- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 123
- 31
- Konu Sahibi limonludondurmam
-
aslında mantıklı bende sahurda kahvaltı tam burgay ekmekle falan akşamlarıda salata yemek çorba yogurt falan yiyeyim diyorum en mantıklısı ben spora gidiyodum ama bıraktım ramazan yaklaştığı için malesef ama yürüyüşe gidicem nasipse inşallah almam kilo yasahurda kahvaltı iftarda çorba ve az bi yemekle hiç aç kalmadan ve sporsuz 3 kilo vermiştim.ilginç ama o 3 kiloyu sonra da almadım.
Ben ramazanda kilo alıyorum arkadaşlar ya :/ yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıcam sonrasında zaten ramazan ayı bayramda tatile çıkıcam 10 kilo fazlam var ama 5-6 da versem beni kurtarır.Senin gibi yapsam bilmiyorum baklaım çalışınca işlerde değişiyorbenimde vermem gereken 5 kilom var ramazanda veririm diye düşünüyorum belli bir diyet uygulamayacağım ama sahurda kesinlikle hamur işi falan yok kahvaltılık tarzı bol bol karpuz yemeyi düşünüyorum iftarda başlangıçta çorba içeceğim kalkıp namazımı kılacağım aradan vakit geçiyor zaten mide doymuş oluyor namazdan sonrada eğer canım isterse hafif bir şeyler yemeyi planlıyorum.
yatsı vakti teravih namazına gidip çıkınca da yürüyüş yapacağım Allah nasip ederse
İnşallah veririm artık 8. ayda düğün var vermem lazım.
Canım sahurda yumurta ve bi bardak süt ayran veya yoğurt yenmesi gerek. Yumurta işini omlet yapabilirsin veya menemen falan yapabilirsin.Sahurda yedikten sonra hemen yatiyomusunuz kizlar ben kilo aliyorum ramazanda iftarda hic ekmek yemiyorum sadece sahurda yiyorum ama yinede kilo aliyorum nasil zayiflayabilirim ramazanda
Evet neden öyle oluyo yaa az yesemde sanki iki ekmek yemişin gibi oluyo çok rahatsiz oluyo midem zamanla geçermi bu rahatsizlik alişiliyomu yoksa hep boylemi oluyoCanım sahurda yumurta ve bi bardak süt ayran veya yoğurt yenmesi gerek. Yumurta işini omlet yapabilirsin veya menemen falan yapabilirsin.
İftarda da yemeklerini azalt ve yemek arasında ara ver mesela bi kase çorbanı iç biraz bekle 10 dk kadar sonra devam et ama edemiceksn büyük ihtimalle
Canım soda falan iç yemekten sonra istersen. Az yemek çok daha sağlıklı ve ara ara atıştırmk :) tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden cipslerden uzak durmak çok önemli. Birden yediğimz için öyle oluyo hayatım inşallah geçer :)Evet neden öyle oluyo yaa az yesemde sanki iki ekmek yemişin gibi oluyo çok rahatsiz oluyo midem zamanla geçermi bu rahatsizlik alişiliyomu yoksa hep boylemi oluyo
İnşâllah cnm bırak sen kilo vermeyi almayimda oda yeter simdilikCanım soda falan iç yemekten sonra istersen. Az yemek çok daha sağlıklı ve ara ara atıştırmk :) tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden cipslerden uzak durmak çok önemli. Birden yediğimz için öyle oluyo hayatım inşallah geçer :)
Senin nasil gidiyo kilo problemin varmiCanım soda falan iç yemekten sonra istersen. Az yemek çok daha sağlıklı ve ara ara atıştırmk :) tatlıdan şekerden şekerli içeceklerden cipslerden uzak durmak çok önemli. Birden yediğimz için öyle oluyo hayatım inşallah geçer :)
Olmaz mı btnem bende diyetteym şuan henüz oruca başlayamadım başlayınca da devam edicem. Ekmeği, şekerli gıda çikolata tatlı hepsini bıraktım uzun sürede devam edicem böyle nefsimi terbiye ediyorum çok terbiyesizleşti bu ara :)Senin nasil gidiyo kilo problemin varmi
Ama bayrama iki ay bile yoktur nasil vericenki 10 kilo falan biraz hizli degilmiOlmaz mı btnem bende diyetteym şuan henüz oruca başlayamadım başlayınca da devam edicem. Ekmeği, şekerli gıda çikolata tatlı hepsini bıraktım uzun sürede devam edicem böyle nefsimi terbiye ediyorum çok terbiyesizleşti bu ara :)
4 ay içinde 5-8 kilo aldım 80 oldum 4 gündür diyetteym 78 e indim bugün 78,2 ile devam ediyorm. Hedef 67-68 inşallah bayramda onu hedefliyorm :)
Bende 22 yaşındayım ablacım bir yaşında bir kızım var vermeye çalışıyorum 90 kiloydum doğumdan sonra işte uğraşlarimla 8 ayda 8 kilo verdim diyetisyene gitmiyorum cünkü yok burda sadece spora gittim yürüyüş falan yaptım ve yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı bi diyet değil yani ayda sadece bir kilo verebiliyorum şuanda oruçluyum iftarda ekmek yemiyorum sahurda iki üç dilim yiyorum ayda bir kilo cok az dimi ramazandan sonra daha sıkı bi diyet uygulamam lazim ramazanda sen nasil yapiyosun örneğinOlmaz mı btnem bende diyetteym şuan henüz oruca başlayamadım başlayınca da devam edicem. Ekmeği, şekerli gıda çikolata tatlı hepsini bıraktım uzun sürede devam edicem böyle nefsimi terbiye ediyorum çok terbiyesizleşti bu ara :)
4 ay içinde 5-8 kilo aldım 80 oldum 4 gündür diyetteym 78 e indim bugün 78,2 ile devam ediyorm. Hedef 67-68 inşallah bayramda onu hedefliyorm :)
Bende 21 yaşındaym canım :)Bende 22 yaşındayım ablacım bir yaşında bir kızım var vermeye çalışıyorum 90 kiloydum doğumdan sonra işte uğraşlarimla 8 ayda 8 kilo verdim diyetisyene gitmiyorum cünkü yok burda sadece spora gittim yürüyüş falan yaptım ve yediklerime dikkat ediyorum çok sıkı bi diyet değil yani ayda sadece bir kilo verebiliyorum şuanda oruçluyum iftarda ekmek yemiyorum sahurda iki üç dilim yiyorum ayda bir kilo cok az dimi ramazandan sonra daha sıkı bi diyet uygulamam lazim ramazanda sen nasil yapiyosun örneğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?