Ramazanda Diyete Başlayıp Hızını Alamayanların Birlikte Zayıflama Günlüğü

benim canim bisey istemedi
kalktim 200 ml ayran ictim bide su

aksama bilmiyorum ama hafif yerim Yine
bakalim 71 . 500 kg basladim ramazana hayrlisi :118:

canlar benide alın aranıza bende 158-160 boyundayım tam bilemiyorum cuma sabah tartıldığımda 69,5 dim akşama memleketten annemler falan geldi dün tartıldığımda 71,5 dim yaklaşık ama bütün yeme düzenim bozuldu tuvalete çıkma alışkanlığım falan 3 günde değişti bnmde böyle bir sorunum var işte herhalde 70 falanımdır olsa olsa kilo vermek istiyorum bebiş çalışmalarınada başladım o yüzden bu bir ay içinde ne kadar verebilirsem o kdr iyi
sahur menüm 2 dilim buğday ekmeği
2 yumurta sarısı beyazını yemiyorum maalesef
domates peynir salatalık
verebilir miyim sizce veya aranızda veren deneyimliler var mı ?

merhaba kızlar, uzun zamandır diyetteyim ve diyet psikolojisindeyim tabi ki ramazanda da devam edeceğim kabul ederseniz ben de varım :)

tamm canim Ben ramazanin Ilk gunu basliycam insallah
Ben yarin tartilip yazarim ama 71 .72 kilo arasindayim kolay gelsin hepimize

Ben de varim kizlar kilo 56 hedef 50

beni de alın aranıza :)

1.68 im ve 87 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum yolum çook uzun ama ufak hedefler koymak gerekiyormuş benim de ilk hedefim 80 :) sizce bayrama kadar 7 kilo verebilir miyim ? :/

Kızlar Ramazan'da B'nde diyetime oruçla beraber devam edeceğim 3aydır diyetteyim 7-8kilo verdim ramazandada buna devam etmek istiyorum eğer bu grup devam edecekse B'nde varım:)

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr eğer buralardaysanız cevap veriiiiiin kaldığımız yerden devam edeliiiiim !!!:)))

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz lirtlebadgirl'cüm özlemişim seni de

Ben geçen Ramazan'da 59 küsurdan 56 ya kadar düşmüştüm. Boyum 1.62
Sonrasında bazı sağlık problemleri vs girince geri aldım verdiğimi.
Önce 1.5 ay diyet yaptım 59.4e düştüm.
Ama 20 gündür dukan yapıyorum seyir evresindeyim.57.5 oldum ama malesef yumurtalığımda kist olduğunu öğrendim 1 hafta önce ve ilaç kullanmaya başladım.şu ab duraklamaya girdim ama ramazandan umutluyum 54-55 olmak hedefim.geçen yıl verdim inşallah bu yıl da vericem

Yediklerimizi her gün yazalım yine çok iyi motivasyon oluyo.az yediğini sanıyoken bi bakıyosun herkes senden az yemiş kısıtlıyo insan kendini bu sayede.

Bence 2 sarı yememelisin çünkü asıl kalori sarısında ve kolesterol yapıyor fazlası.
Peynirinin de az yağlı az tuzlu olmasına dikkat edebilirsin.tuzsuz lor da kullanabilirsin

beni de alın aranıza :)

1.68 im ve 87 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum yolum çook uzun ama ufak hedefler koymak gerekiyormuş benim de ilk hedefim 80 :) sizce bayrama kadar 7 kilo verebilir miyim ? :/

canım ben geçen ramazan 66,6 düm temmuzda. ağustos sonu eylül başı gibi 59,8 falan çıkıyordum şimdi 63,5 kiloyum o ayrı bende 56 57 olmak istiyorum:))
haydi kızlar ramazanda kesin zayıflıycaz daha önce yaptım biliyorum YA PA Bİ Lİ RİZ :))

Bence 2 sarı yememelisin çünkü asıl kalori sarısında ve kolesterol yapıyor fazlası.
Peynirinin de az yağlı az tuzlu olmasına dikkat edebilirsin.tuzsuz lor da kullanabilirsin

lor yedim zaten en sevdiğim peynirdir :) ikinci sarıyıda annemin ısrarı sayesinde yemek zorunda kaldım ama sevmiyorda değilim yani :))

lor yedim zaten en sevdiğim peynirdir :) ikinci sarıyıda annemin ısrarı sayesinde yemek zorunda kaldım ama sevmiyorda değilim yani :))

Sarı daha konsantre bi yapıya sahip annene anlatırsan ısrar etmez lor yemen de iyi olmuş afiyet olsun canım

kızlar iftar menüm :
light kola
3 dilim fırın patates
1 parça tavuk göğsü
şehriyeli çorba
1 adet etimek ve 3 parça karpuz
3 adet gün kurusu.
toplam 674 kalori almısım :))
kaçırmayın sakııın :))

Afiyet olsun yağ olmasın inşallah

Ben dukan diyeti yapıyorum malum...listem biraz değişik :)
seyir evresi saf protein günündeyim.

