ramazan için nasıl hazırlanıyorsunuz hanımlar?

Biraz uğraştırıcı ama çorbayı tel süzgeçten geçirince de aynı etkiyi veriyor.

benim arkadaş bulaşık makinası almıştı çeyizi onu bekar evine kurdurmuştu.....hayırlısı bakalım...varmı evlilik yakınlarda

Cipse de bayılıyodun dimi benim gibi, benziyor damak zevkimiz evet

Bi de ben patlıcan sevmem, tek közleme yerim ama aramam olursa yerim şimdi canım çekti nedense

hım hım...tuz bana yasak ya eşim aldırmıyor artık ..bende gizli gizli yiyorum patlıcan eşim çok sever ben sevmem bi közlenmişi alinaziğe kullanmak için bide yoğurtla yada hataylılar salatasını yapıyor onun için alırım

benim arkadaş bulaşık makinası almıştı çeyizi onu bekar evine kurdurmuştu.....hayırlısı bakalım...varmı evlilik yakınlarda

benim nereye gideceğim belli değil. evlilik olursa doğuda kalabilirim. bunun için beyaz eşyaları almak istemedim. yoksa benmde aklımdaydı. iyi şeyler alayım evlenincede kullanırım.
elektirik süpürgesi aldım mesela şuan onu kullanıyorum. evlenincede götürürm. güzel bir ütü aldım onuda götürürüm.
ailemde bilmediği için ilişkimi, almamı istemediler..

ben hep patates atarım...tadı nasıl oluyor acaba...normla mercimekli çorbadan tat olarak farklı oluyormu...

canım limonatayı nasıl yapıyorsun anlatsana konsantreyi yani ben de Bursa'dayım nemden helak oluyorum durmadan dışardan içecek sağlıklıda değil.Ramazan da çok işime yarar valla duacın olurum .

Iki kg limonla basla istersen.iki kg limon iki uc tane portakal lazim.limonlari ve portakal kabuklarni rendeliyorsun.ama limonlardaki o beyaZ kismi gelmeyecek sekilde.yani derinden rendelemiyecen.limonla kabuk arasndaki o beyaz tabaka acilik yapiyor.rendeleme islemnden sonra bicakla bir guzel o beyazlari temizleyip atitoruz.limonlari ve portakali dograyip rondoya koyuyorsn uzerine goz karari toz seker bi cay bardagI kadar da sicak su koyup.rondodan iyice gecryosun.bayagi bi lapa olacak.tabi bu islem bi kac kez surebilir rondonun buyuklugune gore.sonra tum bu karisimi rendeledgin kabuklarla birlikte bir kaba koyuyorsn karistrp.strecleyip dolapta 5-6 saat belketyorsn.gece yapicaksan sabaha kadar dolapta beketebilirsin.iyice suzgecte minciklaya minciklaya suzuyorsun.posada óz kalmayacak.posayi atyorsun artk.konsantren hazir damak tadina gore sulandrp iciyosunz afiyetle.bu olcuden ortalama 4-5 lt limonata cikiyo.icenler cok begendi umarm sen de begenrsn..

doğrudur asmu...hayırlısı ozaman....tabi aldığın şeyleri kullanırsın evlendikten sonrada

çok sağol canım teşekkür ederim deneyeceğim:)

Bende hastalandım tamamen yasaktı yiyemiyordum da kaç gün sürdü sanki
Çok yemeye başlamıştım da yine son zamanlar azalttım cipsi, başka kötü alışkanlığım yok zaten deyip kendime züğürt tesellisi veriyorum

Dimii bu kadar basit iştee

Sulu sevene salça, yağ, su karıştır üzerlerine dök
Ben kuru severim patates tavuğu baharatlar fırına atarım mesela
Tek sorun yemek olsun
Ben evin en küçüğüydüm dışarı işlerine koşturmakla meşguldüm
Evlendikten sonra mutfağa adım attım
Çok ta zor değilmiş
Herkes yapabilir demek ki ben yaptıysam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…