ramazan da kilo vermek bir yana fazlasıyla alıyorum neden bilmiyorum
aynen bende öyle napıcaz son 2 gün kaldı ben kilo almak istemiyorum ama günler çok uzun ve iftarla sahur arası çok kısa sanırım kilo almamızın sebebide bu[/QUOTE
Bide ne kadar az hareket o kadar az açlık diyorum ben o yüzden de oluyor ama bu sefer iftarı çorbayla yapıp 1 saat bekledikten sonra yemek yemeyi düşünüyorum bakalım olacak mı :)
aynen bende öyle napıcaz son 2 gün kaldı ben kilo almak istemiyorum ama günler çok uzun ve iftarla sahur arası çok kısa sanırım kilo almamızın sebebide bu[/QUOTE
Bide ne kadar az hareket o kadar az açlık diyorum ben o yüzden de oluyor ama bu sefer iftarı çorbayla yapıp 1 saat bekledikten sonra yemek yemeyi düşünüyorum bakalım olacak mı :)
Slm kizlar....iftarda bol su icip corba ve hafif yemekle atlatrsak,ardindanda atliys gomulmezsek olabilir.ramazanda zorlanmmak icin 1 hafta once basladim ben.4 gundur. Az yiyor spor yapiyotum.sahilde yuruyemezsem evde muzikle 1 saat spor yapiyorum ve icmedgim kadar su iciyorum.surekli aklimda bu var....aklima bu geldikce su iciyorum.
Ramazandada iftardan 1saat once uzak firina gitmeyi dusunuyorum.iftardan sonra mutlaka yurumeye cikicam.bugunlerde strec sarip yuruyen zayiflayanlari duyuyorum cok,yaparmiyim bilmiyorum.ramazandada en az 4 kilo vermeliyimki bi dahaki ayda daha iyi vereyim :)
Slm kizlar....iftarda bol su icip corba ve hafif yemekle atlatrsak,ardindanda atliys gomulmezsek olabilir.ramazanda zorlanmmak icin 1 hafta once basladim ben.4 gundur. Az yiyor spor yapiyotum.sahilde yuruyemezsem evde muzikle 1 saat spor yapiyorum ve icmedgim kadar su iciyorum.surekli aklimda bu var....aklima bu geldikce su iciyorum.
Ramazandada iftardan 1saat once uzak firina gitmeyi dusunuyorum.iftardan sonra mutlaka yurumeye cikicam.bugunlerde strec sarip yuruyen zayiflayanlari duyuyorum cok,yaparmiyim bilmiyorum.ramazandada en az 4 kilo vermeliyimki bi dahaki ayda daha iyi vereyim :)
benim geçen ramazan şöyle bi sorunum olmuştu midem bozuluyo ve bu sahurdan sonra başlıyo o kadar ki işe geç kalma riskim bile oluyo bunun sebebide bence soğuk suyla oruç bozmak ve çorbayla devam etmek
ama doğru olanda bu hatta ara verip sonra yemek yemek ama nasl olucak bilemiyorum ve açıkcasıda tekrar aynı şeyleri yaşıycam diye endişeleniyorum
benim geçen ramazan şöyle bi sorunum olmuştu midem bozuluyo ve bu sahurdan sonra başlıyo o kadar ki işe geç kalma riskim bile oluyo bunun sebebide bence soğuk suyla oruç bozmak ve çorbayla devam etmek
ama doğru olanda bu hatta ara verip sonra yemek yemek ama nasl olucak bilemiyorum ve açıkcasıda tekrar aynı şeyleri yaşıycam diye endişeleniyorum
Himm onu bilmiyorum.corba en masum yiyecek ya sanki...suyuda ilik iciyorum ben gun icinde yoksa 2,3 lt icemem soguk su.yerken ara veremem ramazanda,veririm dersem yalan olur :) o an nasil ac gozlu oluyorum :)
Yinede bi sakinlemek agirdan almak lazim iftari
fazla yiyemiyodum iftarda bi çorba kesiyo beni :44: sahurda normal yiyom. normalde de çok su içerim zaten. öle 5 kilo verdimbaşarılarımın devamını diliyorum
Himm onu bilmiyorum.corba en masum yiyecek ya sanki...suyuda ilik iciyorum ben gun icinde yoksa 2,3 lt icemem soguk su.yerken ara veremem ramazanda,veririm dersem yalan olur :) o an nasil ac gozlu oluyorum :)
Yinede bi sakinlemek agirdan almak lazim iftari
bende çok soğuk içmem ama sıcaklar olduğu için onca saatte susuz olunca ılık istiyo insan ama bu sene ılık bile içmeyi düşünmüyorum yeterki aynı şeyi yaşamıyım çok yıpratıyo insanı maf ediyo:18:
bende çok soğuk içmem ama sıcaklar olduğu için onca saatte susuz olunca ılık istiyo insan ama bu sene ılık bile içmeyi düşünmüyorum yeterki aynı şeyi yaşamıyım çok yıpratıyo insanı maf ediyo:18:
aile hekimin sağlık ocağın yakınsa bi uğradığında sorabilirsinde,neden olduğunu,ona göre davranırsın.sonucta herkes soğuk su ve corba içiyo,senin ki belki baska bişeydendir...
ben de yine biraz kilo vermeyi planlıyorum5 kilo vermek süper inş bende veririm zaten oda bana yeter yani aslında fazlası da olsa süper olur ama ben 5 kiloyada razıyım:18:
aile hekimin sağlık ocağın yakınsa bi uğradığında sorabilirsinde,neden olduğunu,ona göre davranırsın.sonucta herkes soğuk su ve corba içiyo,senin ki belki baska bişeydendir...
bu hiç aklıma gelmemişti işyeri hekimine sorıyım en kısa zamanda teşekkür ederim
ben de yine biraz kilo vermeyi planlıyoruminş beraber veririz
tamamah inş verirsem yazarım sizde yazınki birbirimizi, multive edebilelim
bugün 5.günüm benim.sadece az dikkat ediyorum yediklerime azda hareket ama 500,600gr eksildi daha.
ramazanda daha sistemli uğraşmaıyım kilo vermeyle.
bütün yapılanların yarısını bence aksam 7.8den sonra bişey yememek oluşturuyor.biara akşam aburcuburu keserekte kilo vermiştim.oyüzden akşamı su ile doldurmak gerek biraz :) küçük bi meyve de :)
benim akşam yemeğimi yemem en erken 8 oluyo ama fazla yememeye çalışıyorum geç saate kadar oturuncada acıkıyorum o zamanda ufak bişey atıp ağzıma su içmek iyi geliyo yada kahve içmek bende uzun vadeli kilo vermemi buna borçluyum bence
Buarada yesil kahvede icmeye baskadim bi faydasi varmi bilmiyorum suan gunde 1 iciyorum,normali2 imis,
ben duydum metebolizmayı hızlandırıyomuş ama hiç içmedim denemekte fayda var
Ben denemelik aldgim icin gunde 1ictim.ama simdi biraz daha alacagim.iftardan sonra icerim yine bir kez.sirf biseye bel baglamayla olmuyo.az yemek,su icmek,hareket falan hepsi olmali ......tatliyi kesmek istuorum ben ama biri ikram ettginde duramiyorum,yada bir iki gun yemesem ariyorum resmen....
o sıkıntı hepimizde var sanırım yemek konusunda hayır diyemiyoruz sanırım ama yapmamız lazım ve evet su içmek şart ben kendimden biliyorum su içtiğim zaman daha az acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?