ramazanda zayıflama

Bugün misafir vardi iftara cok fena yoruldum kizlar
Sabah
Bi tabe incir
Ara
Iki küçük kare çikolata
Öğlen
4 kaşık domatesli makarna
1 bardak ayran
Ara
10 tane taze fındık
Akşam
Bi comca corba
Bi tane küçük karniyarik
Iki kaşık tavuk yemeği
3 kaşık pilav
Ara
Iki dilim sütlü tatlı

Su 2.5 litre

İnşallah bi an once zayiflarsin canım

Salatalık bende severim :)

Televizyin kiloku gösteriyor bence ondan :) :)

inşallah ama bogazımı tutamıyorm ben yaa:18::18::18:
sabah ıkıdılım peynırlı borek 1 bardak komposto
ara bır fıncan kahve
aksam salata 6 kasık yogurtlu mantı
3bardak cay
10 tane tuzlu fıstık cekırdek 10 tane
5 lıtre su

Teşekkür ederim canım seninki de börek dışında güzel

guzelmı korktum ya cok hamur ısı oldu dıye ama sımdıde 1 tane armut yedımm ama ben bugun 2 saat dısarda yurudum kanamam var hafıf galıba adet basladı dıye tutmadmm ade olmam lazmda yanı boregı sındırdım yaa

Iftarda:az corba,ciger,salata...
Yesilcay ve 3 yulafli biskuvi.
Sahurumsu:
Peynir ve kavun
1 kase yogurt.
Abur cubur,ekmek vs yok.
Ama bugun hic spor yapamadim,umarim yarin onuda yaparim.kilom 64e dogru gidiyo....:)

Herkese hayirli iftarlar.....

Asenacığım bugün harika beslenmişsin tebrik ederim :)) Spor yapamamış olsan da çok az ve abur cubursuz yiyerek onu telafi etmişsin tatlım harikasın

Bende sahurda 1 tane salatalık yedim dün ama normalde ekmek felan yiyorum hep :/ göbeğinee streç sarınca göbeğin mi küçülüyor ? Ben bu hafta hiç veremedim bari önümüzdeki hafta en azından bi kilo vereyim ya hala 56,7 yim moralim bozuluyo bırakasım geliyo diyetii falan

Dün yediklerim nasıl sizce karbonhidrat çok mu fazla1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kaşık mantı
1 tane küçük börek
3 tane küçük içli köfte :/
4 kaşık salata
2 3 çatal pirinç pilavı
Vee ( 1 tane sütlü nuriye 1 tane baklava yarım da hurma tatlısı

Canim,bende gecen hafta il disindaydim diye hemen 1 kilo aldim,zor verdim onuda.yani azimle devam etmek gerek.mesela bugun sahursuzum,simdi gittim 2 saat carsida gezdim,sicakta iyi degil ama hareket harekettir.streci hareket veya yuruyus yaparken vucuduna saran kisiler cok faydasini gormus 2,3 kisi soyledi bana.ki bende sevdim :)

Afiyet olsun canim.biraz fazla olmus sanki.bunlar kilonu sabit tutar ama kilo verdirmez.tum bunlarin yaninda pirinc pilavini hangi sulu yemekle ydinki ...
Sen pes etme canim sadece hafif beslenmeye bak,verilmyecek sey degil bu kilolar biz yiyoruz sadece...

Kizlar slmmmmmm...az sahurlu bugun 3.gunum.ama cuma tartildiktan sonra yaklasik 600,700 gr daha gitmis.baya hizli gitmeye basladi sanki.sahur hic yemiyo degilim.biraz yogurt,belki salatalik vs

Dun yesil cayin yanina yulafli biskuvi vardi irademi tuttum ve 2veya 3 tane yedim.sonra cips actilar 1 tane aldim,mumkunmuydu o cips bitmeden kalkacaktim ben.

Dun spor yapamadim iste.bugun hemen ciktim carsida gezindim 2 saat telafi ediyim diye.

Bu aksamda yarim saat egzersiz yarim saat jillian yaparim kesin.

Sadete geleyim.gecen hafta ne umutsuzdum,kacamagi kestim,iftardan cok doymadan kalkmaya basladim derken her tartildgimda azaliyorum sanki :)

annem pirinç pilavını karnıyarığın yanında yaptıştı da daha sonradan görünce aldım hemen :/ ayy ayy versem bi inş

Kizlar geceki sahurda bişi yapinca ben de yedim oyle olunca sabah fazla geldim tartida. Zaten sporu da biraktim moralim bozuldu iyice

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iki gündür boğazım şiş rejimi bırakmadım dikkatli yiyorum ama biraz hazır gıdalar pek yazılacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…