- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Hoş bulduk, inşallah :) Sanırım her gün sahur ve iftar menülerinizi ve yaptığınız egzersizleri paylaşıyorsunuz.Ben normalde oruç tutuyorum ama şu an reglim.Cuma akşamı tekrar başlayacağım büyük ihtimalle başladıktan sonra ben de paylaşırım menümü ve yaptığım egzersizleri.Hoş geldin canımİnşallah hep beraber vericez kiloları :)
Kızlar yeni aklıma geldi. Üni de kilo mu korurken aparta cıktım ve arkadasimla sürekli yagli seyler yiyoduk ustüne nutella. Bir bucuk ay kadar eczanede tartilmistim okuduğum yerde 72-73 cıkiyodum ama yanlistir tarti diye dusunuyodum. Sonra rahatsiz oldum ya dogruysa diye yagli seyleri azalttim cikolata yemedim. Regl olduguma pirinc lapasi yedim memlekete geldigimde 68 çikiyodum. Oruca bir hafta kala. Sonradan spor egzersizle 65 oldum.acaba dogrumuydu 72-73 kilo verdigim icin mi durdu kilo vermem anlamdim kafam karisti
Sahur: Ispanak böreği bir dilim, salatalık, domates ve 2 bardak erik kompostosu. Sizce börek gibi şeyler yiyerek acıkmayayım diyorum ama kilo mu alıyorum ben, yememeli miyim?
Bu iftarda çorba ve salata yemeyi düşünüyorum, ilerleyen saatlerde de meyve. :26:
Ben de krep yedim sahurda. Ramazanda 17 saate yakın aç kalıyoruz vücudumuzun ihtiyacı var bence
Bir hafta içinde istediğin kadar kilo veremediğin için mi diyorsun canım bunu? Çok az yemek yiyorsun ondan olabilir. Önemli olan uzun vadede ve yağ kütlesini eriterek kilo vermek. Kilo vermen durmaz düzenli beslendiğin sürece bence.
olabilir canım
sahurda domates salata yedim sadece
Cık cık yine az yemişsin.
ama ama cnım istemiyo
az bi sürem var zaten hemen vermeliyim
Ama yavaş verirsen daha kalıcı olur.
haklısın canım
bugün ezana 1 dakika kala regl oldum
iftar menüm
1 kepçe domates çorbası
2 tane biber dolması küçük
salata
dondurma
regl olduğum için yarından itibaren lahana çorbası içcem kilo verdiriyomuş büyük oranda
regl döneminde şiş oluyor vücut bu yüzden kilo vermiyormuşsun gibi gözükmüş olabilir tartıda :)
-iyi geçler kızlar nasılsınız yazamadım bikacgündür var mı kilo verenler bir haftadır bn de pek bi değişiklik yok 1 kg gitti gbi ama sıvı fazla tüketince geri gelio anlamadım
hiç duymamıştım
bir hafta sonra tartılınca görcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?