- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
tabi yogurda da dikkat etmek gerek.
yagsız olmalı.
ben kendim mayaladığım zaman, sütün basında bekleyip sürekli kaymagını alıyorum. o kadar çok çıkıyor ki. demek ki normal yogurt yıyınce bir sürü yag da yemiş oluyoruz.
dışardan almam gerektiğinde de, ya light alıyorum ya da kaymaksız.
tavsiye ederim acizane
çok tesekkür ederim, hep beraber verelim inş dln5 ::)
bir çok bitki çayı içtiğim için hangisi işe yarıyor tam bilmiyorum doğrusu :)
-uzun süre aç kaldığımız için, şekeri dengelemek adına orucumuzu hemen hurma ile açarsak çok faideli olur, vücudun beyin ve sinir hücreleri için gerekli olan glikozun en kolay şekilde karşılanmasını sağlıyormuş hurma.
-hala çikolata kriziniz varsa hemen bir sade maden suyu için, içine limon sıkabilirsiniz. hem ferahlık veriyor sıcakta hem de minarellerle vucudun dengesi saglanıyor.
-tarcını kullanabilirsiniz sütle, yogurtla, kan sekerini dengeliyor yine.
-ikisi de olmadıysa çok tatlı olmayan bir meyve yerseniz isteğiniz geçecektir.
bir de şunu düşünmek lazım, tüm gün uğraşıyorsun, emek sarfediyorsun ama belki bi dakikalık bir gafletle tüm emeğini elinin tersiyle itiyorsun. millet olarak alışkanlığımız bizim tatlı yeme arzusu sadece. başka şeylerden de karşılanabilir sonuçta bu istek. bunu yapmamak lazım diye düşünüyorum
insanın bir şey yerken aldığı zevk sadece 9 saniyeymiş. yutunca hepsi bitiyor zaten :)
9 saniye için ne kadar uzun vakitler harcıyoruz kiloları vermeye, beyinde bitirmek lazım
Haccik ve CizmeliKedii çok teşekkürler,deneyeceğim bunları.
swarley kepekli köy ekmeğini kendiniz mi yaptınız yoksa fırından mı aldınız?
Sahur Menüm: Küçük bir kase müsli,bir bardak az şekerli çay.
Anladım ben de aliyim bari köy ekmeği çok severim çünkü :)hayır canım fırından da almadım kendim de yapmadım. uno'nun var onlardan aldım :) ama bugünden sonra tost ekmeği şeklinde var denge light onu yiyeceğim :)
Bence nasılsa veremiyorum deyip bırakmamalısın yani arada sırada kaçamak da yapıcaz tabi :) bir de şöyle bi şey var çok kafaya takmamak lazım çünkü yememem lazım deyip daha çok yiyorsun o zaman kendimden biliyorum.Kafanıza çok takmayın vee ne olursa olsun pes etmeyin bence.İyi sabahlar kızlar,
Benim motivasyon iyice bozuldu, diyeti bozmak bir yana kilo da aldım. Çünkü veremiyorum ben de koy verdim gitti.
Bence nasılsa veremiyorum deyip bırakmamalısın yani arada sırada kaçamak da yapıcaz tabi :) bir de şöyle bi şey var çok kafaya takmamak lazım çünkü yememem lazım deyip daha çok yiyorsun o zaman kendimden biliyorum.Kafanıza çok takmayın vee ne olursa olsun pes etmeyin bence.
Sahur menüm: 2 tane lor peynirli milföy,domates,salatalık,1 tane şeftali,1 bardak az şekerli çay
Kendi kendime konuşuyormuşum gibi hissediyorum bu başlığa yazdığımda.
Az yiyorum ama bu hafta gitmiyor kilo. Moralim bozuldu yazasım gelmiyor
Spor yapamıyorum hiç halim olmuyor iftardan sonra ondan da durdu galiba vermem ama jillian'a bakayım :)Geçen hafta herkes 2 kilo verdip ben sadece 1 kilo verdiğimde benim de bozulmuştu ama bırakmadım sen de bırakmamalısın. Ve sakın her gün tartılma ya da 2 3 günde bir. Bu çok moral bozar insanlar 1 hafta kilo verir 1 hafta veremez ama ertesi hafta 2 kilo birden verebilir bunu diyetisyen söylemişti bana. Az yiyorsun ama spor yapıyor musun canım? Sporun çok etkisini görürsün. Az yemene de gerek kalmaz. Az yersen metabolizman çalışmaz zaten. Jillian Michaels'in 30 day shred egzersiz programı var, tavsiye ederim sana onu. Ben başlayalı 2 gün oldu tamamını yapıyorum ve diyetle de desteklediğim için sanki yavaş yavaş inceliyormuşum gibi hissediyorum. Özellikle de kollarımın inceldiğini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?