ramazanda zayıflama

Verilen hiçbir kilonun tamamı yağdan gitmez canım, elbette ki birazı sudan birazı kastan gidiyordur. Ama çoğunluğunun yağdan gittiğine eminim çünkü egzersiz yapıyorsun. Kilo verme sırasında kası koruyan en önemli faktör egzersiz yapmak.

Kaslarının erimesinden korkuyorsan egzersize devam ve protein almaya özen göster (yoğurt et süt yumurts vs). Sudan vermekten korkuyorsan da suyu bol bol iç. 4 günde verilen 1,5 kilonun tamamının yağ olması zaten kimyasal olarak mümkün de değil. Ama o 1,5 kilo zaten eskiden beri vücudunda biriken zararlı atıklar, zararlı yiyeceklerden dolayı oluşan ödem vs... Onu zaten atman gerekiyordu attın. Bir kısmı da elbette ki yağ.

Benim bugün yediklerim kızlar:

2 kepçe domates çorbası
1 porsiyon Ali Nazik

İftardan 1 saat sonra 1 kase yoğurt

Kaçaklarımız var herkes rapor vermiyor gibi artık

Sagol canim.ben sen gibi sahuru bastan beri yapmasaymisim cok verirdim heralde...

Sanada afiyetler olsun

Evet bende dun yazdim artik yazmiyor kimse,ya kacamaklar artti yada son gunler bunaldik artik..,

Sagol canim.ben sen gibi sahuru bastan beri yapmasaymisim cok verirdim heralde...

Sanada afiyetler olsun

Evet bende dun yazdim artik yazmiyor kimse,ya kacamaklar artti yada son gunler bunaldik artik..,

Ben topiği hiç yalnız bırakmam, sen de bırakmazsın, beyondparadise da yazıyor... Papatya ceneka filan da gelir bence. Bırakanlar şişgo olur biz zayıflarız hıh (okuyanlar gaza gelsin de bırakmasın )

Ben topiği hiç yalnız bırakmam, sen de bırakmazsın, beyondparadise da yazıyor... Papatya ceneka filan da gelir bence. Bırakanlar şişgo olur biz zayıflarız hıh (okuyanlar gaza gelsin de bırakmasın )

Hahaha tatlim benim.valla iyi ki yazdik buraya bu ay,yoksa ben 3kilo veremezdim.ister su olsun ister yag :)
Yazanlar hic egzersiz,spor yazmiyorda artik...bikkinlik geldi hepmize biliyorum ama....

Hahaha tatlim benim.valla iyi ki yazdik buraya bu ay,yoksa ben 3kilo veremezdim.ister su olsun ister yag :)
Yazanlar hic egzersiz,spor yazmiyorda artik...bikkinlik geldi hepmize biliyorum ama....

Bir de herkesin bayram telaşı başlamıştır... Fırsat bulamıyor da olabilirler.

Sahi topiğin adı ramazan ama ramazandan sonra da devam edelim mi? Ben ramazandan sonra 1 ay yokum aslında, fransaya gideceğim. Ama döndüğümde topik açık olursa yine gelip paylaşmak isterim. Adı ramazan diye ramazan bitince kapatmayalım :) Ya da yeni topik açılabilir sen bilirsin tatlım.

AGustos ayinda bu basliktan devam ederiz yine.baska baslik acmak yersiz olabilir cunku cok grup var boyle.haftalik listemize katilan katilir yine.
Sen fransada ne yiycen ne icicen nasil brslenicen.
Internetin olur yinr buraya yaz,alistik :)

AGustos ayinda bu basliktan devam ederiz yine.baska baslik acmak yersiz olabilir cunku cok grup var boyle.haftalik listemize katilan katilir yine.
Sen fransada ne yiycen ne icicen nasil brslenicen.
Internetin olur yinr buraya yaz,alistik :)

İnternetim büyük ihtimal olmaz bir de bilgisayar götürmeyeceğim. Benim telefondan da internete girmek baya sıkıntı ( Ama beni sakın unutmayın çok kızarım!!!

Fransada çok kasmayacağım çünkü tatmak istediğim şeyler var. Ama o kadar hareketli olacağım ki almayacağıma eminim hatta veririm diye düşünüyorum. Jillianı da yine haftada 3 gün yapacağım, telefonuma attım videolarını. Beslenme olarak içeriğe çok dikkat etmeyeceğim ama yine tek öğün beslenirim öyle karar verdim. Yani ya sadece öğlen yemeği ya da sadece akşam yemeği şeklinde. Tek öğünde canımın istediğini yesem bile 1500 kaloriyi istesem de geçemem, o da zaten benim günlük ihtiyacım. Çoğu gün o kaloriyi bile bulamam tek öğünde. Ayrıca her gün tam takır yemeye zaten param yetmez. Bir gün iyi yesem bile günlerimin en az yarısında sandviçle filan geçiştirmek zorunda kalabilirim. E o kadar da hareket eklenince... Gün boyu yürümek filan. Kesin vermiş olarak dönerim, siz de ben döndüğümde vermiş olun yoksa yine kızarım

Son düzenleme:

ne zaman gidiyon ya veda konusması gibi oldu bu...
kesinlikle yemenden kısma orda zaten.tahmin ediyorum hareketli olacağını.ben yurtdışına cıktığımda kılo almışımdır ama hareket etmiyordum.fırsatını bulmuşken fransada gez,dolaş,yeni şeyler keşfet,hadi 3 kiloda al ne farkeder :)

Aynen kasmayacağım :))

