rahim filmi çektirenler yada bilgisi olanlar buraya !..

Evet cnm onu da duydum ama napiyim simdi umut dunyasi bi denicem.yumurtlama sorunum yok ama sansi arttiralim diye verdiler.bende devlette yaptiriyorm simdilik.olmazsa bi kac ay sonra ozele asilama yaptiricam bakalim cnm hayirlisi.allah hepimize saglikli bebisler versin

kizlar bnde ve esimde hicbisorun yokmus.mukemmel otesi dio doktor.demekki zamani dglmis.

kizlar bnde ve esimde hicbisorun yokmus.mukemmel otesi dio doktor.demekki zamani dglmis.

Bizde de aynı durum. Bugün HSG çektirdim, her şey normal çıktı. Doktorum HSG'nin kanallar açıksa bile yardımı olacağını düşünüyor. Hayırlısı diyorum. Allah'ın vardır bildiği...

arkadaşlar mrb ben bir yıl önce düşük yaptım 9 aydırda bebek istiyoruz olmuyor üç ay klomen çatlatma iğnesi kullandım doktorum bu ay rahim filmi istiyor başka bir doktora gittim erken diyor korkuyorum filmden çekinmeli miyim

canım sana şunu söyleyebilirm...ben 15 gün önce rahim filmi çektirdim çok korkuyordum çünkü ne olduğunu bilmiyorum kimi korkacak bişey yok derken kimi çok ağrılı geçti diyordu...bi gün cesaretimi topladım ve ben bu filmi çektirmeliyim dedim,kalktım hastaneye gittim tamda adetimin 10.günü uygun bi gündü o gün çektirdim inan hastaneyi yıktım o derece ağrım oldu ama değdiğini düşünüyorum...tıkalıymış ve ialçla açılmış belkide bu yüzden hamile kalamıyordum diye düşünmeye başladım,gerçi bizim sorunumuz belli ama bu nedenden dolayı olmayabilir allahtan ümit kesilmez...ben acı çektim ama anlık bi acıydı iilaç verilirken ağrın oluyor 1 dk ya sürüyor ya sürmüyor ilacın etkisi gecince ağrın geçiyor...bence hiç düşünmeden çektir derimm...

İzmirde olan arkadaşlara önerin Dokuz eylül üni. çarşamba günleri anestezili yapmakta işlemi. sancıyı çekmeye gerek olmadığını düşünüyorum. özel kliniklere boşa para harcamayın. gayet sorunsuz ve bir uyandınız bitmiş. sonrasında az bir ağrı ve birki gün az kanama yaşadım. herkese geçmişler olsun
tabi randevu almayı unutmuyoruz..

bugün doktora gittik bize de rahim filmi çektirin dedi muayenede rahimde yara gördü onu da filmden sonra yakıcak
ona biraz kafam takıldı,acı eşiğim yüksek o yüzden okuduğum olumsuz yorumlar beni etkilemiyor
Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin çekilince yorumumu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…