benim doktorum asistan değil canım,tşk ederim,artık ben gün sayıyorum,rabbim herkesin gönlüne göre versin,allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
kızlar ben de salı günü tekirdağda özel bir hastanede rahim filmi çektirdim. doktorum bunu önerdiğinde nasıl bir şey diye araştırdım ve okuduklarım karşısında vazgeçtim nerdeyse. ama en son negatifi gördüğüm gün o kadar yıkıldım o kadar ağladım ki. bir bebek için her şeye değer deyip gittim. 1 saat önceden 2 tane ağrı kesici iğne vurdular. ve ben hsg çekilen odada doktorumu beklerken korkudan ağladım resmen. doktorum o kadar müthiş bir insandı ki onun sayesinde sadece adet ağrımın belki onda biri kadar bir acı hissettim. ama şu da bir gerçek ki doktorumun eli çok hafif olmasına rağmen yine de kendimi kastım. çok şükür ki tüplerim açıkmış. sonrasında da hiçbir problem yaşamadım. her şey yolunda bugün yine doktora gittim yumurtalarıma baktırmak için. günde sadece 1 klomenle 3 yumurtam oluşmuş. inşallah bu ay gelir artık meleğim
mrh ben bugün hamile olduğumu öğrendim ve benim ve eşimin hiç bi sorunu olmamasına rağmen 1,5 yıldır olmuyodu ama şükürler olsun rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma almyıda nasip eder umarım ben rahim filmi çektirdim 18 şubatta ondada sorun yoktu ve çektirdiğim yeri tavsiye ederim hiç bir ağrı yok sıfır acı fındıkzade radyotam radyomar ve nerde olursanız olun servis var size en yakın bölgeye geliyolar ve özel aracınazla gidiyomuşunuz gibi gidiyosunuz rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın öğrenir öğrenmez buraya yazıcam demiştim kendi kendime ve öğreneli daha bi kaç saat oldu...:)
kurtulmussun cnm ne guzel ins bu ay tutar
Kızlar aranızda adetin 14.günü yani yumurtlama döneminde rahim filmi çektiren var mı ?
merhaba.. bende bu ay rahim filmi çekildim. internetten araştırdım baya ve doğal olarak çok korktum..ağrılı sancılı olacak diye. kendi doktorum çekti filmimi, çok kararsız kalmıştım çekilmekle çekilmemek arasında(bu arada bir ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım). evet ağrılı oldu benimkisi çünkü tüplerim kapalıymış ama doktorum ilacı basınçlı vererek açık halde getirdi şükürler olsun. şimdi beklemedeyim.iyi ki kendi doktoruma yaptırdım d,iyorum..
bende 2 gün önce çekildim rahim filmi bugün 3. gün yani. doktor çekileceğini söylediğinde çok korkmuştum internettten okuduklarımla (bu siteyi hiç görmemiştim başka yerlerden okuduklarımla) özelde yaptırdım 75 liraya. anestezii isterseniz 145 daha ödeyeceksiniz dedi sekreter ama 1 dakikalık bi işlem için parayı bırakın anestezi almaya değmez dedi. mantıklı geldi girdim hazırladılar beni. özel hastane ve sürekli doktorum oldugu için doktor sürekli rahtlattı beni. korkma canım bitanem sabret falan diye. ben çok agladım ağlama dedi ağladıkça başın döner derin nefes alma sakin ol dedi dediklerini yaptım anlattıkları kadar zor değil gerçekten ama o ilacı sıkıyor ya işte o anki sancı Rabbim şahit çok kötü oldum. O an bide gülümsedim dedim hamile olursam bebişini nasıl doguracaksın bu sancıya dayanamıyorsan :)
ama sizlerinde yazdıgı gibi 10 dakika bi uyusukluk yasadım azıcık bi kanama sonrasında hiçbişe kalmadı ANNE OLMAK için değer. duam şu ki acıyı çekmesine çekiyoruz da insallah sonuçsuz kalmaz göbeklerimiz kocaman olurda oturur eşlerimizle beraber severiz karnımızı :)
çekilecek olanlar korkmayın nolur, Rabbimin adını anın sürekli besmele çekin o istedikten sonra olmayacak şey yok,
Kendimde içinde olmak üzere herkesten bebek haberi bekliyorum ilgiyle takip ediyorum :)
evet canım yorumlarınızı okuyunca ben bedavaya yaptırmışım gibi olmuş yani. inşallah seninde hayırlısı ile geçer canım Allah yardımcın olsun. bebişimiz olsunda para öte de dursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?