ben ramazanda kilo verenlerdenimmrb.yanlış yeremi actım konuyu bilemedim.hiç bir ramazanda kilo vermişliğim yok ama bu sene en az 3,4 kilo vermeliyim.aslında imkansız gibi gelmiyor.yeterki iftarda ve sahurda bir daha yiyecek bulamayacak gibi yemeyim ve gece aklıma geldikçe su içeyim.
neyse düşüncelerim var da uygulamaya yine koyamazsam olmaz bu sene...beni gaza getirecek biri veya bişey yok.bu bende bitecek olsada birileryle zayıflasam fena olmaz.siteye sık giriyorum,büyük ölçüde müsaitimde ramazanda.bana arkadaş olacak kimse varmıdır?
ben ramazanda kilo verenlerdenim
bu sene de umarım öle olur çünkü geçen yıl verdiklerimi almış durumdayım
fazla yiyemiyodum iftarda bi çorba kesiyo beni :44: sahurda normal yiyom. normalde de çok su içerim zaten. öle 5 kilo verdimbenimde sıkıntıp verdiklerimi hep almam.bunu yaşam tarzı haline getirmek gibi klişe ama doğru bir söz mevcut :)
geçen sene naptında kilo verdin ve kaç kilo verdin.çok hırslıyım bu kez ama niyeyse olmayacak gibi korkuyorum da :)
Ben sana arkadaşlık ederim canim bende kara kara düşünüyorum ramazanda napicam diye bende ramazanda kilo veriyorum 2senedir ama 2 bilemedin 3kilo bu kez 5-6vermem lazim agustosta düğünümüz var insallah istedigimiz gibi verebiliriz sağlıklı bir sekilde...
bende ramazanda zayıflayanlardanım inşallah bu yılda öyle olur
Ben iki haftadır dikkat ediyorum tekrardan:) 2kilo verdim simdi 1,5 saat yurudum geldim:):)super...ben dunden beri biraz basladim bi su icmeler ,hareketler falan :)
Programli diyet zaten yapamam sanirim.yineden iftar ve sahurlarda planli davranicam.sen skabildigin kadar sk.nede olsa agustosta dugun varmis.diyet programlari beni aciktirir cok oyuzden kafama gore davranmk istyorum.
Ben iki haftadır dikkat ediyorum tekrardan:) 2kilo verdim simdi 1,5 saat yurudum geldim:)
Öğlen rahatsiz edebilir güneş bende normalde 1saat yürürdüm bugün istisna oldu
aksam vakit bulursam bende cıkıyım kalabalık oluyo sahilde akşamları...sürekli suyu getryorum aklıma şimdi..normalde içmezdim..
Bende cok su icmiyordum simdi dikkat etmeye çalışıyorum aslinda yemekten once 2su bardagi su icsek otomatik az yiycez:))
Hadi bakalım insallah faydasi olur kilon kaç yazmamissinCok yedigimden degilde.hareketim pek yok,uykum duzensiz,arada acele doymak icin pogaca borek..
Ve cikolata,biskuvi falan
Bunlari azaltip su yu artrcm.buarada yesil kahve cekirdegi ve tozu aldim.2gundur gunde 1 ictim.faydasi yok henuz.
Cok yedigimden degilde.hareketim pek yok,uykum duzensiz,arada acele doymak icin pogaca borek..
Ve cikolata,biskuvi falan
Bunlari azaltip su yu artrcm.buarada yesil kahve cekirdegi ve tozu aldim.2gundur gunde 1 ictim.faydasi yok henuz.
Yarin bendede misafir var inşallah tutabilirim kendimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?