Kendimle yüzleştiğim ilk gün aynanın karşısında duran tombul kızı gördüğüm an oldu. Ve o an dedimki işte kilo verme vakti. Yaşım 23 boyum 1,53 ve kilom 60 ‘dı. İşe önce sağlıklı beslenmeyi öğrenmekle başladım. Kızartmaları çıkarttım hayatımdan ekmeği azalttım. En önemliside hayatımda eksik olan sporu soktum hayatıma. Ve böylelikle 2,5 ay gibi bir sürede 56 kiloya düşmeyi başardım. Fakat hedefim 48 kilo olmak. 1 hafta önce başladığım diyet yolculuğumda her şeyden az yiyerek ve araöğünlerle diyetimi destekleyerek akşam en geç yemek vakti olarak 7,30 ve sporla birlikte diyetime katkıda bulundum. Şuan tartıda gördüğüm rakam 54,20 ama bitmedi 48 kilo olana kadar devam edicem ve ideal kiloma ulaşmış olsamda sağlıklı beslenme ve spordan asla vazgeçmeyeceğim
evet işi kafada bitirmek lazımtebrik ederim azmini süpersin.benimde boy 162 tartıda görmek istediğim rakam 54 yada dahada yapabilrisem 52.spor haikaten çok önemli bu yaşa kadar spor yapmamış olmak büyük kayıp kendi adıma.1 aydır çok mutluyum sporla yaşadığım için.sağlıklı beslenmeyi sporla desteklememiz çok önemli.
spor olarak ne yapıyosun?kilo vermene yardımcı olan sporu öğrenmek isterim.çünkü bende şu an kardiyo spor arayışı içindeyim
ben şuan aerobic fıtness yapıyorum. tavsiye ederim canım. terletip kilo verdiriyor. şurdan bakabilirsin canım;
Aerobic fitness
paylaştığın için saol canım bi deniyim bunu da
petunia ve littlebadgirl kayıp aranıyor ilanı vericem sizin için az kaldı :)))
iftar menüm;
1 hurma
1 kepçe kremalı tavuk çorbası hazır
6 kaşık zeytinyağlı pırasa yemeği
2 kaşık menemen
yağsız salata 4 kaşık
3 parça karpuz
yemekten 2 saat sonra yarım haşlanmış mısır ve 1 yaze incir yedim.bide malesef 1 kaşık kadar menemen ve 2 lokma ekmek yedim üff görünce dayanmıyorum bazen pis boğazlığım tutuyo.
kaloris sepetine gidip bi bakayım kaç kalori almışım bu akşam :) görüşürüz kızlar...
canımm merak ettiğin için teşekkür :) valla yazın brdan ayrılmıyodum ama iş başlayınca giremiyorum artık , yarın öğrencilerime de kavuşucam ,inş beni fazla yorarlar bu sene de bol bol kilo veririm
her akşam yürüyüş + pilates yapıyorum. 2 saatimi alıyo . pilates biraz sıkıcı ama öyle rahatlatıyo ki .. pilatesten sonra da kabak lifi kullanarak duş alıyorum, 60 ar kez dairesel harektlerle masaj yapıyorum kollarım , bacaklarım , karnıma vs. bi güzel uyuyorum ki snra ohhh
diyet konusu biraz sıkıntılı bu ara, nerdeyse hergn tatlı bi şeyler yiyorum ama yemek yemeyerek dengelemeye çalışıyorum, çok sağlıklı olmuyo tabi.. dün de kardeşim geldi ziyarete onu beslicem derken kendimi de besledim bolca :)) kardeşim hep dışarda ymek zorunda kalıyo , ne yapabildiysem yaptım kahvaltı için dün ,kendim de ohhh tıka basa yedim tabi , ardından pasta yedim kocaman dlimlerle , sonra kebap yedik bol tereyağlı(( şimdi de mantarları temizledim kaşarlı mantar yapıcm , bi de patates kızartması istedi , yapayım da yesin paşam ben yemicem kızartma flan ama vicdanım ağrıyo yarından itibaren tam gaz devam edicem diyete ve spora. 50 li kilolara bi düşeyim , tantuni yle ödüllendircem kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?