- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Tabi ki katılabilirsinSlm kızlar başlığınız oldukça ilgi çekici
bende 5 kilo vermek istiyorum bayramdan sonra tatile çıkacağız
sizin içinde sorun olmazsa aranıza katılmak isterim
ama yas olarak sizden biraz fazlayım 27 yasındayım
kilom 67 boyum 170
daha önce burada bir arkadasın günlüğünde 5 kiloya yakın verdim
ama devam ettiremedm
simdi oruçla dengeli beslenerek son 5 kilomu da vermek istiyorum
Ben de bugünden itibaren pide yemeyi keseceğim, tatlı olarak da sadece meyve yiyeceğim.
Pide yerine tam tahıllı ekmek tarzı yiyebilirsin hiç ekmeksiz olmaz bence .Bir de dondurma da yiyebilirsin bazen :)
..
herkese merhabalar
ramazan için bişiler yapan yok mu derken sizi buldum
tüm sayfaları okudum tek tek. hemen öykümü yazarak, aranıza katılmak isterim :)
an itibariyle tam beş aydır diyet modundayım. diyetisyen kontrolünde. sizinle de tecrübelerimi paylaşmak ve bu ay sizinle devam etmek istiyorum.
22 kilo verdim bu süreçte. kan değerlerim ve demirim çok düşüktü, aşama aşama yükselişe geçti, buna uygun listeler verdi doktorum. halsizlik, kan şekeri düşüklüğü, tansiyon düşüklüğü yaşamadım elhamd.
hala aynı modda devam ediyorum. şu an 73 kiloyum.
peki neler yapıyorum:
abur cubur yiyecekler, tatlılar, gazlı içecekler, pasta-börek-çörek, pilav-patates-bezelye-mısır yemiyorum.
yemeklerimi az yağlı yapıyorum.
yine sorularınız olursa cevaplarım inş.
ramazan içinde programım şöyle:
iftar 1:
1 hurma, 2 kuru kayısı, su
az yağlı bir kepçe çorba
yağsız salata
3-4 yk yarım yaglı yogurt
iftar 2: ( iftar 1'den 30-45 dk sonra )
az yaglı sebze yemeği / yagsız 4 adet ızgara köfte- tavuk vs / tavuk-et sote vs alternatiflerinizi çoğaltabilirsiniz.
Ara Öğün: bir fincan yeşil çay / rezene + MEYVE ( her gün aynı ) ( teravihten sonra )
Sahur 1:
genelde kahvaltı / omlet / menemen / sebze yemeği vs alternatifleri var.
Sahur 2 : ( sahur 1 den 30-45 dk sonra )
süt + fındık / fıstık / badem / ceviz / meyve / 3 hurma / 1 yk kuru üzüm vs ( sütün yanında biri tercih edilecek )
Kilo: 73
Boy: 162
Hedef : 69
Verdiğin 22 kilo için çok tebrik ederimPaylaştığın bilgiler için teşekkürler devamını bekliyoruz :)
Ekmek gercekten diyet icin buyuk sikinti. Ekmegi birakir birakmaz bagirsaklarm calismaya basladi ve 5 kilo verdm sporsuz. Tabi tatlidan hic kisamiyorum bn de :-( kan sekerm dusuyor ve bayilacak gibi oluyorum. Ozellikle de ramazanda. Oglen icin beni tok tutacak sahurda yiyebilecegm neler var genelde yumurta yemeye calisiyorm ama ilave birseyler daha lazm arkadaslar
Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah size..
herkese merhabalar
ramazan için bişiler yapan yok mu derken sizi buldum
tüm sayfaları okudum tek tek. hemen öykümü yazarak, aranıza katılmak isterim :)
an itibariyle tam beş aydır diyet modundayım. diyetisyen kontrolünde. sizinle de tecrübelerimi paylaşmak ve bu ay sizinle devam etmek istiyorum.
