ekmek yerine makarnayı koyarsak normal gibi duruyor canım..Iftarda
Tarhana çorbası
Iki kofte
1 dilim firinda makarna
3 adet hurma
Sizce fazla mi
ohh canım afiyet olsun :) çikolata,pide,kola:)Sabah
Incir bi lokma çikolata
Öğlen
Iki kaşık tavuk kavurma bir dilim ekmek bi bardak kola
Ara
IKi küçük kare çikolata kahve (cikolata delisi oldum bugün yaa)
Akşam
4 kaşık türlü
Bi dilim pide
Bi kaşık pilav
Salata bi bucuk bardak ayran
Su
2litre
ekmek yerine makarnayı koyarsak normal gibi duruyor canım..
ohh canım afiyet olsun :) çikolata,pide,kola:)
normal seyler yesene cikolata yerine,peynir zeytin gibi ana yemek gibi...
bende oruclu değilim bugünde.
sabah:1lt su
1 dilim kepek,peynir,zeytin,yumurta,domates.
ara:az meyve
1lt su
yarım saat egzersiz
yarım saat jillian
öglen:sebze yemegi sadece.
ara:az fındık fıstık
bitki çayı ve bisküvi (maalesef)
akşam;el büyüklüğünde pide (maalesef)
çorba,az sebze yemeği
hemen ardından yarım saat tempolu yürüyüş.
tahminim şimdide 1 lt su ve yarım saat spor...
bisküvi ve akşamki pideyi yemeseydim iyiydi.
ya annem ve baskaları hep bişeyler yapıyo,ALLahını seviyosan ye ısrarları yüzünden mecbur kalıyorum.sıkıldım bu durumdan ama zorunlu kalınıyo...:)
ama sen yemeyeceksin dimi :)
evdede pasta olurda yemeden durulur mu benim ki de ütopya :)
afiyet olsun bari ama abartma yavaş yavaş sakin sakin...
kendimden yola çıktımda şimdi bir dilimi hemen yutardım :)
Bu hafta bende çok abarttim ya bi insan hem zayiflamak isteyip hem nasil bu kadar cok yer diye kendimi paraliyorum sabahtan beri
Dün bizdede misafir vardi sırf pasta yemiyim diye sürekli mutfak la salon arasinda mekik dokudumama bi tane kurabiyeyi hüplettim
Bi kurabiyeden bişi olmaz ya ben iki dilim kocaman pastayı yuttum resmen sonra içim elvermedi 9300 adım attım iş yakabilmişindir pasta mideme oturdu resmen keşke yemeseydim aynen bi de diyet yapıyorum güya
Oooff offf ne biçim diyet çok kızdım kendimeSanirim 250 kalori yapar en cok.ama pasta daha kalorilidir...bende az once 3 kare cikolata yedim..ayyyyyy biz cok bozulduk ya...kafayi yicem....
Bugun aklima gelmyen seylerde yemisimdir.cok pisman ve moralsizim.bu boyle gitmemeli ya
Oooff offf ne biçim diyet çok kızdım kendimeseher sahur :) yapma dedi öyle yapalım bugün su içer yatarız
Sanirim 250 kalori yapar en cok.ama pasta daha kalorilidir...bende az once 3 kare cikolata yedim..ayyyyyy biz cok bozulduk ya...kafayi yicem....
Bugun aklima gelmyen seylerde yemisimdir.cok pisman ve moralsizim.bu boyle gitmemeli ya
yapmaaa yapmak yok sana o 2 dılım pastayı yerken dusunecektınn
Size çok kızıyorum şuan ya... Bir dilim pasta 400 kalori (kremalıysa. değilse 300. Dilim kalınsa 500 bile olabilir), 2 dilimi 800 kalori. 3 kare çikolata da nereden baksak 100-150 kalori. Ve 1 saat tempolu yürüyüş sadece 200 kalori yakıyor!!!
Siz şişman kalmak istiyorsanız bilememElbette kaçamaklarımız olacak, ama kaçamağın ertesi günü onu dengelemeliyiz. 1 gün kaçamak bizi 2 gün geriye götürse bile 2 gün dikkat etmeyle nötrleyebiliriz. Ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca diyetlik bir olay kalmıyor... Lütfen kızlar yaa lütfen
Size çok kızıyorum şuan ya... Bir dilim pasta 400 kalori (kremalıysa. değilse 300. Dilim kalınsa 500 bile olabilir), 2 dilimi 800 kalori. 3 kare çikolata da nereden baksak 100-150 kalori. Ve 1 saat tempolu yürüyüş sadece 200 kalori yakıyor!!!
Siz şişman kalmak istiyorsanız bilememElbette kaçamaklarımız olacak, ama kaçamağın ertesi günü onu dengelemeliyiz. 1 gün kaçamak bizi 2 gün geriye götürse bile 2 gün dikkat etmeyle nötrleyebiliriz. Ama kaçamak üstüne kaçamak yapınca diyetlik bir olay kalmıyor... Lütfen kızlar yaa lütfen
Haklısın valla ne diyeyim ki yazarken utandım cidden :"(( yarın da hiç tatlı bişi yemicem çok az yiycem bugün de 2 litre su içicem >_< ühühüü
haklısın canmm
ne ıkısı 3 e cıkar hadı yanına gıt 1 lıtrelık su al
tamam haber verr
Tamammm :[ gitti yarım lite şimdideen
şimdi ben ne yıyemm yaabırseyleer atıstırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?