi ki kendi doktoruma yaptırdım d,iyorum..

ben de yarın radyotomda çektireceğim. umarım benimki de güzel geçer :)

ben de yarın radyotomda çektireceğim. umarım benimki de güzel geçer :)

kizlar rahim filmini cektirdim ve az once ciktim. Inanin hicbir sey hissetmedm. Normal muayeneden hicbir farki yok. Kesinlikle burada yaptirmanizi tavsiye ediyorum. Kullanilan makineler cok teknolojik ve hicbir agri olmadan islem yapiyorlar. Cikinca da hic beklemeden sonucumu aldim. Allahtan hicbir sorun yokmus. Hem problem olmadigi icin hem de buraya geldigm ve hic canim acimadan film cekildigi icin cok mutluym..

Merhabalar kızlar rahim filminden çoktom 3 saat önce gelir gelmez yazman istedim korkanlar çok çünkü. Kızlar bi merkezle alakalı değil bence çünkü ben tıp fakültesinde bir asistana yaptırdım o kadar para vermeye gerek yok ücretsiz ağrısız sancısız çıktım. 10 dk 15 dk diyenler var eğer hemen soyunursanız 3 dk sürüyor. Ya benim doktor un eli çok çabuktu. Hiç ağrım acım olmadı ama kendimi çok serbest bıraktım. Filmden 2 saat kadar sonra biraz adet sancısı gibi sancı sürdü ve karnım şişti onun haricinde hiç ama hiiiiç korkulacak bir şey yok emin olun.

Arkadaşlar bende geçen ay rahim filmi çektirdim her dr aynı şekilde uygulamıyo demekki adetin son günü çekiliyo dediler ve bende o gün gittim çektirdim tüplerim kapalı olduğu için ben çok ağrı çektim sol kapalı sağdada esneme var dedi doktorum dostinex +klomen+çatlatma iğnesi ardından 8 gün geçti dr 3 ay tedavi bu şekilde olucak dedi hamilelik olursa tamamdır olmazsa laparoskopi dedi dua etmekten başka bi çarem kalmadı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

ecehan ve monarassa kızlar tam olarak hangı fakultede yaptınız acaba bu rahım fılmı ıslemını.bende aylardır ertelıyorum.ozele parada vermek ıstemıyorum.korkuyorumda.sız memnun kalmıssınız anladıgım kadarıyla.bana tam olarak nerede cektırdgınızı yazabılırmısınız? ozelden de yazabılırsınız ıstersenız

Slm arkadaslr. Bnde bu ay cekilcem . Sogan suyu incir suyu ictim gebelik olusmadi bnde
Mecbur cekilcem . Ama korkuyrm. İsde bide gitmeden agri kesici icsem olurmuki?

bende rahim filmi çektirdim.sağlık güvencemiz olmadığı için özelde anatezisiz 250 tl idi bir buçuk yıl önce.canınız çok tatlı değilse anesteziye gerek yok bence.çünkü ağrı olsada dayanılmayacak bir ağrı değil ve çok kısa sürüyor.benim tüplerim rahim filminde açık çıkmıştı.ama üstünden 8-9 ay geçip hamiş kalamayınca ben doktorumdan laparoskopi istedim.ve laparoskopide sağ tüpüm kapalı ve yapışıklıklar vardı.laparoskopi ile açıldı.ve ben 4 ay sonra tedavi görmeden hamile kaldım.hep sağ tarafta yumurtam oluyordu ama kapalı imiş.ben laparoskopiyi göze almasam bunu öğrenemeyecektim.bebeğimi kalp atışı alınamadığı için kaybetsemde laparoskopiye değdi diye düşünüyorum en azından hamile kalabildiğimi gördüm.kızlar gereken işlemleri yaptırmaktan korkmayın hiçbir acı kucağımızın boş olmasından fazla değildir diye düşünüyorum ben.rahim filminde tüpleri kapalı olanlar için laparoskopi gerekiyor onunla açılıyor.ve içeri girdikleri için herşeyi net görüp o anda tedavi edebiliyorlar.sormak istediğiniz birşey olursa cevap veririm

Slm arkadaslr. Bnde bu ay cekilcem . Sogan suyu incir suyu ictim gebelik olusmadi bnde
Mecbur cekilcem . Ama korkuyrm. İsde bide gitmeden agri kesici icsem olurmuki?

