- 7 Nisan 2012
- 1.006
- 122
- 323
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
-
canım kızartma yağımı sürüyorsun..3 yufkaya ölçü verebilirmisin..
Hayır canım ayçiçek yağı kullanıyorum 1kilo yufka için 1çay bardağı sıvı yağ, yarım çay bardağından biraz fazla soda, yarım çay bardağı süt. 1yufkayi 4e bölüyorum ben kaşıkla sürüyorum her yerini ıslatiyorum yufkanin fırçayla sürmüş gibi değil biraz daha ıslak yani. İç malzeme olarak ıspanakli yapıyorum yada kıymali güzel oluyor tavsiye ederim
Daha ayrıntılı tarif verebilir misiniz? Denemek isterim çıtır çıtır mı oluyor yumuşacık mı?
bak iyiki sordum saolasın canım bir şişe sodayı kullanırdım sormasam..
tepsiden alamazdin böreği dağılırdi çıtır çıtır ötesi birşey olurdu. Denersen yaz canım güzel oldu yada olmadı diye. İspanagida haslayip soğani kavuruyorum 1kilo ıspanaksa 2yumurta kırıyorum güzel oluyor. Elbet biliyorsunuzda hani böreğin tam tarifi olsun dedim
zeytinyağlı yapmak basit olduğundan belkide sarımsak ve çok az şeker ilavesi ve suyu çok az ilave ederim..
Bende zeytinyağliyi pek bilmem bir kaç tarif hariçhamur işide ışte bi kaç tarif biliyorum misafiri boş göndermeyecek kadar su böreğimde güzel olur öyle derler ama bilemiyorum ne kadar doğru
Ellerine sağlık güzel görünüyorlar,ben bu pirinçten bir markette görmüştüm,merak ettiğim için almak istedim ama satıcı bunun pilavı güzel olmaz dedi çorbası güzel olur dedi banada adam beni kandırmış mı şimdiEki Görüntüle 1169376 Eki Görüntüle 1169377 Eki Görüntüle 1169378
kızlar bu benm geçen hafta ilk yaptıgım pilav. pirinç, iran pirinci. çok güzel oldu
zahmet olmazsa su böreğinin tarifini de verirmisin hazır yufkadanmı..
Ne zahmeti canım aşkolsunkendim açıyorum hazır yufkadan değil istersen vereyim tarifini yani yapacaksan
zahmet olmazsa su böreğinin tarifini de verirmisin hazır yufkadanmı..
canım açmayı becerememki nerde o marifet bende..
teşekkür ederimÇok güzel gözüküyor pilav gerçekten çok aram olmamasına rağmen canım çekti ama ben tavuğa dikkat kesildim tavuğun neresini kullandın öyle bir tavuk istiyorum da akşam yemeğe iftarda ve nasıl yaptın.
pek şımardım bak şimdiEllerine sağlık, harika görünüyor =))
Ama tavuğun tarifin de verirsen üzerine dua alacaksın, çok güzel görünüyor buradan =)))
Ellerine sağlık güzel görünüyorlar,ben bu pirinçten bir markette görmüştüm,merak ettiğim için almak istedim ama satıcı bunun pilavı güzel olmaz dedi çorbası güzel olur dedi banada adam beni kandırmış mı şimdi
Bende bu böreğin biraz değişigini yapıyorum. Gül böreği yapıyorum içine süt yağ ve soda kullanıyorum. Sadece üstüne yumurta sürüyorum iç malzemesinden artarsa sodali karışım onu sürüp öyle yumurta sürüyorum. Çok meşhurdur böreğim:-D kendim açmıyorum ama kayınbabamin kuranında yaptım küçüktü bebeğim yatak odasından çıkamadim kaç kişi ayağıma kadar geldi tarif almak için. Seninkinide deneyeceğim canım kimden aldın derlerse tarifi çekirge sağolsun derim
bak iyiki sordum saolasın canım bir şişe sodayı kullanırdım sormasam..
Yarın ki menüler ne kızlar belirlediniz mi yalnız burası tam yemek topiği yeri oldu yakında taşırlar burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?