ramazanda zayıflama

ramazan da kilo vermek bir yana fazlasıyla alıyorum neden bilmiyorum

aynen bende öyle napıcaz son 2 gün kaldı ben kilo almak istemiyorum ama günler çok uzun ve iftarla sahur arası çok kısa sanırım kilo almamızın sebebide bu

fazla yiyemiyodum iftarda bi çorba kesiyo beni :44: sahurda normal yiyom. normalde de çok su içerim zaten. öle 5 kilo verdim başarılarımın devamını diliyorum

5 kilo vermek süper inş bende veririm zaten oda bana yeter yani aslında fazlası da olsa süper olur ama ben 5 kiloyada razıyım:18:

bugün 5.günüm benim.sadece az dikkat ediyorum yediklerime azda hareket ama 500,600gr eksildi daha.
ramazanda daha sistemli uğraşmaıyım kilo vermeyle.
bütün yapılanların yarısını bence aksam 7.8den sonra bişey yememek oluşturuyor.biara akşam aburcuburu keserekte kilo vermiştim.oyüzden akşamı su ile doldurmak gerek biraz :) küçük bi meyve de :)

benim akşam yemeğimi yemem en erken 8 oluyo ama fazla yememeye çalışıyorum geç saate kadar oturuncada acıkıyorum o zamanda ufak bişey atıp ağzıma su içmek iyi geliyo yada kahve içmek bende uzun vadeli kilo vermemi buna borçluyum bence

Buarada yesil kahvede icmeye baskadim bi faydasi varmi bilmiyorum suan gunde 1 iciyorum,normali2 imis,

ben duydum metebolizmayı hızlandırıyomuş ama hiç içmedim denemekte fayda var

Ben denemelik aldgim icin gunde 1ictim.ama simdi biraz daha alacagim.iftardan sonra icerim yine bir kez.sirf biseye bel baglamayla olmuyo.az yemek,su icmek,hareket falan hepsi olmali ......tatliyi kesmek istuorum ben ama biri ikram ettginde duramiyorum,yada bir iki gun yemesem ariyorum resmen....

o sıkıntı hepimizde var sanırım yemek konusunda hayır diyemiyoruz sanırım ama yapmamız lazım ve evet su içmek şart ben kendimden biliyorum su içtiğim zaman daha az acıkıyorum

o sıkıntı hepimizde var sanırım yemek konusunda hayır diyemiyoruz sanırım ama yapmamız lazım ve evet su içmek şart ben kendimden biliyorum su içtiğim zaman daha az acıkıyorum

bide şu var...tüm gün sabredip güzel besleniyorsun...gece geç yatıyorum ben 2,3 gibi...o saatlerde bir acıkıyorsun da uyku tutmuyor ya :)
düzenli bir hayatta gerek galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…