canm bende cekılcem daha cekılmedım.ama forumda kızlardan okudugum kadarıyla gıtmeden ve gıttıkten sonra agrı kesıcı ıcın denıyor.ve cekıldıkten sonra doktorun sana enfeksıyon kapmaman ıcın ılac verıyormus.ama ıcmeyenlerde olmus bu enfeksıyon ılacını.agrı kesıcı ıcmeyı unutma.sen nerde cekılcen canm fılmını?

cnm bebegını kaybetmene cok uzuldum.ıns Rabbım bebegımıze kavusturur bızı.

Bnm kendi doktorum cekmicek o filmi ceken uzman cekcek ozelde cekilcm bursada yasiyorm bn. İceyim bari . Enfeksiyon icin ilac verir mi o filimi ceken onu blmyrm cnm. Sen ne zmn cekilcen ? bnm daha 15 gun var hesabima gore dha adet olmadm 5 gunum var .

Son düzenleme:
ben istnbul da yasadgmdan burda cektircem.ama daha yer arastryrum.fakultede cektiririm heralde.ongun var bnm hasta olmama.sen filmi cekildkten sonra mutlaka enfeksiyon ilaci hakkinda sor bilgi al

tatlım,rahim filmini çektirmeyi sakın erteleme,korkunun ecele faydası yok çünkü ve sakın korkma,yazılıp çizilenlere bakma sen,benim canım o kadar tatlıdir ki anlatamam sana,evet film için rahme belli bi basınçla ilaç enjekte ediyolar, 3-5 saniyelik bi kramp o,ben anestezili yaptırcaktım,film çekildikten sonra iykide anestezili olmamışım dedim,sakın korkma.istanbul anadolu yakasında rahim filmi çektirecek olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum,üsküdar mihrimah sultan tıp merkezinde bu işlemi çok güzel bi şekilde yaptırabilirsiniz,250 tl civarı bi ücreti var ssk lıysan.özele para ver bence,senden değerli değil çokta bi para değil zaten,ben zeynep kamil de tedavi görüyorum,iykide özelde çektirmişim,aksi takdirde tedaviye devam etmezdim herhalde

bende rahim filmi çektirdim.. korkmanıza hiç gerek yok bende yaptırmadan önce çok korkmuştum hatta öyle yorumlar okudum ki neredeyse vazgeçiyordum.. ama yaptırdıktan sonra hiçte anlatıldığı gibi zor olmadığını hatta tahmin ettiğimden çok daha kolay olduğunu söyleyebilirim.. duanızı edip girin allahın izniyle hiç bir şey anlamayacaksınız..

benı cok rahatlattın canım.zeynep kamilde bazı cektırenler canım cok yandı dıyor bazıları acımadı dıyor.ben bu ısten bısey anlamadm.mikribahtan memnun kalan cok ora gıdebılırım heralde.bende tedavıme afıyet hastanesınde basladım.yalnız pek memnun kalmadım.doktorumu degıstırcem.cnım sna sorım sen memnunmusun zeynep kamıldekı doktorundan?

zeynep kamilde ki ortamı görsen asla rahim filmi çektirmezdin emin ol,ben orda tedavi oluyorum canım tedavi konusunda hiçbir sıkıntım yok,çok memnunum yarın ilk aşılamam olcak benimde,çok heyecanlıyım,sen naptın çektirdin mi filmini

yok bnm daha hasta olmama.bikacgun var.gecen ayy kacirdim.bu ay ins.devletlerde asistanlar calisiyor artik.senin doktorunda asistan degilmi.bnde ora tedaviye gecebilirm.cunknku doktorumu degscem.senin yrn Allah yardimcin olsun ins tutar

yok bnm daha hasta olmama.bikacgun var.gecen ayy kacirdim.bu ay ins.devletlerde asistanlar calisiyor artik.senin doktorunda asistan degilmi.bnde ora tedaviye gecebilirm.cunknku doktorumu degscem.senin yrn Allah yardimcin olsun ins tutar

benim doktorum asistan değil canım,tşk ederim,artık ben gün sayıyorum,rabbim herkesin gönlüne göre versin,allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…