Bayramın hemen ertesi günü gidiyorum canımm, yani 9 günüm daha var sizle

:) :) burdayım canim ben dün cok mesguldum giremedim
Aynen kasmayacağım :))

Bayramın hemen ertesi günü gidiyorum canımm, yani 9 günüm daha var sizle

Oohh benim yerimede gez canim :) ne güzel

Dün alışverişe çıktık annemle kendime bişey bulamadım kizlar moralim sıfır kendimi hu kadar kilolu bilmiyordum bi elbisede güzel olmaz mi bişeyde yakışmaz mi moral herşey sıfır ama pes etmicem 5333 yapmaya devam edicem versem de vermesem de artık

Dünki yediklerim biraz gec oldu kusura bakmayın :)
Sabah
Bi dilim ekmek peynir zeytin domates çay
Ara
Bitane küçük muz
Öğlen
4 kaşık yeşil fasulye zeytinyağlı
Ayran
Akşam
4 kaşık yeşil fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Salata ayran
Ara
Iki incir

canım günaydın.bak ben alışveriş yapmalıyım 1 ay sonrasına dolabım yenilenmeli.şuan deli gibi magazalara gidip giysi denemekten bıktım.deli gibi alışveriş istegim var ama gidip 38 beden elbise deniyorum dar geliyo haliyle göbek kısmından :)
ama her gittiğimde 1 1,5 ay sonrası için kafamda tasarlamış oluyorum herşeyi.
acil biyere gitmek için elbise aramaduysan sıkıntı yapma canım,yeterki azimli ol.
birde ekmeği,çikolatayı,hamur işini bitirip sporu artırmadan olmuyo bu iş,ramazandan sonra cok daha düzenli olacağız.
tmm mı canını sıkma lütfen.ama bırakmada ...

isim
boy
1.hafta
2.hafta
3.hafta
4.hafta
Asena87
163
66
65,4
65

Beyondparadise
162
58
57,6
57,1

Papatyasuuu
160
68.8
69
68,5

Sevgi006
162
60
59,7
58,8

Cenekea
168
58
56,7
56,7

Esra927
160
50.5
50,4
50,1

Hayalhülya
167
65
64
63,3

Tatvan13
159
52.6
52,6
….

Seher25
160
---
72
69.9

Angel1986
154
74.5
---
…..

Flutist
162
51.8
---
….

kızlar gecen haftaki listemiz...
cuma yaklaşıyor :)

selam herkese ben fazla gıremıorum calıstıgm ıcın ama mutlaka okuyorum sızı ramazandan sonra da tam gaz devam edelım dagılmasın grubumuz...

dun ıftarda yarım kase mercımek corbası bır tabak makarnayedım

sahurda kepeklı ekmege tost yedım ya ben hıc meyve fln yemıourm sanıırım bundan kabızlık cekıyorum kı ben hayatımda hıc kabızlık cekmemıstım tartıda bu hafta oynamayacak gıbı gelıyor kılom ...

Ya canim 2 agustos da kuzenimin düğünü var onun için elbise alim dedim ama elbise bulabilmek ne mümkün bide bayram geliyor die çarşı ana baba günü
Bıktım sürekli kiyafetin olmamasindan biseyin yakismamasindan zayiflayim kurtulucam hepsinden inşallah

En azindan bikac kilo versen canim,cok sik yazlik tulumlar var,benimde boyum 163 ama cirkin durmadi oyle pek.
Gezip denemek lazim,şık,daha agir duranlari bile ucuz bu yaz :)
Mutlaka olur elbise,sen begenmiyorsundur daha...

En azindan bikac kilo versen canim,cok sik yazlik tulumlar var,benimde boyum 163 ama cirkin durmadi oyle pek.
Gezip denemek lazim,şık,daha agir duranlari bile ucuz bu yaz :)
Mutlaka olur elbise,sen begenmiyorsundur daha...

Canim annemle baktık neyi giysem annem hamile gibisin avrat gibisin kac cocuk dogurdun bu tip ne diyor bişey yakışmadı gibi geliyor banada ama suan cok mutluyum sonunda 67 yi gördüm canim yaa 67.8 geldim şuan mucize gibi geliyor bana yaa inşallah cumaya kadar korurum kilomu :) :)

koruma canım 67 ye in...biraz uğraşla olur bu cnım...
anneler hep komik isimler bulur zaten böyle,eleştirirlerken.
hem hiç egzersiz duyuyorum senden.)

koruma canım 67 ye in...biraz uğraşla olur bu cnım...
anneler hep komik isimler bulur zaten böyle,eleştirirlerken.
hem hiç egzersiz duyuyorum senden.)

Evet canim annemde laf çok :) :)
Egzersiz çok az canim yaa dün üç saat durmadan gezdik kac tane kiyafet denedim bilmiyorum o spordan sayilirmi :) :)
Aldigim kitapta ayça kayada tabure gibo biseyin üzerine yarim saat inip çıkın diyordu bende bugün 300 kere yaptım canım sporada vakit ayırmaya caliscam canim

Bugün ki menü
Sahur
Iki dilim ekmek
Bi dilim peynir
5 zeytin domates salatalık çay

Iftarda
Fırında 4 tane köfte + sebze (patates patlıcan domates biber )
Ayran
Iki dilim ekmek
Salata
Ara
Türk Kahvesi bi parça çikolata
Su
2 lt ancadir galiba
Spor
300 twist 300 tabureye inip çıkma :) ama baya etkili kızlar güzel yoruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…