- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Dimplesbaby
-
Tartılmaya vakit bulamadım iftardan önce ya ama benim midem baya küçülmüş hiç yiyemiyorum doğru düzgünNasıl gidiyor kızlar .Ben iftar öncesi tartildim.66.3 geldim.Benim çok iyi gidiyor.
Inşallah evet bir günde almadim ama bir ayda aldım 68 dim bir ayda baktım 71 72 olmuşum kaç aydında uğraşıyorum daha veremedim 70 görmemiştim 100 grm bile olsa oda iyiAman boşver gitsin de yavaş gitsin.Sonucta bir günde almadık bu kiloları.Sabir edicez.Gidicekler insalllah
Aynen valla bende yiyemiyorum hiç canım bişey istemiyor iyi gidiyor çok şükür en azında istediğim kiloya gelene kadar böyle olsunTartılmaya vakit bulamadım iftardan önce ya ama benim midem baya küçülmüş hiç yiyemiyorum doğru düzgün
ContratubexKremin adını tekrar rica edebilimiyim.Belki çatlaklarima iyi gelir
Teşekkür ederimContratubex
Canım ücretsiz değil de cüzi bir miktar ödersin. Doktor yazınca ilaçlara da ödüyoruz ya bir miktar. Onun gibiniyeben... Medusan kizlar contractubex i genel cerraha yazdirinca ucretsiz mi oluyor ne kadar ucret odediniz acaba
Hoşgeldin canım kilon çok değil Ramazan’da verirsin inşlhbende katılayım boy 1.75 kilo 70.6
70 i bi kıramadım:/// 63 kilo olmak istiyorum eski kilom
Geçen sene iyi vermişsin bu senede verirsin inşlahMerhaba herkese hayirli ramazanlar.
Gecen sene ramazanda basladim bende 69 dan 62ye dustum yazin.ama kisin aldim yine.
Su an 65 civariyimdir.yarin tartilirim.
Sizle kolaylasir diye dusunuyorum.
Olabildigince oruc tutuyorum bazen rahatsizlanip tutamadigim oluyor.aksam okuyayim yazdiklarinzii yazarim bende.
Dün ben ızgara tavuk salata yedim sahura kalmadım hastaydık oğlumla ay yaştayken insanın canı bişey istemiyor zatenDün ezogelin çorbası kabak yemeği(detoks kabak var ya ondan) ve dondurma yedim iftarda
geceye doğru 2 bardak yeşil çay
sahurda soğanlı yumurta peynir zeytin ekmek yok
Geçmiş olsun.Dün ben ızgara tavuk salata yedim sahura kalmadım hastaydık oğlumla ay yaştayken insanın canı bişey istemiyor zaten
Canım saat 16 gibi tartılmak ramazanda en doğru sonucu veriyormuş sabah tartılma o yüzdenBu sabah 69 lu rakamları gördüm ben de. 71 le başlamıştım. Sabah mı tartılmak iyi yoksa iftar öncesi mi bilemedim. Siz nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?