Hoşbuldum :)) 21 yaşında 75 kiloyum yaklaşık 17 kilo verdim ramazanda da devam etmek istiyorumHoşgeldin canım:)Kaç yaşındasın?Kaç kilosun?
Hoşbuldum :)) 21 yaşında 75 kiloyum yaklaşık 17 kilo verdim ramazanda da devam etmek istiyorum
Rica ederimteşekkür ederim
Meyveyi çok yeme canım fruktoz yani meyve şekeri var içinde yediğin saate dikkat et bideİyi gidiyoruz kızlar..Sahur menüm:
-İftarda yediğim patates salatası kalmıştı yarım tabak ondan yedim..
-1 köfte yedim
-1 de yeşilçay içtim.
Çokmu yiyorum sizce..Bide ben akşam baya meyvede yedim meyve kilo aldırırmı?
Aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar bende katılabilir miyim aranıza çok hoşuma gitti yaptıklarınız bende paylaşmak istiyorum.
Sahurda sadece su içtim bir şey yemek istemedim
İftarda
1 kase çorba
2 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
yarım lahmacun
sarımsak+yoğurt+semiz otu karışımı
1 hurma
Bol su
Bütün gün nerden baksanız 2,5-3 saat yürümüşümdür .Görüşmek üzere Allah yardımcımız olsun şu şu ramazanı en iyi şekilde geçirelim ...
Diyet menüden çıkmış biraz.hem canım çekti Mantı yemiyeli olmuş baya bak şimdi düşündüm de ne zaman olduğunu bile hatırlayamadım.Kızlar bu iftarda gene patates salatası yedim ..birazda mantı ve kadayıf..tabi bol bol suyla yeşil çayımıda içtim..Ha bide elma yedim..İyi gidiyoruz inş. veririz kiloları:)
Rica ederim
Meyveyi çok yeme canım fruktoz yani meyve şekeri var içinde yediğin saate dikkat et bide
Aramıza hoşgeldin
Diyet menüden çıkmış biraz.hem canım çekti Mantı yemiyeli olmuş baya bak şimdi düşündüm de ne zaman olduğunu bile hatırlayamadım.
İftar menüm ( dukan diyeti saf protein günü)
1 tabak dukana uygun çorba
4 adet yağsız kıyma ve sadece baharatla yapılmış yağsız tavada kızarmış köfte
2 küçük kornişon turşu
İftardan 1 saat kadar sonra
1.5 dilim ECEMUS marka dukan kara kek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
Saol canım genelde az yerim.ama zaman zaman çok yerim yedikçe açılır iştahım ama dukana başlayınca acayip disipline oldum.ve diyete uygun yediğim için içim rahat oluyoHaklısın canım biraz çok yedim..Meyveyide baya yiyodum..Ona da biraz dikkat edeym..Sen MAŞALLAH çok az yiyosun..
Canım bugün daha az kalorili fakat doyurucu ve kan şekerini fırlatmayacak bişeyler yiyip telafi edersinKızlar çok utanıyorum ama sahurda ne yediğimi yazayım:
-yarım kase mantı
-biraz salata
-yeşil çay
MAŞALLAH ..Ne kadar sürede verdin 17 kiloyu?
Canım 3-4 ay gibi bir sürede fakat sınavlarından dolayı bozdum diyeti tekrar başladım falan inanıyorum ki daha fazla verebilirdim .Bakalım şimdi ne olacak .Kilolar gitsin de ne kadar sürede gittiği pek önemli değil
Ben de cıvıttım sayılırKizlar dun civittigim icin yazarken utandim sildim
Hoşgeldin canım doğru tespitlerde bulunmuşsun. Dediğin gibi protein ağırlıklı beslenmen hem tok tutar hemde kilo aldırmaz tabi yağlı olmamaları kaydıyla.Merhaba arkadaşlar ramazanda kilo alıyorum bu sene almak istemiyorum. Hatta vermek istiyorumSahurda doyurucu ama kilo aldırmayacak şeyler yiyorum. Örneğin yumurta, süt gibi. İftarda da sebze yemeği çorba düşünüyorum. Önceki senelerde iftardan sonra mutlaka tatlı bişeyler yerdim sonra da kilo alırdım bu sene aslaa Zaten her gün vakit buldukça callanetics egzersizlerini yapıyordum yine iftardan sonra devam edeceğimm. Hepinize ramazanda bol kilo vermeler
Hoşgeldin canım doğru tespitlerde bulunmuşsun. Dediğin gibi protein ağırlıklı beslenmen hem tok tutar hemde kilo aldırmaz tabi yağlı olmamaları kaydıyla.
Callanetics topiğimize de beklerim
Sahur menüm (dukan saf protein günüm)
1 bardak adaçayı şekersiz
1 dilim light beyaz peynir
4 dilim hindi füme
1 yumurta yağsız tavada, yağsız çemensiz pastırmalı
1 dilim dukan ekmek (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
Etimek tatlısı (1 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar)
Gayet güzel bi menü olmuşTeşekkür ederim canımBen de burda yediklerimi yazarak kilo vermeye çalışacağım inşallah. Tavsiyelerini her zaman beklerim :)
Sahurda yediklerim;
2 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak yağsız süt
2 adet hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?