- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
yaklaşık yarım saatlik bi egzersiz programı canım
hiç duymadım ama videosunu gördüm sanki etkilimi acaba
valla umarım etkilidir yapanlar etkisini görmüş sıkılaşmaya yardımcıymış ben de tam emin olamadım ama yaptım şu an her yerim ağrıyor deli gibi terletiyor insanı sular akıyordu sırtımdan
yaklaşık yarım saatlik bi egzersiz programı canım
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Boy[/TD]
[TD]Başlangıç Kilosu [/TD]
[TD]15/07 Kilo[/TD]
[TD]Hedef Kilo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÇizmeliKedii[/TD]
[TD]162[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]62.7[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Swarley[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kbrkrgz26[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]172[/TD]
[TD]68.4[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyya88[/TD]
[TD][/TD]
[TD]68[/TD]
[TD][/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
leyya88 canım kaç kilosun tam olarak şimdi yazmadığın için tabloya ekleyemedim :)
sahur menüm:
çok az domates+salata
yarım dilim peynir
canım hiç istemedi moralim bozuk olduğu için şimdi de düşüp bayılcak gibiyim
Neden moralin bozuk canım ?
Az yediğin için vücudun kıtlık sinyali de vermiş olabilir canım ondan gitmiyordur belki kilolarzayıflayamıyorum gibi hissediyorum o kadar yemememe rağmen bide sevgili meselesi
canim benim başlangiç kilom 66 şimdi ise 65.4 kiloyum, boyum ise 160, hedefim 62
Aslında güzel görünüyğr ama kadın çoooook konuşuyor
çok yoruyor şu an yataktan kalkamıyorum bütün vücudum ağrıyor :26:
Merhaba CizmeliKedii ben bu foruma yeni üye oldum hatta şunu söyleyeyim sırf bu topik için üye oldum.Çünkü böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı.Ben 20 yaşındayım ve 63 kiloyum.Bayrama kadar ben de kilo vermek istiyorum.Aranıza katılabilir miyim?Merhaba arkadaşlarBen 18 yaşında yaklaşık 65 kilo ve 162 boyunda bir genç kızım. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum derken abur cuburları yedim de tabi bunlar bana kilo olarak geri döndü. geçen yıl 59 kiloyken bu yıl 65'e kadar çıktım. Şimdi ramazanda sahurda kahvaltı tarzı beslenerek iftarda da çorba,salata,sebze yemeği şeklinde yiyerek ve bol su içerek bayrama kadar 60'a düşmek istiyorum Katılmak isteyen olursa hem birbirimizi motive ederiz hem de haftalık kilo bildirimleriyle daha dikkatli oluruz yediklerimizde
Merhaba arkadaşlarBen 18 yaşında yaklaşık 65 kilo ve 162 boyunda bir genç kızım. Üniversite sınavlarına hazırlanıyorum derken abur cuburları yedim de tabi bunlar bana kilo olarak geri döndü. geçen yıl 59 kiloyken bu yıl 65'e kadar çıktım. Şimdi ramazanda sahurda kahvaltı tarzı beslenerek iftarda da çorba,salata,sebze yemeği şeklinde yiyerek ve bol su içerek bayrama kadar 60'a düşmek istiyorum Katılmak isteyen olursa hem birbirimizi motive ederiz hem de haftalık kilo bildirimleriyle daha dikkatli oluruz yediklerimizde
Merhaba CizmeliKedii ben bu foruma yeni üye oldum hatta şunu söyleyeyim sırf bu topik için üye oldum.Çünkü böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı.Ben 20 yaşındayım ve 63 kiloyum.Bayrama kadar ben de kilo vermek istiyorum.Aranıza katılabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?