Ramazanda 5 Kilo Verme Günlüğü

Iki gundur yiyebilecegim miktarin ustunde yiyorum dur demeliyim kendime bugun ceza olarak ekstra spor yaptim yarin boyle olmayacak olmamali

sahur menüm:

çökelekli yumurta ( 3 yk çökelek + 1 yum , yag ılavesiz )
söğüs salata
5 zeytin
yeşil çay

1 bardak süt + 5 fındık, 2 ceviz

Iftarda:2 kuru kayisi, 2 kepceden fazla corba, bir kucuk biber dolmasi, bir buyuk sogan dolmasi
2 saat sonra bir toptan biraz az cilekli dondurma
(Iftarda doydugum halde yedigim ve dondurmada fazlalik oldugu halde yedigim icin jillian arti leslie ile 1 saat spor)
1 gibi bir tane icine limon sıkılmis maden suyu
Sahur:1 kuru kayisi, 4 findik, 2 3 dilim karpuz, 3 kasiga yakin yulaf kepekli yogurt
Yumurtaya da ara verdim bikac gundur bilerek her gun yemiyim diye ama yarin devam artik ozledim

Son düzenleme:
Sahur : 2 köfte,domates,salatalık,biber, biraz tel peynir,4 yeşil zeytin, 1 bardak tek şekerli çay

Sahurda 2 dilim kepek ekmeği, 3 zeytin, 1 kk peynir, domates,salatalık, şekersiz çay.
Yalnız şu 2 gündür hiç doymadan kalkıyorum onu napıcam bilmiyorum olsam da kurtulsam

Merhaba arkadaşlar ! Beni de grubunuza alırmısınız.Ben 1.64 cm boyunda ve 68 kg.yim.Hamilelik sırasında aldığım 40 kg. yi 2 yıl içerisinde (geçen seneye kadar)vermiştim.Ama bu bir yıl içerisinde tam 8kg. aldım. Çünkü şok diyetler yaptım sonra verdiklerimi de fazlasıyla aldım.Şimdi hiç diyet yapasım yok.Herşeyi birkerede yutasım var. Ne oluyo bana anlayamıyorum?YARDIMMMMMMMMMM!

Hoş geldin 40 kilo vermişsin 8 kilo nedir ki verirsin

Teşekür ediyorum !Ama olmuyor.Tatlılara dayanamıyorum.Zaten sahurda birşey yiyemiyorum . Galiba ondan bu deli gibi acıkma.Karar verdim bugün sahurda zorlucam kendimi. Kilolu olmak istemiyorummmmmmmmm.

Teşekür ediyorum !Ama olmuyor.Tatlılara dayanamıyorum.Zaten sahurda birşey yiyemiyorum . Galiba ondan bu deli gibi acıkma.Karar verdim bugün sahurda zorlucam kendimi. Kilolu olmak istemiyorummmmmmmmm.

Evet, sahurda yememek kötü oluyor. Sahurda sizi tok tutabilecek besinlerden yerseniz iftarda çok fazla yüklenmezsiniz bence :)

Ben de suan herseyi yiyebilcek durumdayim ama bu psikolojiyle oturunca doysam da yiyorum beynimi sartlandircam iftara kadar 4 kilo falan verdim ama boy olunca hic farkedilmiyor.suan 64 kiloyum acaba 1 eykule kadar 59 olabilecekmiyim merak ediyorum cok uzakmis hic olmayacakmis gibi geliyo bana

Benim yaklaşık 2 ayım var. 2 ayda vermem gereken 5 kilom var. Umarım daha fazlasını veririz.

Ama şu an karnım öyle bir şiş ki kilo aldım diye düşünüyorum yediklerime bakıyorum yok almam imkansız. OFF pmsden nefret ediyorum!

İftar : 5 yk zeytinyağlı kabak , salata , 1 kase yoğurt,1 dilim çok tahıllı ekmek Ara : 2 kaşık dondurma,2 dilim karpuz

Moralini bozma ya benim de oyle olmustu tartida artiyodum bi de ustelik aklimdan cikmis adet doneminin yaklastigi sinirim bozulmustu herseyi yemeye kalkmistim daha sonra anladim adet donemin bitince yaklasik 1 2 kilo azaliyosun merak etme

Ben bu sayfaları okuduktan sonra bayağı bir hırslandım. Yapıcaz , pes etmek yok :)
İftarda 1 kase domates çorbası, 5 kaşık kabak yemeği , 1 küçük kase yoğurt yedim.1 kupa nescafe ve 1 litre sodalı yeşilçaylı karışımımdan içtim.

Iftarda: 2 kuru kayisi,corba, sogan dolmasi ( minik minik 3 taneydi), salata
2 saat sonra 4 findik bir catal tatli
Simdi de icine limon sıkılmis soda ictim ve yaninda 3 findik yedim
Bugun niyeyse biraz ac hissediyorum kendimi hadi hayirlisi :)
Bu arada 2 bardak yesilcay icmeye ozen gosteriyorum su siralarda sodaya merak saldim midemi rahatlatiyo spordan sonra iciyorum
Bol su icmeye dikkat ediyorum.bu arada 1 saat spor icin ekstra 1 litre su icmeniz gerekiyor unutmayin :)

Sahurdan yarim sa once iki kuru kayisi yedim ustune de su ictim
Sahurda: bir yumurta, 3 dilim karpuz, iki yemek kasigi yogurtla yulaf kepegi (yogurdu meyve sekerimi dusurmesin diye yiyorum)

Günaydın arkadaşlar! Motiasyonum çok yüksek bu sefer yapacağım.Akşam 23:00 gibi 30 dak. bisiklet binip, mekik çekip, bel ve bacak hareketleri yaptım,sahurda da 1 kase yoğurtla 1,5 dilim light ekmek yedim, suyumu da içip yattım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…