Ramazanda Diyete Başlayıp Hızını Alamayanların Birlikte Zayıflama Günlüğü

Aman da bizim topiklerimiz boş mu kalmış
Herkes ne durumda arkadaşlarım arada yazın bak böle olmuyor
Olmadı oruçta yine bulusuruz ha
Yaz tatili girmeden 65 i gördüm yeniden,pilatese başlamıştım çok fena sıkılaştırdı
Bu ayın sonuna dogru finallerim başlıyor, yazın da yaz okulum var, artık kasabildiğim kadar kasıcam. Son bir haftadır bi isteksizlik var:26: Biraz heyecana geleyim diye topik topik geziyorum..Sizleri de en yakın zamanda bekliyorum

çok sevgili diyet arkadaşlarım, buralara dönmenin vakti geldi bence :) naptınız ,ne ediyosunuz , giden kilolar geri geldi mi , inş gelmemiştir. ben 58 i görmüştüm şimdi 62 yim .ama böyle de mutluyum , yazın 4-5 kilo daha vericem inşallah ,sizin de desteğinizle tabi hadi bekliyorum hepinizi

Petunia ve mydmr'cim özledim sizleri.ben şu an yine eskiye döndüm 58im callanetics yapıyorum ama diyet olayına da başladım bugün.55 hedefim en az.gumushumm adresimi kullanmıyorum artık.kızlar Ramazan'da burda olalım

Yavaş yavaş toplanıyoruz yeniden hoşgeldiniz arkadaşlarımmm
Ben de hala moda girmiş değilim, şuanki görüntümle memnun gibiyim ama bi yadan daha da kilo vermek istiyorum. Çok isteksizim istek gelsin diye bekliyorum

Ben başladım sende başla eski zayıf fotolarına bak istek gelir.

Kızlar Ramazan'da B'nde diyetime oruçla beraber devam edeceğim 3aydır diyetteyim 7-8kilo verdim ramazandada buna devam etmek istiyorum eğer bu grup devam edecekse B'nde varım:)

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr eğer buralardaysanız cevap veriiiiiin kaldığımız yerden devam edeliiiiim !!!:)))

merhaba kızlar, uzun zamandır diyetteyim ve diyet psikolojisindeyim tabi ki ramazanda da devam edeceğim kabul ederseniz ben de varım :)

merhaba kızlar boyum 1.67 kılom 2 ay oncesıne kadar 60 dı ısı bıraktıktan sonra kılo aldım cıldırıyorum :18: ramazanda dıkkat ederek bu 6 kılomu verecegım sızlere yazacagım gun gun yaptıklarımı evde kosu bandım var sahurdan once yada sonra 45 dk tempolu yururyus yapıpı 2 2.5 lt su ıceccegım.verecegım verecegım verecegımmmmmmmmmmmm cunku cıldırmak uzereyım......sıze ve kendıme soz verıyorum hadı kızlar hep bırlıkte

kızlar ben bugün sabah 1 salata yedim iş yerinde 1 tabak kremalı domates çorba 2 parçada karpuz yedim.şuanlık bu kadar :)) eğer ekleme olursaq akasama yazarım lütfen sizlerde kaçırmayınızzzzzzzzzzzzzzzz bugün ilk günümüz motivasyon tavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! :))) bayrama incecik olmalıyız

evet kızlar yarın ılk gunumuz gece gurultu olur dıye sahurda yuruyemıyecegım.sabah kalkınca yuruyecegım cok susuyacagım ama napalım vazgecmek yok

tabiki armicim :)) yarın başlayalım o halde diyetimize akşamda ne yediğimizi yazarız şuan 63,5 kiloyum ağustos sonuna kadar 56 olmak istiyorum inşallah.

tamm canim Ben ramazanin Ilk gunu basliycam insallah
Ben yarin tartilip yazarim ama 71 .72 kilo arasindayim kolay gelsin hepimize

beni de alın aranıza :)

1.68 im ve 87 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum yolum çook uzun ama ufak hedefler koymak gerekiyormuş benim de ilk hedefim 80 :) sizce bayrama kadar 7 kilo verebilir miyim ? :/

Sahurda yediklerim
15 dk Oncesinde 500 ml alkali su ictim

1 dilim ekmek
Omlet yumurta
1 isirik helva :)
Kibrit kutusundan az peynir
1 hurma
Ve 4-5 parca karpuz

Ama onceki gun baya abur cubur yedim vedalastim diyelim
Bugun iftarda taze yesillik marul filan alicam kocaman bir salata yapicam yemegin yanina ama yemek ne yapicam karar vermedim aksam dogum gunu var arkadasin tutacam kendimi az az yicem hepinize kolayliklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…