merhaba kızlar, uzun zamandır diyetteyim ve diyet psikolojisindeyim tabi ki ramazanda da devam edeceğim kabul ederseniz ben de varım :)
merhaba kızlar boyum 1.67 kılom 2 ay oncesıne kadar 60 dı ısı bıraktıktan sonra kılo aldım cıldırıyorum :18: ramazanda dıkkat ederek bu 6 kılomu verecegım sızlere yazacagım gun gun yaptıklarımı evde kosu bandım var sahurdan once yada sonra 45 dk tempolu yururyus yapıpı 2 2.5 lt su ıceccegım.verecegım verecegım verecegımmmmmmmmmmmm cunku cıldırmak uzereyım......sıze ve kendıme soz verıyorum hadı kızlar hep bırlıkte
kızlar ben bugün sabah 1 salata yedim iş yerinde 1 tabak kremalı domates çorba 2 parçada karpuz yedim.şuanlık bu kadar :)) eğer ekleme olursaq akasama yazarım lütfen sizlerde kaçırmayınızzzzzzzzzzzzzzzz bugün ilk günümüz motivasyon tavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! :))) bayrama incecik olmalıyız
tamm canim Ben ramazanin Ilk gunu basliycam insallah
Ben yarin tartilip yazarim ama 71 .72 kilo arasindayimkolay gelsin hepimize
Ben de varim kizlar kilo 56 hedef 50
beni de alın aranıza :)
1.68 im ve 87 kiloyum60 kilo olmak istiyorum yolum çook uzun ama ufak hedefler koymak gerekiyormuş benim de ilk hedefim 80 :) sizce bayrama kadar 7 kilo verebilir miyim ? :/
Kızlar Ramazan'da B'nde diyetime oruçla beraber devam edeceğim 3aydır diyetteyim 7-8kilo verdim ramazandada buna devam etmek istiyorum eğer bu grup devam edecekse B'nde varım:)
kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr eğer buralardaysanız cevap veriiiiiin kaldığımız yerden devam edeliiiiim !!!:)))
Yeni arkadaşlar hoşgeldinizcanlar benide alın aranıza bende 158-160 boyundayım tam bilemiyorum cuma sabah tartıldığımda 69,5 dim akşama memleketten annemler falan geldi dün tartıldığımda 71,5 dim yaklaşık ama bütün yeme düzenim bozuldu tuvalete çıkma alışkanlığım falan 3 günde değişti bnmde böyle bir sorunum var işte herhalde 70 falanımdır olsa olsa kilo vermek istiyorum bebiş çalışmalarınada başladım o yüzden bu bir ay içinde ne kadar verebilirsem o kdr iyi
sahur menüm 2 dilim buğday ekmeği
2 yumurta sarısı beyazını yemiyorum maalesef
domates peynir salatalık
verebilir miyim sizce veya aranızda veren deneyimliler var mı ?
Bence 2 sarı yememelisin çünkü asıl kalori sarısında ve kolesterol yapıyor fazlası.canlar benide alın aranıza bende 158-160 boyundayım tam bilemiyorum cuma sabah tartıldığımda 69,5 dim akşama memleketten annemler falan geldi dün tartıldığımda 71,5 dim yaklaşık ama bütün yeme düzenim bozuldu tuvalete çıkma alışkanlığım falan 3 günde değişti bnmde böyle bir sorunum var işte herhalde 70 falanımdır olsa olsa kilo vermek istiyorum bebiş çalışmalarınada başladım o yüzden bu bir ay içinde ne kadar verebilirsem o kdr iyi
sahur menüm 2 dilim buğday ekmeği
2 yumurta sarısı beyazını yemiyorum maalesef
domates peynir salatalık
verebilir miyim sizce veya aranızda veren deneyimliler var mı ?
beni de alın aranıza :)
1.68 im ve 87 kiloyum60 kilo olmak istiyorum yolum çook uzun ama ufak hedefler koymak gerekiyormuş benim de ilk hedefim 80 :) sizce bayrama kadar 7 kilo verebilir miyim ? :/
Yeni arkadaşlar hoşgeldinizlirtlebadgirl'cüm özlemişim seni de
Ben geçen Ramazan'da 59 küsurdan 56 ya kadar düşmüştüm. Boyum 1.62
Sonrasında bazı sağlık problemleri vs girince geri aldım verdiğimi.
