Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

sahurda:

1 kepçe mercimek çorbası

4 tane gül dolması

salatalık

3 tane minik baklava

yürüyüş yaptım yarın oruç tutmaya başlıyorum.

gece bimden farklı bir gevrek aldım artık bir kase onu yicem

Haklısınız pes etmemeliyim. Etmeyeceğim.

Sahurda o kadar az yiyerek acıkmıyor musun peki?
Yok acıkmıyorum,akşam üstü biraz açlık hissi geliyor ama orucumu açıp çorba yiyince hemen doyuyorum artık.Ramazanın ilk günleri böyle değildim ama şimdi alıştım az yememe rağmen acıkmıyorum.

İftar Menüm: 1 kase mercimek çorbası,3 yk pilav,avu içi kadar ekmek ve bir iki çatal da salata

Ben de sahurda az yemeye başlayayım o zaman :26:

İftar : 1 kase yoğurtlu çorba, 1 şiş (sebzeli,2 köfte vardı ),3 yk arpa şehriye pilavı Ara : Haşlanmış mısır

Sahur : 1 dilim peynir,domates,salatalık,4 yeşil zeytin,1 dilim çok tahıllı ekmek,1 bardak tek şekerli çay

kizlar ben iftarda fazla yiyemiyorum sonrada gece acikip abur cubur yiyorum

iftar : bir tane haşlanmiş yumurta ile yeşil salata ( yarim tabak)
4-5 çatal karpuz

ara : bir yemek kaşigi kiyma
bir ince dilim çikolatali kek
iki tane tulumba tatlisi

sahur : bir tane haşlanmiş yumurta
1 çatal peynir
bir çatal helva
şekersiz çay

Sahur: 1 buçuk dilim kepekli tost ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, şekersiz çay
Sanırım pms dönemindeyim midem sürekli bulanıyor bunun için tartılmamaya karar verdim zaten annem sürekli tartıldığım için kızdı tartıyı sakladı

kızlar ben durduğum yerde durcam galiba moralim çok bozuk.

sevgilimle ayrılık noktasına geldik ağlatıyo ve ben o gün su bile içmek istemiyorum içmiyorumda. sonra güçsüz kalıyorum yiyorum bu seferde çok yiyorum.

spor yapmak gelmiyo içimden 1 haftadır nerdeyse yapmıyorum üzerimde acayip bir yorgunluk var
sigaradan mı bilmiyorum ama içmediğim dönmlerde yorulmak nedir bilmezdim şimdi az bi harekette nefes nefese kalıyorum canım istemiyo yapmayı.

zayıfları gördükçe de öldüresim geliyor

Son düzenleme:
kizlar bugün degilmiydi kilo bildirirmi?

başlangiç : 66
geçen hafta : 65,4
bu hafta 64,3
boy 160
hedef 62

kizlar sizce bu kiloda ve bu boydaki bir kiz kaç beden giyer? yada siz kaç beden giyiyorsunuz?

benim beden sorunum var 40 ile 42 arasindayim bu yüzden 3 4 kilo verip 40 olmak istiyorum, zaten herkes şaşiyor 42 beden aliyorum diye, ne yapayim 40 çok skiyor

benim bu hafta acilen 63 leri görmem lazimmmm

canim üzüldüm senin adina, inşallah herşey yoluna girer, kendini bu kadar üzme, diyorum ama bilirim o aciyi

Canım, moralim bozukken ben de öyle oluyorum. Biraz ara ver istersen. Ne istiyorsan ye iç diyet mantığını bir kenarıya koy

Ramazanın ilk günlerinde ben de gece abur cubur yiyordum ama artık yemiyorum.İftarda doyurucu şeyler yiyip,iftardan biraz sonra da meyve yersen acıkımazsın bence.Meyve yerine süt de içebilirsin doyurucu olur.

Sahur Menüm: Bir parça yufkanın içine azıcık fındık ezmesi sürüp yedim ve 1 bardak çay ve de 1 şeftali

canim üzüldüm senin adina, inşallah herşey yoluna girer, kendini bu kadar üzme, diyorum ama bilirim o aciyi

inşallah canım

Canım, moralim bozukken ben de öyle oluyorum. Biraz ara ver istersen. Ne istiyorsan ye iç diyet mantığını bir kenarıya koy

bugün diyet falan umrumda değil zaten herşeyi yiyorum çünkü iyi değilim yarın toparlanmış olurum umarım

Evet bugün kilo bildirim günümüz kızlar :) Ben aynıyım değişiklik yok.

kızlar böyle giriyorum aniden kusuruma bakmayın :)) mrblar herkese
swarley canım açtımda profilimde senin bu yorumunu gördüm,bende çok fenayım derdimi paylaşmak istedim ( dün bende patlayana kadar yedim,hergün 700 800 kaloriyi geçmezken dün 2800 yaptım:2:bide yedikçe daha çok yiyesim geldi,niye böyle oluyo bilmiyorum,durmadan yedim gece ( bi yandan üzülüyorum bi yandan yiyorum:2:sanki 14 kiloyu başkası verdi inanamıyorum kendime,kalori takibi yaptığım sitede hergün 150 200 gr verirken dün 30 gram almışım (ben o kiloları vermek için o kadar sıkıntı çektim,biliyorum ama durduramıyorum kendimi...neyse bugün sil baştan dünü unutmuş gibi yapıyım dedim 688 kalori yaptım henüz ama aklıma yine yemek geliyo bıktımmmm ( bi kere yersem arkası kesilmicek bugünde aynı şey olucak biliyorum,çok üzgünüm:2:5 kilo daha vericek sabrum kalmadı sanırım

Belki de bünyeniz sıkılmıştır artık diyetten olamaz mı? 1 günlük kaçamaktan bir şey olmaz bence üzülmeyin :/

Belki de bünyeniz sıkılmıştır artık diyetten olamaz mı? 1 günlük kaçamaktan bir şey olmaz bence üzülmeyin :/

evet çok sıkıldım hemde ( 1 günden bişey olmaz haklısın ama benimde çok kötü bi huyum var bi yersem durduramıyorum kendimi,niye böyle oldu bilmiyorum psikolojim bozuldu iyice

İftar : 1 kase yoğurtlu çorba, 1 şiş ( 3 köfte ve sebzeler ) ,cacık, 1 dilim çok tahıllı ekmek Ara : 3 top dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…