Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

canim benim başlangiç kilom 66 şimdi ise 65.4 kiloyum, boyum ise 160, hedefim 62

Sahur : 3 yk melemen, tel peynir,4 yeşil zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği,2 bardak çay

Benim sahur menümde: pizza, peynir ve süt vardı. Umarım pizza kilo yapmaz, birazdan yürüyüşe çıkacağım.

Bu iftarda muhtemelen tekim.

Böylesi daha iyi oluyor sanırım.

İki gündür sahur- iftar misafirlerim vardı.

Malesef tartım 64.5 ken 65.5 tim bu sabah.

Kızlar anladım ki ramazanda yememek inanılmaz fark ediyor.

Ve bugünki iftar menüme karar verdim.

1 kase çorba

Kocaman bir salata ve karpuz ya da kavun.

Sahur bitene kadar 2 litre su içeceğimmm.

Vee bugün yarım saat göbek kası eritme hareketleri yapacağım.

Son düzenleme:
Merhaba CizmeliKedii ben bu foruma yeni üye oldum hatta şunu söyleyeyim sırf bu topik için üye oldum.Çünkü böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı.Ben 20 yaşındayım ve 63 kiloyum.Bayrama kadar ben de kilo vermek istiyorum.Aranıza katılabilir miyim?

senin kilo vereceğine eminim canım. ben de o dönem aşırı kilo almıştım 75i görmüştüm ya şaka gibiydi. şimdi kıyafetlerime bakıyorum da 42 beden bile var nasıl olmuş diyorum anlamıyosun bile ne olduğunu. açıkcası pek de takmıyodum ama üniversite malum kilo vermek lazım biraz sonra 2 yılda ara ara dikkat ederek bazen spor yaparak kendiliğimden 5-6 kilo verdim.dolabımda her beden var şuan 42-40-38 dedim dikkat etmeden verdim neden fazlası olmasın 36 beden olmak için uğraşıyorum şuanda da. başarıcaksın eminim :)) bu arada o dönem 175 boyunda 75 kiloydum şuan 175 65 kiloyum

Hoş geldin canım İnşallah hep beraber vericez kiloları :)

1 kepçe çorba, 4 köfte, 2 patates, salata, azıcık pide, 1 bardak light kola.
1 buçuk dilim kavun. Egzersizi geç vakit yapacağım.
2 bardak da yeşil çay içmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…