Önce 1.5 ay diyet yaptım 59.4e düştüm.
Ama 20 gündür dukan yapıyorum seyir evresindeyim.57.5 oldum ama malesef yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim 1 hafta önce ve ilaç kullanmaya başladım.şu ab duraklamaya girdim ama ramazandan umutluyum 54-55 olmak hedefim.geçen yıl verdim inşallah bu yıl da vericem
Yediklerimizi her gün yazalım yine çok iyi motivasyon oluyo.az yediğini sanıyoken bi bakıyosun herkes senden az yemişkısıtlıyo insan kendini bu sayede.
valla bende sizleri çok özlemişiiim her aksam buralardayız artıık :))
Bence 2 sarı yememelisin çünkü asıl kalori sarısında ve kolesterol yapıyor fazlası.
Peynirinin de az yağlı az tuzlu olmasına dikkat edebilirsin.tuzsuz lor da kullanabilirsin
lor yedim zaten en sevdiğim peynirdir :) ikinci sarıyıda annemin ısrarı sayesinde yemek zorunda kaldım ama sevmiyorda değilim yani :))
kızlar iftar menüm :
light kola
3 dilim fırın patates
1 parça tavuk göğsü
şehriyeli çorba
1 adet etimek ve 3 parça karpuz
3 adet gün kurusu.
toplam 674 kalori almısım :))
kaçırmayın sakııın :))
O zamaaan aramıza hoşgeldin.az mı çok mu faydalı mı zararlı mı yemişiz birbirimize ayar verip bilgi paylaşıyoruz iyi de oluyo :)yapalım kızlar bende varım hıc ramazanda kılo vermedım aksıne her ramazan ıkı kılo almıs cıkıyorum azda yesem hareket etmedıgım cın sanırım neyse denemeye deger sızınle hhh
Salatan falso canım Mısır fasulye bunlar nişastalı şeyler.daha sebze ağırlıklı salata yesen iyiymiş.neyse belki salata çok önemli değil de baklava çok olmuş be canım tadını alacak kadar 1 dilim yeseydin keşke.
sahur 200 ml ayran ve su
iftar
1 kase corba 4.5 servis kasigi ton balikli misirli fasulyeli hazir salata
yarim dilim ekmek 1 yesil biber semiz otu 3 dilim baklava bol su
fazlami kacmis yoksa kizlar
Kilon aslında güzel ama. Boyun kaç canım daha rahat değerlendiririzSelam kizlar iftarda yediklerimi sayiyorum 1 kase cacik
Iki dilim karpuz
1 tabak yagsiz salata
2 kasik et yemegi
1 bardak dogal erik suyu
Yarim dilim ekmek
Iki saat sonra dogumgunu var demistim ya:
1dilim meyveli pasta
1 bardak limonata
Iki kasik kisir
Sahurda
Yarim seftali
Bi minik parca helva
1hurma
1tas cacik
1kasik et yemegi
Yarim dilim ekmek
1 parca karpuz
1zeytin
Toplamda 2 lt su ictim
iftarda 54,8 kilodaydim herkese kolay gelsin
Sahur yemeğinden yarım saat önce 2-3 adet gün kurusu kayısı yemeni üzerine 1 bardak ılık su içmeni tavsiye ederim bana bitek bu iyi geliyokızlar günaydın herkese
benimde iftar menüm bol su
çorba
küçük bir parça pide
2 tane hurma
1 bardak şekersiz limonata
bir bardakta bitki çayı ama o da hiç işe yaramadı
sahurda 2 dilim buğday ekmeği
yumurta sarısı
klasik kahvaltı işte domates peynir salatalık ve bol su
sizin tuvalet sorununa iyi gelen bir öneriniz var mı?
çaylar bi işe yaramıyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?