ramazanda zayıflama

Iftarda
Tarhana çorbası
Iki kofte
1 dilim firinda makarna
3 adet hurma
Sizce fazla mi
ekmek yerine makarnayı koyarsak normal gibi duruyor canım..

ohh canım afiyet olsun :) çikolata,pide,kola:)
normal seyler yesene cikolata yerine,peynir zeytin gibi ana yemek gibi...

bende oruclu değilim bugünde.
sabah:1lt su

1 dilim kepek,peynir,zeytin,yumurta,domates.

ara:az meyve

1lt su

yarım saat egzersiz
yarım saat jillian

öglen:sebze yemegi sadece.

ara:az fındık fıstık
bitki çayı ve bisküvi (maalesef)

akşam;el büyüklüğünde pide (maalesef)
çorba,az sebze yemeği

hemen ardından yarım saat tempolu yürüyüş.
tahminim şimdide 1 lt su ve yarım saat spor...

bisküvi ve akşamki pideyi yemeseydim iyiydi.
ya annem ve baskaları hep bişeyler yapıyo,ALLahını seviyosan ye ısrarları yüzünden mecbur kalıyorum.sıkıldım bu durumdan ama zorunlu kalınıyo...:)

Sabah acele dışarı çıkmam gerekiyordu bagirsaklara iyi gelir dedim bi tane yeşil incir yedim sonra cikolatayi gördüm hop bi lokma da onu yedim sonrada arkadasimdaydim oda kahvenin yanına cikolata koydu hayirda diyemedim onuda yedim
Senin menu güzel bence canim harika spor yapmissin ne güzel yarın doktor Ayça kayanin kitabıni alicam 5333 onu denicem bakalim öyle zayiflayabilecekmiyim

Kızlar bugün çok mutluyum çünkü çok dengeli yedim :118:

3 hurma
1 porsiyon mercimek köftesi
Bol salata
1 kase yoğurt

İftardan 2 saat sonra 3 hurma+1 kase yoğurt

ama sen yemeyeceksin dimi :)
evdede pasta olurda yemeden durulur mu benim ki de ütopya :)
afiyet olsun bari ama abartma yavaş yavaş sakin sakin...
kendimden yola çıktımda şimdi bir dilimi hemen yutardım :)

valla kocaman iki dilim yuttum birden mideme oturdu sonra vicdan azabı çektim ve ilk defa yürüyüşe çıktım baya eğlenceli geçti ve yoruldum 9300 9400 adım attım inş eritabilmişimdir

Bi kurabiyeden bişi olmaz ya ben iki dilim kocaman pastayı yuttum resmen sonra içim elvermedi 9300 adım attım iş yakabilmişindir pasta mideme oturdu resmen keşke yemeseydim aynen bi de diyet yapıyorum güya

İftarda
1 tabak domates çorbası üzerinde kaşar
1 kaşık pirinç pilavı
1 kaşık yeşil fasulye
2 3 kaşık yoğurt

Ve gelelim 2 dilim pastaaa :/ + 9300 adım

Çok kötü mü ki acaba yaa

Bi kurabiyeden bişi olmaz ya ben iki dilim kocaman pastayı yuttum resmen sonra içim elvermedi 9300 adım attım iş yakabilmişindir pasta mideme oturdu resmen keşke yemeseydim aynen bi de diyet yapıyorum güya

Sanirim 250 kalori yapar en cok.ama pasta daha kalorilidir...bende az once 3 kare cikolata yedim..ayyyyyy biz cok bozulduk ya...kafayi yicem....
Bugun aklima gelmyen seylerde yemisimdir.cok pisman ve moralsizim.bu boyle gitmemeli ya

Sanirim 250 kalori yapar en cok.ama pasta daha kalorilidir...bende az once 3 kare cikolata yedim..ayyyyyy biz cok bozulduk ya...kafayi yicem....
Bugun aklima gelmyen seylerde yemisimdir.cok pisman ve moralsizim.bu boyle gitmemeli ya
Oooff offf ne biçim diyet çok kızdım kendime seher sahur :) yapma dedi öyle yapalım bugün su içer yatarız galiba 400 kaloriye yakın yarın annemin telofonundan bakarım merak ettim kaç kalori yaktık gerçi bir dilimi eritememişimdir o kesin ama çok güzeldi napıyım :S

Son düzenleme:
bende geldmm
iftar 2 kse mercımek corbası
2 yemek kasıgı taze fasulye
1 kase cacık
3 bardak cay az sekerlı
10 tane cekırdek
20 dk yuruyus
1maden suyu lımonlu
5 lıtre su nasılımmmmmmmmm

Size çok kızıyorum şuan ya... Bir dilim pasta 400 kalori (kremalıysa. değilse 300. Dilim kalınsa 500 bile olabilir), 2 dilimi 800 kalori. 3 kare çikolata da nereden baksak 100-150 kalori. Ve 1 saat tempolu yürüyüş sadece 200 kalori yakıyor!!!

Siz şişman kalmak istiyorsanız bilemem Elbette kaçamaklarımız olacak, ama kaçamağın ertesi günü onu dengelemeliyiz. 1 gün kaçamak bizi 2 gün geriye götürse bile 2 gün dikkat etmeyle nötrleyebiliriz. Ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca diyetlik bir olay kalmıyor... Lütfen kızlar yaa lütfen

Ayyy ( yarında çok az yiycem valla sanki kilo almaya çalışıyorum yaa (

haklısın canmm
Haklısın valla ne diyeyim ki yazarken utandım cidden :"(( yarın da hiç tatlı bişi yemicem çok az yiycem bugün de 2 litre su içicem >_< ühühüü

ne ıkısı 3 e cıkar hadı yanına gıt 1 lıtrelık su al

şimdi ben ne yıyemm yaa bırseyleer atıstırasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…