- 12 Ocak 2013
- 184
- 5
- 118
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
lahana çorbası diyeti nasıl yapılıyor biliyor musunuz kızlar
selam kizlar nasilsiniz? bende regl oldum, dünde tutamadim, ama evde abim oldugu için hiç yemek yiyemedim sadece abur cubur yedimçikolata gofret falan
kizlar bu arada ben 3.5 aydir diyetteyim, ben diyet yapinca et çok az yiyorum çünkü bana kilo verdirmiyor, bu yüzden galiba saçlarim çok dökülmeye basladi ya
dün kendime bir ton kutuda olan meyveli diyet yogurt aldim onlardan bolca yicem protein almak için
Meyveli yoğurt mu daha sağlıklı sence kırmızı et mi? Sağlık bu, ne gerekirse yiyeceksin.
Yapmayın kızlar sağlıklı beslenmeden kilo veremeyiz ki.
Ah canım yaa. Dikkat et sen ama yine de minerallerinden azaltma. Yok mu bu tiroidin çaresi?çok haklisin canim ama benim gibi olsan sende aynisini yapardin, benim tiroidimde sorun var ama ilaç kullanirsam daha az çalisir diye doktor ilaç vermiyor, bu nedenle 1 yilda 15 kilo aldimve nasil olduysa birden kilo almam durdu tabi kilo oldu 70 boyumda kisa zaten 160.
Sonra diyet falan yapmaya basladim annemle ve kardesimle, ben onlardan çok daha dikkat ediyordum vede onlar spor yapmiyordu ben yapiyordum onlar ayda 4 kilo verdiyse ben ya sabit kaldim ya 500gr verdim o kadar kötü yani..
Sonra kan grubuna göre beslenmeye bir göz attim ve orda et bana sakincali yaziyordu, bende eti azalttim bir baktimki gram gram gitmeye basladi bu kahrolasi kilolar! bu nedenle artik kirmizi et haftada en fazla bir çatal yiyorum ve tavuguda haftada bir kere yarim yada tüm but yiyorum, ve saçlarim çok dökülüyor ama hiçte kilo almak istemiyor, sarfettigim çabayi görsen :'( 4 ayda 6 kilo verdim ama sen bana sor
Ah canım yaa. Dikkat et sen ama yine de minerallerinden azaltma. Yok mu bu tiroidin çaresi?
tahlillerime ve tiroidimin ultrasonuna bakti ve doktor dediki eger şimdi tiroidini alirsak ömür boyu ilaç kullanirsin ve o daha çok kilo yapar dedişimdilik çaresi yok yani ben 25 yaşindayim ve 8 yildir falan böyle
bi ara çok halsiz düştüm düzgün beslenmedigim için, ve mültivitaminler aldim çok işe yaradi, onlari tekrar almaya başlayacagim ama onlarda iştah açiyorbu yaz böyle devam edeyimde artik kişin vitamine başlarim
Geçen hafta 2 kilo gitmişti benim ama bu hafta hiç gitmedi henüz. Hiç spor yapamıyorum ondan belki de :)anammm işte benim konum
kızlar neredesiniz verebiliyormusunuz hakikaten oruç tutarak
Merhaba kizlar!araniza yeni katildim yeni uyeyim fakat kilo sorunlarmla uzun zamandr ugrasiyorum. Ben 22 yasindaym ve boyum 1.60. Kilom ise suan 75 Ramazandan once 80 kiloydm ve cok siki olmamakla birlikte diyetle 7kilo verdm fakat ramazan gelince malum tatli ekmek vs derken kilo aldm ve ilk hedefm suan benm de 5 kilo. Bn de bogazimi kismayi dusunuyorum bakalm ne olack
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?