22 kilo verdim bu süreçte. kan değerlerim ve demirim çok düşüktü, aşama aşama yükselişe geçti, buna uygun listeler verdi doktorum. halsizlik, kan şekeri düşüklüğü, tansiyon düşüklüğü yaşamadım elhamd.
hala aynı modda devam ediyorum. şu an 73 kiloyum.
peki neler yapıyorum:
abur cubur yiyecekler, tatlılar, gazlı içecekler, pasta-börek-çörek, pilav-patates-bezelye-mısır yemiyorum.
yemeklerimi az yağlı yapıyorum.
yine sorularınız olursa cevaplarım inş.
ramazan içinde programım şöyle:
iftar 1:
1 hurma, 2 kuru kayısı, su
az yağlı bir kepçe çorba
yağsız salata
3-4 yk yarım yaglı yogurt
iftar 2: ( iftar 1'den 30-45 dk sonra )
az yaglı sebze yemeği / yagsız 4 adet ızgara köfte- tavuk vs / tavuk-et sote vs alternatiflerinizi çoğaltabilirsiniz.
Ara Öğün: bir fincan yeşil çay / rezene + MEYVE ( her gün aynı ) ( teravihten sonra )
Sahur 1:
genelde kahvaltı / omlet / menemen / sebze yemeği vs alternatifleri var.
Sahur 2 : ( sahur 1 den 30-45 dk sonra )
süt + fındık / fıstık / badem / ceviz / meyve / 3 hurma / 1 yk kuru üzüm vs ( sütün yanında biri tercih edilecek )
Kilo: 73
Boy: 162
Hedef : 69
Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah sizedaha da verirsiniz ve hepimiz veririz inşallah
İftar ve sahur menülerinizi çok beğendim.Rezene çayı içiyorsunuz sanırım,işe yarıyor mu?
Bi de bi şey daha soracağım(sayfadaki herkese) benim iftardan sonra canım acayip derecede çikolata çekiyor ve dayanamayıp yiyorum maalesef.Ramazanın başından beri her akşam çikolata yiyorum nerdeyse normalde de severim ama her gün yemem.Kan şekerim düşüyor ondan sanırım.Sizce bu çikolata isteğini bastırmak için ne yapmalıyım?
madamsuslu, sizin için bir kaç sahur önerisi
-omlet ( bir tatlı kasıgı zeytinyag, 3 yk süt ve 1 yumurta ile )
-sebzeli omlet ( kabak ya da mantar ile olabilir + 1 t.k. z.yag + 1 yumurta )
-çorba + yogurt
-kepekli tost ( yağ kullanmadan )
-menemen ( 1 t.k. z.yag + 1 yumurta )
-sebze yemeği + yogurt + salata
-çökelekli yumurta ( 3 y.k. çökelek + 1 yumurta )
çeşitlerini kullanıyorum ben sahur için. tavsiye ederim, aç bırakmıyor, rahat oluyor
bi de kan şekerin için, sütün içine tarçın koyup içersen çok faydasını görürsün, dengeliyor kan şekerini
Cok tesekkr ederim
Cok tesekkr edermbir de ozellikle yogurdun gobek bolgesini eritmede cok etkili oldugunu biliyorum. Hem sahurda hem iftarda yogurda devam
Çok güzel kilo vermişsiniz maşallah sizedaha da verirsiniz ve hepimiz veririz inşallah
İftar ve sahur menülerinizi çok beğendim.Rezene çayı içiyorsunuz sanırım,işe yarıyor mu?
Bi de bi şey daha soracağım(sayfadaki herkese) benim iftardan sonra canım acayip derecede çikolata çekiyor ve dayanamayıp yiyorum maalesef.Ramazanın başından beri her akşam çikolata yiyorum nerdeyse normalde de severim ama her gün yemem.Kan şekerim düşüyor ondan sanırım.Sizce bu çikolata isteğini bastırmak için ne yapmalıyım?
Sahur menüm
1dilim kepekli köy ekmeği, 3 zeytin, azıcık peynir, domates, şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?