Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Ben zaten ne sutte ne de yogurtta kaymak sevmiyorum bari ondan yirttik yagsz olmasina da dikkt edicem cnm teskkrler. Dun sahurda yumurta ve peynir agirlikli beslndim tok tutsun diye

ayy çok güzel bilgiler vermişsin teşekkür ederiz

bende malesef bir çikolata kurbaniyim bir ton meyve yesem tarçinli çay içsem yinede o çikolata yenecek (

Haccik ve CizmeliKedii çok teşekkürler,deneyeceğim bunları.
swarley kepekli köy ekmeğini kendiniz mi yaptınız yoksa fırından mı aldınız?

Sahur Menüm: Küçük bir kase müsli,bir bardak az şekerli çay.

hayır canım fırından da almadım kendim de yapmadım. uno'nun var onlardan aldım :) ama bugünden sonra tost ekmeği şeklinde var denge light onu yiyeceğim :)

hayır canım fırından da almadım kendim de yapmadım. uno'nun var onlardan aldım :) ama bugünden sonra tost ekmeği şeklinde var denge light onu yiyeceğim :)
Anladım ben de aliyim bari köy ekmeği çok severim çünkü :)
İftar menüm: 2 çatal yeşil börülce,biraz haşlanmış tavuk,avuç içi kadar ekmek,1 bardak limonata.
İftardan biraz sonra 1 tane haşlanmış mısır ve çay

İyi sabahlar kızlar,
Benim motivasyon iyice bozuldu, diyeti bozmak bir yana kilo da aldım. Çünkü veremiyorum ben de koy verdim gitti.

bir kaç gün yazamadım ama yediklerime dikkat ettim oruç değilim

bugün sabah küçük bir dilim kepek ekmeği az patates kızartması

domates salata

çay

sporda yapmıyorum bayadır

İyi sabahlar kızlar,
Benim motivasyon iyice bozuldu, diyeti bozmak bir yana kilo da aldım. Çünkü veremiyorum ben de koy verdim gitti.
Bence nasılsa veremiyorum deyip bırakmamalısın yani arada sırada kaçamak da yapıcaz tabi :) bir de şöyle bi şey var çok kafaya takmamak lazım çünkü yememem lazım deyip daha çok yiyorsun o zaman kendimden biliyorum.Kafanıza çok takmayın vee ne olursa olsun pes etmeyin bence.

Sahur menüm: 2 tane lor peynirli milföy,domates,salatalık,1 tane şeftali,1 bardak az şekerli çay

Sahurda;
2 dilim denge light tost ekmeği
1 yumurta
3 zeytin
Küçük dikdörtgen şeklinde peynir
Yarım domates, 1 salatalık
Şekersiz çay

Haklısınız pes etmemeliyim. Etmeyeceğim.

Sahurda o kadar az yiyerek acıkmıyor musun peki?

Kizlar yaa niye pes ettinizki???? daha ramazan başlayali ne olduki sanki?

başarabiliriz inanmak lazim!

bakin bana ben yazmiştim tiroidim yavaş çalişiyor diye, ama yinede pes etmedim! kuzenler bize gelcek iki hafta sonra ve beni şişko görmelerini istemiyorum! gram gram veriyorum ama pes etmedim, sizde etmeyinnn

Az yiyorum ama bu hafta gitmiyor kilo. Moralim bozuldu yazasım gelmiyor

Geçen hafta herkes 2 kilo verdip ben sadece 1 kilo verdiğimde benim de bozulmuştu ama bırakmadım sen de bırakmamalısın. Ve sakın her gün tartılma ya da 2 3 günde bir. Bu çok moral bozar insanlar 1 hafta kilo verir 1 hafta veremez ama ertesi hafta 2 kilo birden verebilir bunu diyetisyen söylemişti bana. Az yiyorsun ama spor yapıyor musun canım? Sporun çok etkisini görürsün. Az yemene de gerek kalmaz. Az yersen metabolizman çalışmaz zaten. Jillian Michaels'in 30 day shred egzersiz programı var, tavsiye ederim sana onu. Ben başlayalı 2 gün oldu tamamını yapıyorum ve diyetle de desteklediğim için sanki yavaş yavaş inceliyormuşum gibi hissediyorum. Özellikle de kollarımın inceldiğini hissediyorum.

Kızlaaarrrrr bu akşam biraz fazla kaçırdım misafirimiz vardı diye ama allahtan yürüyüş yapmıştım biraz. Gitsinler spora abanacığım malesefff

Spor yapamıyorum hiç halim olmuyor iftardan sonra ondan da durdu galiba vermem ama jillian'a bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…