- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi CizmeliKedii
-
Merhaba arkadaşlar ! Beni de grubunuza alırmısınız.Ben 1.64 cm boyunda ve 68 kg.yim.Hamilelik sırasında aldığım 40 kg. yi 2 yıl içerisinde (geçen seneye kadar)vermiştim.Ama bu bir yıl içerisinde tam 8kg. aldım. Çünkü şok diyetler yaptım sonra verdiklerimi de fazlasıyla aldım.Şimdi hiç diyet yapasım yok.Herşeyi birkerede yutasım var. Ne oluyo bana anlayamıyorum?YARDIMMMMMMMMMM!
Teşekür ediyorum !Ama olmuyor.Tatlılara dayanamıyorum.Zaten sahurda birşey yiyemiyorum . Galiba ondan bu deli gibi acıkma.Karar verdim bugün sahurda zorlucam kendimi. Kilolu olmak istemiyorummmmmmmmm.
Ben de suan herseyi yiyebilcek durumdayim ama bu psikolojiyle oturunca doysam da yiyorum beynimi sartlandircam iftara kadar4 kilo falan verdim ama boy olunca hic farkedilmiyor.suan 64 kiloyum acaba 1 eykule kadar 59 olabilecekmiyim merak ediyorum cok uzakmis hic olmayacakmis gibi geliyo bana
Benim yaklaşık 2 ayım var. 2 ayda vermem gereken 5 kilom var. Umarım daha fazlasını veririz.
Ama şu an karnım öyle bir şiş ki kilo aldım diye düşünüyorum yediklerime bakıyorum yok almam imkansız. OFF pmsden nefret ediyorum!
Ben bu sayfaları okuduktan sonra bayağı bir hırslandım. Yapıcaz , pes etmek yok :)Ben de suan herseyi yiyebilcek durumdayim ama bu psikolojiyle oturunca doysam da yiyorum beynimi sartlandircam iftara kadar4 kilo falan verdim ama boy olunca hic farkedilmiyor.suan 64 kiloyum acaba 1 eykule kadar 59 olabilecekmiyim merak ediyorum cok uzakmis hic olmayacakmis gibi geliyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?