İnşallah bi an once zayiflarsin canım
Salatalık bende severim :)
Televizyin kiloku gösteriyor bence ondan :) :)
Selam canlarım, bugün yediklerim:
3 hurma
1 tabak haylan kabağı
3 küçük et köfte
1 kase yoğurt
İftardan 1,5 saat sonra da 4 hurma, 1 salkım üzüm.
Şimdi de sütlü kahve
cok guzel canmmm
Teşekkür ederim canım seninki de börek dışında güzel
Teşekkür ederim canım seninki de börek dışında güzel
esraa aycakaya dıyetını sen mı bılıyordunn
Iftarda:az corba,ciger,salata...
Yesilcay ve 3 yulafli biskuvi.
Sahurumsu:
Peynir ve kavun
1 kase yogurt.
Abur cubur,ekmek vs yok.
Ama bugun hic spor yapamadim,umarim yarin onuda yaparim.kilom 64e dogru gidiyo....:)
Herkese hayirli iftarlar.....
Egzersiz olarak ; antrenor arkadasim gobek icin video cekti hareketleri arada onlari yapiyorum bilindik hareketler.bazen zumba tarzi serbest hareket yapiyorum.ilk yarim saat bunlari yapinca jillian cok zor geliyo ama strec sariyorum demistim ya gobegime,1saatin sonunda bi kez streci oynatinca hafif,su akti resmen...kotu bisey anlatyiorum ama beni gaza getiriyor terlemem.
Ramazanda evdeyim normalde isimde gucumde yok,yinede biseyleri bahane edip carsiya,pazara,avmye gidiyorum hergun yuruyus olsun diye.
Bu sene baya hareket ediyorum ben,kacamaklar yuzunden fazla veremedim galiba.25 gundur ugrasiyorum galiba net 2 kg verdim basindan beri.liste yapmaya sonradan baslamistik.sahur yapmamak baya farkettiriyormus bunu anladim,oyuzden dunde bi yogurt yedim,domates salatalik vs...
İnşallah bi an once zayiflarsin canım
Salatalık bende severim :)
Televizyin kiloku gösteriyor bence ondan :) :)
tebrıkler canmmmm
Canim,bende gecen hafta il disindaydim diye hemen 1 kilo aldim,zor verdim onuda.yani azimle devam etmek gerek.mesela bugun sahursuzum,simdi gittim 2 saat carsida gezdim,sicakta iyi degil ama hareket harekettir.streci hareket veya yuruyus yaparken vucuduna saran kisiler cok faydasini gormus 2,3 kisi soyledi bana.ki bende sevdim :)Bende sahurda 1 tane salatalık yedim dün ama normalde ekmek felan yiyorum hep :/ göbeğinee streç sarınca göbeğin mi küçülüyor ? Ben bu hafta hiç veremedim bari önümüzdeki hafta en azından bi kilo vereyim ya hala 56,7 yim moralim bozuluyo bırakasım geliyo diyetii falan
Dün yediklerim nasıl sizce karbonhidrat çok mu fazla1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kaşık mantı
1 tane küçük börek
3 tane küçük içli köfte :/
4 kaşık salata
2 3 çatal pirinç pilavı
Vee( 1 tane sütlü nuriye 1 tane baklava yarım da hurma tatlısı
Canim,bende gecen hafta il disindaydim diye hemen 1 kilo aldim,zor verdim onuda.yani azimle devam etmek gerek.mesela bugun sahursuzum,simdi gittim 2 saat carsida gezdim,sicakta iyi degil ama hareket harekettir.streci hareket veya yuruyus yaparken vucuduna saran kisiler cok faydasini gormus 2,3 kisi soyledi bana.ki bende sevdim :)
Afiyet olsun canim.biraz fazla olmus sanki.bunlar kilonu sabit tutar ama kilo verdirmez.tum bunlarin yaninda pirinc pilavini hangi sulu yemekle ydinki ...
Sen pes etme canim sadece hafif beslenmeye bak,verilmyecek sey degil bu kilolar biz yiyoruz sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?