rahim filmi çektirenler yada bilgisi olanlar buraya !..

kızlar ben geldim.oh sükür ki gectı.ben de atlatanlar grubuna gırdım.anlatayım ben de sıze basıma gelenlerı.cok korkarak ıcten ıce huzursuz gıttım ama bır yandanda asırı acımayacagndan emındım.bıraz da onun rahatlıgı vardı.(ne kadar rahat olabılırsem tabı)..neyse ıcerı aldılar benı.esımde kapıda huzursuz beklıyor.uskudarı bılen bılır camıyle tıp merkezı yanyana.esıme dıom ezan okununca sen cumaya gıt.yoksenı bırakıp gıtmem dıyor.neyse ıcerı gırdım.fatmagul hanım cok sevecen,rahatlatıyor ınsanı.acıklıyor tabı korkma falan.soyundum,altıma ortu orttu zaten.doktorunda hastası varmıs bır 20dk beklettı.ama ıyıkıde beklettı cunku Fatmagul hanım benı cok rahatlattı o ara.ben kikir kikir guluyorum tabı.ya sen dıyor ne kadar rahat bır kızsın.ben burada ne korkanlarını gordum sen ne kadar rahatsın dedi.gulduk sonrada.zaten burayıda forumdan tavsıye ustune buldum dedım.neyse doktorum geldı tuttular bı aletle actılar.o bıraz canımı yaktı rahatsızlık verdı.ılac verılınce once hafıf bır agrı geldı.aman dedım ıcımden bumuydu yanı.agrı bır anda bır arttı.ah bıttımı dedım.bıttı dedıler.agrı bı dk devam ettı.mıdem bulandı.ılacın yanetkısı dedı.5 dk yattım.ıı hıssedınce kalktım.gulerek cıktım ordan.bıraz sonra mıdem bulantı.karnım agrıdı ama cok surmeden gectı.smdı bıraz hassaslık var sadece.kan vardı bıraz.banyo yap ılac enfeksıonu onler dedı.bnde geldım temızlendım.uskudar mıhrıbahı tavsıye edıyorum kızlar cok memnun kaldım.tuplerım acık cıktı.sukur sorun yokmus.

canım gözün aydın :) kanaman az olmuş sevindim. benim çok olmuştu o gün boyunca ped li gezdim. işlemim bittiğinde ayağa kalktıgımdada birden bayagı kan boşaldı kötü olmuştum başım falan dönmüştü eşimi çağırmışlardı yanıma yani..
inşallah bu hsg lerden işe yarar bebişler gelir :)

hemen mi kalktin ki?beni bes dk yatirdi.ben iyi hissediyorum kalkcm deyince kaldirdi.ama bi ara oraya cikarcm sandim neyseki 1dkya hafifledi.evet cnm kadinda oyle dedi.hsgden sonra sans yukseliyormus..

bnmde basim dondu.o yuzden ii olana kadar kalkmadim.cnm gecti atlattik ya onemli olan bu.

hemen mi kalktin ki?beni bes dk yatirdi.ben iyi hissediyorum kalkcm deyince kaldirdi.ama bi ara oraya cikarcm sandim neyseki 1dkya hafifledi.evet cnm kadinda oyle dedi.hsgden sonra sans yukseliyormus..

canım hemen kalmadım diyorum ya yattım kaldım eşimi çağırdı hemşire dışarıdan o geldi ağlıyordum ben tabi hüngür hüngür :)
yinede kalktıgımda bi kan boşaldı o zaman da korkmuştum ben. ama dediğin gibi korkulacak bişe yok bünyeylede alakalı herkeste aynı olmuyor yani. evet şans yükseliyormuş ona güveniyorum ama bakalım çok umut etmek de istemiyorum her ay yıkılıyorum çok bekentiye girince..

he bn kalkinca basin dondu sandim.o yuzden niye hemen kalktin diorum cnm forumda bazi kizlar bna bosuna. korkmamami solediler.saolsunlar o yuzden cok rahat olmaya calistim.habire guluodum kadin bile sasrdi zaten.evt demek bunyeye gore.o basdonmesi yanetkiymis.atlattik aman bosver gecti oyle yada boyle.inanki her ay yikilma olayi bebis dusunen her kadinda oluyor.tmm hsg yi yprtrdik ama kaptrmayalm kendimizi.hayrlisi diyelim.sonucta kafamizi rahat tutmaliyiz.

