ramazanda zayıflama

asena87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.699
6.605
683
mrb.yanlış yeremi actım konuyu bilemedim.hiç bir ramazanda kilo vermişliğim yok ama bu sene en az 3,4 kilo vermeliyim.aslında imkansız gibi gelmiyor.yeterki iftarda ve sahurda bir daha yiyecek bulamayacak gibi yemeyim ve gece aklıma geldikçe su içeyim.
neyse düşüncelerim var da uygulamaya yine koyamazsam olmaz bu sene...beni gaza getirecek biri veya bişey yok.bu bende bitecek olsada birileryle zayıflasam fena olmaz.siteye sık giriyorum,büyük ölçüde müsaitimde ramazanda.bana arkadaş olacak kimse varmıdır?

Son düzenleme:
ben ramazanda kilo verenlerdenim
bu sene de umarım öle olur çünkü geçen yıl verdiklerimi almış durumdayım

ben ramazanda kilo verenlerdenim
bu sene de umarım öle olur çünkü geçen yıl verdiklerimi almış durumdayım

benimde sıkıntıp verdiklerimi hep almam.bunu yaşam tarzı haline getirmek gibi klişe ama doğru bir söz mevcut :)
geçen sene naptında kilo verdin ve kaç kilo verdin.çok hırslıyım bu kez ama niyeyse olmayacak gibi korkuyorum da :)

fazla yiyemiyodum iftarda bi çorba kesiyo beni :44: sahurda normal yiyom. normalde de çok su içerim zaten. öle 5 kilo verdim başarılarımın devamını diliyorum

teşekkür ederim.
umarım benle hareket edecek birileri gelir
aklıma koyduğumda kendim de yapabilmeliyim asllında ama destek önemlidir :)

Ramazan da ideal kiloma ulaşıyorum , çok fazla kilom yok ama 2 sezeryan doğum yaptım, onlardan hatıra kalan göbek bölgesi 0 a iniyor Ramazan'ın ilk 10 günü sonunda..
Iftarda çok susamış olduğumdan , bol bolll su, komposto , salata, zeytin ,hurma, meyve ile doyuyorum.. Yatsı namazından evvel bi porsiyon tatlı , sütlü tatlı ya da güllaç ... Sahurda kahvaltılıklar, iftarda az yediğim için çok acıkmış oluyorum bayağı yiyorum ... Bu şekilde bir beslenme ile 30 günde bayağı forma giriyorum , hem midem rahatlıyor hem bedenim,
hepimiz insallah sağlıklı güzel bir ramazanı şerif geçiririz, ideal kilonuza ulaşmanız dileği ile (;

aynen.umarım hayırlı geçsin ramazan ayımız.ben ramazanda calışmıyorum evde hareketsizim ve sabah 5e kadar uyumuyorum,suyuda sevmıyorum pek...
bunları olumlu yönde değerlendirebilirim inş.keşke dediklerimi yapabilsem.
iftarda yavaş yiyerek doyduğumu anlayabilirim.tüm gece içecekle geçirebilirim.sahurdada ertesi gün acıkmamak için cok yeme düşüncem yanlış.iftardan önce uzak fırına gitmeyi düşünüyorum bu sene.
işin aslı zaten cok yiyen biride değilim.kilo almam cok kolay sadece.bide abur cubur :)
dediklerimi yaparsam ramazanda kilo veriliyor yani dediğinize göre...hiç vermemiştimde :)

Ben sana arkadaşlık ederim canim bende kara kara düşünüyorum ramazanda napicam diye bende ramazanda kilo veriyorum 2senedir ama 2 bilemedin 3kilo bu kez 5-6vermem lazim agustosta düğünümüz var insallah istedigimiz gibi verebiliriz sağlıklı bir sekilde...

:)super...ben dunden beri biraz basladim bi su icmeler ,hareketler falan :)
Programli diyet zaten yapamam sanirim.yineden iftar ve sahurlarda planli davranicam.sen skabildigin kadar sk.nede olsa agustosta dugun varmis.diyet programlari beni aciktirir cok oyuzden kafama gore davranmk istyorum.

bende ramazanda zayıflayanlardanım inşallah bu yılda öyle olur

Ben iki haftadır dikkat ediyorum tekrardan:) 2kilo verdim simdi 1,5 saat yurudum geldim:)

Ben iki haftadır dikkat ediyorum tekrardan:) 2kilo verdim simdi 1,5 saat yurudum geldim:)

Bu aralar oglenleri bosum bende.cok gunes olurmu simdi ciksam ....
Iyi yurumussun 1.5 saat...ben max 1 saat oyalanabiliyorum sahilde :)

Son düzenleme:
Öğlen rahatsiz edebilir güneş bende normalde 1saat yürürdüm bugün istisna oldu

aksam vakit bulursam bende cıkıyım kalabalık oluyo sahilde akşamları...sürekli suyu getryorum aklıma şimdi..normalde içmezdim..

Bende cok su icmiyordum simdi dikkat etmeye çalışıyorum aslinda yemekten once 2su bardagi su icsek otomatik az yiycez:))

Bende cok su icmiyordum simdi dikkat etmeye çalışıyorum aslinda yemekten once 2su bardagi su icsek otomatik az yiycez:))

Cok yedigimden degilde.hareketim pek yok,uykum duzensiz,arada acele doymak icin pogaca borek..
Ve cikolata,biskuvi falan
Bunlari azaltip su yu artrcm.buarada yesil kahve cekirdegi ve tozu aldim.2gundur gunde 1 ictim.faydasi yok henuz.

Cok yedigimden degilde.hareketim pek yok,uykum duzensiz,arada acele doymak icin pogaca borek..
Bunlari azaltip su yu artrcm.buarada yesil kahve cekirdegi ve tozu aldim.2gundur gunde 1 ictim.faydasi yok henuz.
Hadi bakalım insallah faydasi olur kilon kaç yazmamissin

Yarin bendede misafir var inşallah tutabilirim kendimi:))

Yarin bendede misafir var inşallah tutabilirim kendimi:))

tutmada.en sevdiklerinden yarımşar ye fırsat buluncada yürü akşamına.bide akşam hafif bişeylerle dengelersin.hiç yemezsek böyle gözümüz aç kalır :)
benim boyum 163,kilom 67 şuan.ütopik benim için ama 2ayda 57 olsam büyük mucize olur :)hadi olmasında 60 olsun razıyım :)
hem bu iki ayda sporla şekillenicem inş.
bu arada kilom 67 ama sanki görünen 80 gibi.yada ben öyle görüyorum artık.sıkı değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…