- 19 Nisan 2014
- 4.604
- 13.648
- 498
- Konu Sahibi sadevehuzurlu
-
işte bende blender yokçeyizime almıştım onu getircem dedim. annem mırın kırın etti diğer türlüde almak istedim.
belirsizlik çok kötü. seneye tayinim çıkar giderim diye bişide almak istemedim. tayinim çıkarmı çıkmazmı onuda bilmiyorum
işte bende blender yokçeyizime almıştım onu getircem dedim. annem mırın kırın etti diğer türlüde almak istedim.
belirsizlik çok kötü. seneye tayinim çıkar giderim diye bişide almak istemedim. tayinim çıkarmı çıkmazmı onuda bilmiyorum
Cipse de bayılıyodun dimi benim gibi, benziyor damak zevkimiz evet
Bi de ben patlıcan sevmem, tek közleme yerim ama aramam olursa yerim şimdi canım çekti nedense
benim arkadaş bulaşık makinası almıştı çeyizi onu bekar evine kurdurmuştu.....hayırlısı bakalım...varmı evlilik yakınlarda
Ben birde 1,5 senedir yapmıyorum yemek düşünn
Annemin tarifidir bu. Patlıcanları alacalı soyup sarımsakla birlikte koyuyorum ilk aşamada. Sonra mercimek özleştikçe patlıcanlar da, sarımsaklar da eriyip gidiyor. Kalsa bile blendırdan geçirdikten sonra hiç bir şey kalmıyor. Patatesli yapılır ya genelde, burda da patlıcan. Küçük boy bir patlıcan yeterli. Denemenizi tavsiye ederim. Üzerine de nane yakarsanız süper olur.
canım limonatayı nasıl yapıyorsun anlatsana konsantreyi yani ben de Bursa'dayım nemden helak oluyorum durmadan dışardan içecek sağlıklıda değil.Ramazan da çok işime yarar valla duacın olurum.
benim nereye gideceğim belli değil. evlilik olursa doğuda kalabilirim. bunun için beyaz eşyaları almak istemedim. yoksa benmde aklımdaydı. iyi şeyler alayım evlenincede kullanırım.
elektirik süpürgesi aldım mesela şuan onu kullanıyorum. evlenincede götürürm. güzel bir ütü aldım onuda götürürüm.
ailemde bilmediği için ilişkimi, almamı istemediler..
ben hep patates atarım...tadı nasıl oluyor acaba...normla mercimekli çorbadan tat olarak farklı oluyormu...
Iki kg limonla basla istersen.iki kg limon iki uc tane portakal lazim.limonlari ve portakal kabuklarni rendeliyorsun.ama limonlardaki o beyaZ kismi gelmeyecek sekilde.yani derinden rendelemiyecen.limonla kabuk arasndaki o beyaz tabaka acilik yapiyor.rendeleme islemnden sonra bicakla bir guzel o beyazlari temizleyip atitoruz.limonlari ve portakali dograyip rondoya koyuyorsn uzerine goz karari toz seker bi cay bardagI kadar da sicak su koyup.rondodan iyice gecryosun.bayagi bi lapa olacak.tabi bu islem bi kac kez surebilir rondonun buyuklugune gore.sonra tum bu karisimi rendeledgin kabuklarla birlikte bir kaba koyuyorsn karistrp.strecleyip dolapta 5-6 saat belketyorsn.gece yapicaksan sabaha kadar dolapta beketebilirsin.iyice suzgecte minciklaya minciklaya suzuyorsun.posada óz kalmayacak.posayi atyorsun artk.konsantren hazir damak tadina gore sulandrp iciyosunz afiyetle.bu olcuden ortalama 4-5 lt limonata cikiyo.icenler cok begendi umarm sen de begenrsn..
yemeklik soğan nasıl oluyor peki dolapta...koku falan yapıyormu.:26:
anoyy evlenirsen napcan adam çocouk aç kalacak..yavaştan yavaştan salatalarla mutfağa dönüş yap bence
hım hım...tuz bana yasak ya eşim aldırmıyor artık ..bende gizli gizli yiyorumpatlıcan eşim çok sever ben sevmem bi közlenmişi alinaziğe kullanmak için bide yoğurtla yada hataylılar salatasını yapıyor onun için alırım
Beni böyle kabul etcek napimm
Hem mecbur kalınca öğrenilir :26:
Bulduğun sebzeyi eti fırına at kendi pişiyo
Dimii bu kadar basit iştee
Yok cnm kokmuyor.ufak ufak posetliyorum tek kullanmlik olcak sekilde.yemege lazim olunca hemen cikartp kavuruyorm.
peki yağ içinde buzluktan çıkınca buzun suyu sıçramıyor mu :-(
peki yağ içinde buzluktan çıkınca buzun suyu sıçramıyor mu :-(
Biraz çözülmesini beklersin bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?