- Konu Sahibi RainbowColors

uyuyamı kaldın cnm.
bildirimler çok eksik arkadaşlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuyamı kaldın cnm.
bildirimler çok eksik arkadaşlarhenüz 3 kişi bildiirm yaptı.6 kişi bekleniyor danışmadan
![]()
uyuyamı kaldın cnm.
bildirimler çok eksik arkadaşlarhenüz 3 kişi bildiirm yaptı.6 kişi bekleniyor danışmadan
![]()
selam canım,benim bildirimim yok,çünkü sabah tartılamadım,yarına ancak tartılırım.
tüm gün hastanedeydim arkadaşla,bissürü çikolata yedim ve bikaç gündür diyet uygulayamadım,yaa neden adet döneminde böyle oluyo,ben daha arefe gününe kadar da başlayamam diyete bu gidişle.
mattika bende bayıldım sahur menüne![]()
işte benimde iftar menümm
1 bardak su
2 kepçe brokoli çorbası
3 4 yemek kaşığı bamya yemeği
çoban salata
1.5 dilim ekmek
üstüne yeşilçayımı içtim şimdi
bzdolabında bir tanecik dondurma var max yesem mi ki![]()
sahur menüm:
barbunya-1 bardak ayran
iftar menüm:
2 kepçe domates çorbası
4 köfte ızgara-sebze ızgara(1 tabak)
meyve yiyeceğim birazdan elma yada şeftali.
diyete başlarsan kapım açık canım.böyle azimli arkadaşlara kapım açık her zamanwow süper menü güzellikne yazık ki ben de diğer kızlar gibi bu aralara tatlı krizi ile boğuşuyorum... sizleri sessiz sedasız takip edip aşklanır şevklenir yeniden bir yerlerden başlarım diye ince hesaplar peşindeyim
![]()
evet artık resmen ilan edebilirim.haftamızın 1.si sensin canımwaowww birinci mi oldum ben![]()
canım sürekli böyle olmuyor tabi arada kaçamaklarım oluyor fakat abartmıyorum hiç.regl haftam hariç o haftada artık kaçamak haftası olsun diyorum.ah be rainbow... süpersingrubu evirip çeviriyorsun
hele senin menü bu kadar iradeli olabilmenin sırrı ne kuzu
wow süper menü güzellikne yazık ki ben de diğer kızlar gibi bu aralara tatlı krizi ile boğuşuyorum... sizleri sessiz sedasız takip edip aşklanır şevklenir yeniden bir yerlerden başlarım diye ince hesaplar peşindeyim
![]()
waowww birinci mi oldum ben![]()
waowww birinci mi oldum ben![]()
şu 4 günde toplam bi 10 tane baklava+tulumba yedim 2 tane de halley yedimnefret ediyorum kendimden.. bu zamanlarda tutamıyorum kendimi yedikten sonra pişman oldum. kusacaktım ama korktum tv de görüyoruz kusma hastalığına yakalananları
![]()
Hay Allah ya.birde bunun mu çakması çıktıumarım işe yarar canım.keşke iade etseydin.
şu 4 günde toplam bi 10 tane baklava+tulumba yedim 2 tane de halley yedimnefret ediyorum kendimden.. bu zamanlarda tutamıyorum kendimi yedikten sonra pişman oldum. kusacaktım ama korktum tv de görüyoruz kusma hastalığına yakalananları
![]()