ayy 52ye düşmşm çok mutluyuumm:))geçen hafta kabzlıktanmı öyle çıkmştm acabaaa:)
Canim senin adina cok sevindim. Bugun basim cok döndü sporu doğru duzgun yapamadim ama. Neler yaptin bu ara bi onerin var mi??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şiddetle jillian yapmanı öneryrum. hergün yoğurt yedim bide su çok içiyrum ve bu hafta form çayınada başladm o kabızlgma baya iyi geldi
Dediklerini yapmaya caliscam insalah ise yarar
günaydın canım.buradada serin sayılır bugün,ben ebru şallıya sabredemiyorum.çok yavaş bir sürü konuşarak yapıyo ya,sıkılmaya bahane arıyorum zaten bende.Sahurda mücverin kalanından biraz çatalladım birazda kahvaltılık artı şekersiz çay
şekersiz tatlandırıcı aldım dışarıda değilsem artık hiç şeker kullanmıyorum
Havayı serin bulmuşken karnıma ve basenlerime masaj sonrada Ebru Şallı karın egzersizi yapıcam inş
günaydın canım.buradada serin sayılır bugün,ben ebru şallıya sabredemiyorum.çok yavaş bir sürü konuşarak yapıyo ya,sıkılmaya bahane arıyorum zaten bende.
valla tekrar 66 oldum diye cok üzüldüm şimdi 300,400 gr gitmiş biraz.demekki ben o kiloyu almışım baya baya .)
dün sinirden yarım saat jillian yarım saat başka hareket yaptım.bu gidişle 1 gr vermeden öylece sıkılaşacağım.
tşk ederim canım.evet 2 gündür spora hız verdim.300,400 gr gitti galiba eskisi gibi 65 te olmadım hala.eskisi gibi tatlı falanda yemiyorum..Canım hani yazmışsın ya adetim diye oruç yok diye sürekli yiyormuşum gibi hissediyorum diye... belki de gerçekten bu bir iki gün biraz kaçmıştır, o yüzden hemen rakam çıkmıştır. Çünkü kaçamakta direk çıkıyor mesela ben 1 gün kaçamak yapınca tartıda en az 1 hatta bazen 2 kilo farkediyor. Düşünsene bir ya da iki gün boyunca yediğin hacmi düşün, ve onun vücudunda kapladığı yeri düşün... Kaçamak hem su tutan bir durum hem de bugün yediğinin barsaklardan atılması 3 gündür, dolayısıyla bir kaçamak sonrası kilo alıp almadığın üç gün sonra belli olur ancak. Ayrıca adetinin 2.günü ödemi henüz gitmemiş olabilir.
Sen beslenmene dikkat etmekten ve spordan vazgeçme. Bol bol yeşil çay gibi ödemini atabilecek şeyler iş. Bu iş matematik, harcadığından az alırsan illa gidecek, başka yolu yok çünkü. Öyle de gider böyle de. Sen sabret tatlım
saygı sevgi benden :) sağol canımyeni gördüm yaa gerçi arkadaşlar da denilebilecek her şeyi demişler bende katılıyorum onlara hemm diyet uzun bi süreç ya gelmesi kolay gitmesi zor oluyo ama sen zaten az yiyerek veya doğru beslenerek düzenli spor yaparak sağlıklı yaşama adım atmış bulunuyorsunyaşam kaliteni artırıyorsun illa kilo vermek şart değil en azından doğru düzgün besleniyorum diye sevinebilirsin bence şimdi sağlıksız bi şekilde birden hızla kilo versen sonra daha mı iyi olucak sanki zamanla gidecek bu kilolar elbette gitmese bile sporla sıkılaşacaksın şimdi 66 kilo full yağ olan biriyle 66 kilo kaslı sıkı olan birisi aynı vücut görüntüsüne sahip değil sonuçta sıkı vücudu olan daha zayıf duruyor önemli olan zaten dışardan nasıl göründüğümüz diyet konusunda zayıf sıkı duruyosan sıkıntı yoktur kaç kilo olursan ol moralinizi bozmayınız örtmenimm saygılarr sevgileerr
slm canım 600 gr daha vermişsin ne güzel,sevindim senin adına.ayy 52ye düşmşm çok mutluyuumm:))geçen hafta kabzlıktanmı öyle çıkmştm acabaaa:)
saygı sevgi benden :) sağol canım
öyle yavaş olacak bu iş galiba pes etmemek en iyisi.
ama sen yemeyeceksin dimi :)oyy oyy oyy ayy
anniş en sevdiğim pastadan yapmişş
Bu hafta bende çok abarttim ya bi insan hem zayiflamak isteyip hem nasil bu kadar cok yer diye kendimi paraliyorum sabahtan beri
aynen pes etmemek lazım ben bu hafta bıraktım biraz hemen geri aldım dün 57 57,3 falandım bugün 56,7 yim tekrar bu hafta kilomu korursam sevincem cidden tam tersi daha çok vermem gerekiyordu ama tutamadığım için kendimi katlanmak zorundayım malesef
Dün bizdede misafir vardi sırf pasta yemiyim diye sürekli mutfak la salon arasinda mekik dokudumoyy oyy oyy ayy
anniş en sevdiğim pastadan yapmişş
Iftarda
Tarhana çorbası
Iki kofte
1 dilim firinda makarna
3 adet hurma
Sizce fazla mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?