İftar menüm:
Dukan usulü tavuk suyuna çorba
Dukan usulü tavuk şnitzel (1/2 tavuk göğsünden yapılmış)
Ton balıklı azıcık domatesli ve yeşillikli salata

İftardan 1 saat sonra:
ECEMUS marka dukan kara kek 3.5 dilim (2 kaşık yulaf kepeği hakkım kadar yani)

Çok şişmişim yemekte ama bulaşık namaz derken erittim.yarım saat kadar sonra da callanetics egzersizi beni bekler öpüldünüz kızlar

yapalım kızlar bende varım hıc ramazanda kılo vermedım aksıne her ramazan ıkı kılo almıs cıkıyorum azda yesem hareket etmedıgım cın sanırım neyse denemeye deger sızınle hhh

yapalım kızlar bende varım hıc ramazanda kılo vermedım aksıne her ramazan ıkı kılo almıs cıkıyorum azda yesem hareket etmedıgım cın sanırım neyse denemeye deger sızınle hhh
O zamaaan aramıza hoşgeldin.az mı çok mu faydalı mı zararlı mı yemişiz birbirimize ayar verip bilgi paylaşıyoruz iyi de oluyo :)

sahur 200 ml ayran ve su

iftar
1 kase corba 4.5 servis kasigi ton balikli misirli fasulyeli hazir salata
yarim dilim ekmek 1 yesil biber semiz otu 3 dilim baklava bol su
fazlami kacmis yoksa kizlar

Selam kizlar iftarda yediklerimi sayiyorum 1 kase cacik
Iki dilim karpuz
1 tabak yagsiz salata
2 kasik et yemegi
1 bardak dogal erik suyu
Yarim dilim ekmek

Iki saat sonra dogumgunu var demistim ya:
1dilim meyveli pasta
1 bardak limonata
Iki kasik kisir

Sahurda
Yarim seftali
Bi minik parca helva
1hurma
1tas cacik
1kasik et yemegi
Yarim dilim ekmek
1 parca karpuz
1zeytin

Toplamda 2 lt su ictim
iftarda 54,8 kilodaydim herkese kolay gelsin

kızlar günaydın herkese
benimde iftar menüm bol su
çorba
küçük bir parça pide
2 tane hurma
1 bardak şekersiz limonata
bir bardakta bitki çayı ama o da hiç işe yaramadı
sahurda 2 dilim buğday ekmeği
yumurta sarısı
klasik kahvaltı işte domates peynir salatalık ve bol su
sizin tuvalet sorununa iyi gelen bir öneriniz var mı?
çaylar bi işe yaramıyor :26:

sahur 200 ml ayran ve su

iftar
1 kase corba 4.5 servis kasigi ton balikli misirli fasulyeli hazir salata
yarim dilim ekmek 1 yesil biber semiz otu 3 dilim baklava bol su
fazlami kacmis yoksa kizlar
Salatan falso canım Mısır fasulye bunlar nişastalı şeyler.daha sebze ağırlıklı salata yesen iyiymiş.neyse belki salata çok önemli değil de baklava çok olmuş be canım tadını alacak kadar 1 dilim yeseydin keşke.
Çorbanın da porsiyonunu küçültebilirsin mesela bunlar sadece öneri ama...

Kilon aslında güzel ama. Boyun kaç canım daha rahat değerlendiririz mesela ben 1.62yim hedefim 54 şu an 57.5 tayım.
Sahur yemeğinden yarım saat önce 2-3 adet gün kurusu kayısı yemeni üzerine 1 bardak ılık su içmeni tavsiye ederim bana bitek bu iyi geliyo

Son düzenleme:
Sahur yemeğinden yarım saat önce 2-3 adet gün kurusu kayısı yemeni üzerine 1 bardak ılık su içmeni tavsiye ederim bana bitek bu iyi geliyo [/QUOTE]

sağol tatlım bunuda denerim

Benim dukan diyetine uygun sahur menüm;
(Protein sebze günüm)
1 kaşık yulaf kepeğine tekabül eden dukan ekmeği
Yarım domates
1 yeşil biber
İçine bir tutam maydanoz eklenmiş 2 yemek kaşığı lor
1 dilim çemensiz pastırma
1 haşlanmış yumurta
1/2 salatalık
1 nescafe fincanı yağsız süt

Son düzenleme:
Lotuscum boyum 1,60 hedefim 50 kilo olmak canim bugune kadar en dusuk kilom 53 oldu ben 50yi gormek istiyorum insallah
Herkese kolay gelsin
Son olarak bi arkadas kabizlik icin n yapmali diye sormus 2lt suya 2 cay kasigi karbonat atip ac karnina ic cnm alkali diyeti arastir bide ok saglik icin alkali beslenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…