kızlar rahım fılmını adetınızn kacıncı gunu cekıldnz genelde ?
kızlar ben geldim.oh sükür ki gectı.ben de atlatanlar grubuna gırdım.anlatayım ben de sıze basıma gelenlerı.cok korkarak ıcten ıce huzursuz gıttım ama bır yandanda asırı acımayacagndan emındım.bıraz da onun rahatlıgı vardı.(ne kadar rahat olabılırsem tabı)..neyse ıcerı aldılar benı.esımde kapıda huzursuz beklıyor.uskudarı bılen bılır camıyle tıp merkezı yanyana.esıme dıom ezan okununca sen cumaya gıt.yoksenı bırakıp gıtmem dıyor.neyse ıcerı gırdım.fatmagul hanım cok sevecen,rahatlatıyor ınsanı.acıklıyor tabı korkma falan.soyundum,altıma ortu orttu zaten.doktorunda hastası varmıs bır 20dk beklettı.ama ıyıkıde beklettı cunku Fatmagul hanım benı cok rahatlattı o ara.ben kikir kikir guluyorum tabı.ya sen dıyor ne kadar rahat bır kızsın.ben burada ne korkanlarını gordum sen ne kadar rahatsın dedi.gulduk sonrada.zaten burayıda forumdan tavsıye ustune buldum dedım.neyse doktorum geldı tuttular bı aletle actılar.o bıraz canımı yaktı rahatsızlık verdı.ılac verılınce once hafıf bır agrı geldı.aman dedım ıcımden bumuydu yanı.agrı bır anda bır arttı.ah bıttımı dedım.bıttı dedıler.agrı bı dk devam ettı.mıdem bulandı.ılacın yanetkısı dedı.5 dk yattım.ıı hıssedınce kalktım.gulerek cıktım ordan.bıraz sonra mıdem bulantı.karnım agrıdı ama cok surmeden gectı.smdı bıraz hassaslık var sadece.kan vardı bıraz.banyo yap ılac enfeksıonu onler dedı.bnde geldım temızlendım.uskudar mıhrıbahı tavsıye edıyorum kızlar cok memnun kaldım.tuplerım acık cıktı.sukur sorun yokmus.
canım gözün aydın :) kanaman az olmuş sevindim. benim çok olmuştu o gün boyunca ped li gezdim. işlemim bittiğinde ayağa kalktıgımdada birden bayagı kan boşaldı kötü olmuştum başım falan dönmüştü eşimi çağırmışlardı yanıma yani..
inşallah bu hsg lerden işe yarar bebişler gelir :)
bnmde basim dondu.o yuzden ii olana kadar kalkmadim.cnm gecti atlattik ya onemli olan bu.canım gözün aydın :) kanaman az olmuş sevindim. benim çok olmuştu o gün boyunca ped li gezdim. işlemim bittiğinde ayağa kalktıgımdada birden bayagı kan boşaldı kötü olmuştum başım falan dönmüştü eşimi çağırmışlardı yanıma yani..
inşallah bu hsg lerden işe yarar bebişler gelir :)
hemen mi kalktin ki?beni bes dk yatirdi.ben iyi hissediyorum kalkcm deyince kaldirdi.ama bi ara oraya cikarcm sandim neyseki 1dkya hafifledi.evet cnm kadinda oyle dedi.hsgden sonra sans yukseliyormus..
Tesekkur ederim denizyildizi icim rahatladi boraz neyse once hamile kalalimda onu da sonra dusunurz
aynen cnm.bnde yumurta takibie baslandi.hayrlisi hepimiz icin...
yumurta takibi derken klomen mi kullandın ultrasonla mı takip ediliyor cnm.ben klomen kullandım bu ay ama doktor 3 ay kullan dedi ama çatlatma iğnesi vermedi acaba başka bi yere mi gitsem.böyle kafama göre olurmu bilmiyorum ki. vakit geçirmekde istemiyorum.ya yumurtam gelişmezse oluşmazsa nasıl olucak of ya.ben en iyisi başka bi yere gidip yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi isteyeyim.hayırlısı bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?