bu ay ilaclarla gecicek benim.bnde ileri derecede iltihap bulundu bugun.bi ton ilac verildi.bu ay bole geccek ama olsun her seyde vardr bi hayir

kızlar mrb.ben kk da daha yeniyim.ve bebek yolunda bizde uğraş verenlerdeniz.bende geçen ay hsg çekildim.tüpler ve rahim normal ancak rahim girişinde genişleme-servical yetmezlik varmış.çok korktum ağladım hamile kalsam bile düşük tehditi oluyomuş.sonra doktora gittik sonuçları göstermeye aman dedi herkese yazıyolar onu dert edilecek bişy değil tüpler açık o iyi dedi.normal yolla deneyin bide 3 ay klomen kulanın olmazsa aşılama dedi.ama benim içimde bir kurt ya hamile kalınca düşük yaparsam.bi daha mı çekilmeliyim sizce başka bi yerde.yada başka bi doktora mı göstermeli.sizin hsg sonucunda böyle bişey çıkmışmıydı.yardımcı olursanız seviniirim.

delirme.bida cekilmene ne gerek var.hem zahmet hem masraf olur.tuplerin acikmis.bida cekilsen gene acik cikcak.acaba ayni seyler yaziomu die cekilmenin anlami var mi bidaha.bn iki uc gun once cekildm cnm.tupler acik ancak ilrri derece iltihap bulundu rahimde.oda tedavi altina alindi zaten.smdi baktm bnde hersey normaldr yazior.sen dr una guven.dusme tehlikesi olsa bile bi igne vurup tutunmalarini sagliolarmis stres ypma

arkadaşlar hiç öyle korkulacak bişey değil. vajinal muayene olan herkes bu filmi çektirebilir korkmadan. ben kulağımı bile deldiremedim düşünün canım çok tatlı! ben iki kez çektirdim! paranıza ve canınıza yazık anesteziye fln hiç gerek yok.2 dk bile sürmüyor! bence herkes çok abartıyor!

rahim filmi çektirceklere kesinlikle fındıkzade radyomarı tavsiye ediyorum...
özel bir hastanede anestezili çektirmeyi düşünüyordum ama doktorum radyomarı tavsiye etti...
ve kedinlikle radyomar diyorum,gittiğimde çok paniktim korkmuştum saolsun hemşire ve filmi çeken doktorum çok güzel rahatlattılar beni ve asla canım falan yanmadı,sadece ilacı veridğinde 10 saniyelik bir kasık ağrısı oluyor okadar hatta doktor bitti dediğinde afallayıp baktım doktora bumuymuş yani diye...
ve kızlar benim ağrı eşiğim çok düşük bana bukadar kolay geldiyse herkes çok rahat yaptırabilir...
kesinlikle demir vs.ürünler değil plastik ürünler kullanılıyor bu yüzden canınız hiç ama hiç yanmıyor herkese tavsiye ederim...

Arkadaşlar rahim filminde çok korkulacak bir durum yok evet cok sancı cekiyorsun ama cok kısa süreliğine girp cıkıyor sancı bende cok korkuyordum ama geçti gitti anlık bir acı cekiyorsunuz o kadar bu arada film cekildikten sonra biraz bitkin oluyorsunuz ağrılar hafif hafif devam ediyor doktor ağrı kesici filen vermişti fakat ben hiç kullanmadım 1 saat içinde geçiyor herşey.inş mevlam isteyen herkeze evlat verir

arkadaşlar hiç korkmayın,öyle korkulacak bir durum değil; ama şuda var çekileceğiniz yer de önemli.. ben tam 3 kere çekildim....

aynen cnm.bnde yumurta takibie baslandi.hayrlisi hepimiz icin...

yumurta takibi derken klomen mi kullandın ultrasonla mı takip ediliyor cnm.ben klomen kullandım bu ay ama doktor 3 ay kullan dedi ama çatlatma iğnesi vermedi acaba başka bi yere mi gitsem.böyle kafama göre olurmu bilmiyorum ki. vakit geçirmekde istemiyorum.ya yumurtam gelişmezse oluşmazsa nasıl olucak of ya.ben en iyisi başka bi yere gidip yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi isteyeyim.hayırlısı bakalım..

bnde yeni basladm.daha hic bisey kullanmiom.ultrasonla bi ay bakilckms yumurtlama varmi diye.sende bakilmadi mi?bn kac kere ozele gttim memnun kalmadm.devlette uzman bi dr a gtcem.snde yumurylama sorunumu varki klomen kullan dedi.bak sana bsey diyim.eger yumurtlaman duzgun sorunsz olgu halde klomen kullanmk kiste ndn oluomus haberin olsun.

Arkadaşlar merhaba, ben geçen ay çektirdim tüp filmi, korkulacak hiçbirşey yok. adetin 7-8. günleri çekiliyor. birkaç dk sürüyor ve sadece ilaç verilirken hafif bir ağrı sonrasında bir süre adet sancısı gibi bir ağrı oluyor. Zaten öneli olanda sonuç benim tüplerim açık çıktı ve filmin bi sene boyunca geçerliliği varmış. Allah 'ım tüm isteyenlere evlat versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…