ramazanda zayıflama

Benim boyda174 kilom cuma günü 89du benimde etim sıkı kimse inanmıyor benimde iki aya 80olmam lâzım

Benim boyda174 kilom cuma günü 89du benimde etim sıkı kimse inanmıyor benimde iki aya 80olmam lâzım

boyun iyiymiş,cok sırıtmıyodur kilon.aynı kiloyu verirsek ne ala :)
evet düğüne 80 ve altı güzel duracaktır eminim.
ya benim kaybettiğim nokta :sütlü tatlı,çikolata...bugünde hersey yolundayken bir dondurma yedim mesela suclu suclu
beni şu şekerden soğutacak hiç bişey yok ya

Evet kilomuz ayni olmasada vermek istedigimiz kilo ayni o kacamak bendede oluyor haftada 1 ödül koyalım bence öbür türlü sapitiyorum ben

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Selam kızlar ben de ramazanda kilo vereceğim Abur cubur, pasta, hamurişi yemeyip (yesem de sağlıklısını evde kendim yapıp) yediklerime biraz dikkat edip, sporu da ihmal ederek vermek istiyorum. Benim hedefim 3 kilo. Hepimize başarılar

Evet kilomuz ayni olmasada vermek istedigimiz kilo ayni o kacamak bendede oluyor haftada 1 ödül koyalım bence öbür türlü sapitiyorum ben

öncelikle ekmek yenmelimi yenmemelimi karar veremedım.mesela şuaralar cok acıl doymam gerektgınden hemen bı ekmek arası yiyorum.
akşam yemegımı yedım şimdi.haydi şimdi söz verelim ve buakşam artık bişey yemeyelim ve 1 lt de su içelim gece boyunca :)

heheh hedefin güzelmiş benim en az 10 kilo fazlam var.birde nasıl tarif ediyim vücudum cok yaygan sanki...ben mi paranoyaklaştım bilemiyorum.

heheh hedefin güzelmiş benim en az 10 kilo fazlam var.birde nasıl tarif ediyim vücudum cok yaygan sanki...ben mi paranoyaklaştım bilemiyorum.

Tatlım gevşek demek istiyorsan o spor yapmadığından olabilir. Evli misin ya da çocuğun var mı, ailenle mi kalıyorsun bilmiyorum ama iftardan 2 saat sonra evde kimse varsa alıp mutlu bir yürüyüşe çıkabilirsin onunla beraber

:) hehehe yalnız yaşıyorum ve bekarım :) yalnız yürümeyide severim müzik olduktan sonra :) evet spor şart benim yayvan vücuduma :)

Tamam canim yemeyelim biraz geç gördüm ama:)) suyuma limon dilimleri kattım öyle iciyorum bugün alkali oluyormus zayiflatiyormus:))
Ekmek işine gelince sabah kahvaltida yiyelim baska yemeyelim bence bu hafta

Tamam canim yemeyelim biraz geç gördüm ama:)) suyuma limon dilimleri kattım öyle iciyorum bugün alkali oluyormus zayiflatiyormus:))
Ekmek işine gelince sabah kahvaltida yiyelim baska yemeyelim bence bu hafta

akşamları düzgün bi yemek görebilsem yemeyeceğimde :) evet sabahları yeter...limon mantıklı :)
ahhhh ne dertmiş...ben şimdi yarım saat platesimsi hareketler yapacağım :)

akşamları düzgün bi yemek görebilsem yemeyeceğimde :) evet sabahları yeter...limon mantıklı :)

Ben bugun cok yoruldum canim sabah yuruyus sonra temizlik yarin misafir var malum kolumu kaldircak halim kalmadı yarin giremeyebilirim sen devam et canim bende günü en az zararla atlatmaya çalışıcam:))

İp atlamayi denesene birde zumba var cok güzel eğlenceli sikilmadan yaparsin tavsiye ederim

Ben bugun cok yoruldum canim sabah yuruyus sonra temizlik yarin misafir var malum kolumu kaldircak halim kalmadı yarin giremeyebilirim sen devam et canim bende günü en az zararla atlatmaya çalışıcam:))

:) söz verdin bak en az zarar:) az az ye :) hizmet ederken yemezsin belki pek :) kolay gelsin sna yarın için ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…