Gecmis olsun canim ne olduki yaz sicaginda...iki gündür boğazım şiş rejimi bırakmadım dikkatli yiyorum ama biraz hazır gıdalar pek yazılacak gibi değil
Gecmis olsun canim ne olduki yaz sicaginda...
Bogazin duzelsinde sonra yine devam edersin sıkınti yapma...
Bende iftarda : cacik,az pilav,az tavuk,patates yedim sadece.
2 saat sonrada az dondurma yedim...bu kadar...
Sahurada kavun falan yerim,sevdim ben bu isi oyle sahur hazirlayipta yemeyince hergun tartida farkediyo :)
iyi bak kendine...kapalı balkonun camlarını sildim galiba onun hediyesi kaldı
menün çok güzel bu hafta baya vericen gibi duruyor
Dün yediklerim nasıl sizce karbonhidrat çok mu fazla1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 kaşık mantı
1 tane küçük börek
3 tane küçük içli köfte :/
4 kaşık salata
2 3 çatal pirinç pilavı
Vee( 1 tane sütlü nuriye 1 tane baklava yarım da hurma tatlısı
Menün sanki biraz fazla cnm
meraba herkese son haftaya gırdık hayırlısıyla bayramıda goruurz ınsallahh...
ben tartıda hafta sonu baya eksıldıgımı gordum ınsallah guzel bı kıloyla kapatıcam ramazanı tabı bayramda gerı almazsak:)
dun ıftarda bı kase corba yarım tabak patates kavurma ıkı dılım karpuz yedım
sahurda uc tane sıgara boregı yedım :)))))
canım özeldende yazdım,zaten boyun 168...aşırı kilon yok ki,sadece kaçamaklarını sınırla hepsinden birer kez al vs...ana yemeklerdede çok doymadan kalk.bu hafta olmazsa bidahaki hafta olur yani ne olmuş...ama böyle diyerekte koyvermeni istemem.ben kendime hiç güvenmiyorum bu haftada veremicem galiba
canım nacizane fikrimi söylemek isterim.sabahları bisküviyle,müsliyle vs cok yaşadım bi faydasını görmedim.ekmeği kesmedende kilo vermedim.Dunki menüm
Sabah
Bi bardak süt
4 bisküvi
1 incir
Öğlen
5 ızgara köfte
2 dilim ekmek
Ayran salata
Ara
Kahve bi parca cikolata
Akşam
Iki kadik pilav
Iki parca firinda tavuk
Bi comca corba salata
Nasil kizlarr
canım özeldende yazdım,zaten boyun 168...aşırı kilon yok ki,sadece kaçamaklarını sınırla hepsinden birer kez al vs...ana yemeklerdede çok doymadan kalk.bu hafta olmazsa bidahaki hafta olur yani ne olmuş...ama böyle diyerekte koyvermeni istemem.
canım özeldende yazdım,zaten boyun 168...aşırı kilon yok ki,sadece kaçamaklarını sınırla hepsinden birer kez al vs...ana yemeklerdede çok doymadan kalk.bu hafta olmazsa bidahaki hafta olur yani ne olmuş...ama böyle diyerekte koyvermeni istemem.
canım nacizane fikrimi söylemek isterim.sabahları bisküviyle,müsliyle vs cok yaşadım bi faydasını görmedim.ekmeği kesmedende kilo vermedim.
3,4 gündür doymadan kalkıyorum dediğim gibi ama faydalı şeyler yiyorum hep azda olsa.he çok başarılı biri değilim akıl vermek haddime değil ama son günlerde faydasını görüyorum yaptıklarımın.
kızlar kotlar hakkında fikri olannnnn?iyi akşamlar canlarım...
başlığımız sessiz kaldı biraz...yediklerimizi,bilgilerimizi,fikirlerimizi paylaşmaya devam edelim...ki aklımızda olsun zayıflayacağımız :)
bu arada birşey soracağım.bu aralar baskılı kot pantolonlar moda,desenli yada fermuar,yırtık,düğme gibi detayları olan..mağazalardakiler hep birbirine benziyor,düz kot..internette veya dışarda farklı tarzların da bulunduğu marka,site,mağaza ,dükkan vs biliyormusunuz.bilinenlerin dışında yani :)
haydin bakalım yeyin yemeklerinizi bekliyorum :) afiyet olsun ,hayırlı iftarlar herkese....
sabah harici ekmek yememişsin galiba canım..öyleyse iyi...afiyetler olsun...Bugün ki yediklerim canlar :)
Sabah
Iki dilim ekmekten peynirli tost
Bi bardak çay
Ara
Bir küçük muz
Yesil çay
Öğlen
Bi kase çorba bi bardak ayran
Ara
Bi erik küçük bi salkım üzüm
Akşam
Bi comca corba 4 kaşık makarna salata bi bardak ayran
evetttt gelelim sana...evet dün için ceza almalısın...ama bugün telafi etmişsin.sahurda yapmıyorsun esracıgım sen...bol su iç ve gece 1 saat egzersiz yapsan ne güzel olur :)Canlarım dün bir iftar davetindeydim. Çooook abarttım çok, yemeğin üstüne tatlı, dondurma, börek yedim :26: kızın bana, ceza verin hepsine razıyım, kendime ben de çok kızdım gözüm döndü
Bugünse telafi etmek için az yemeye çalıştım. Şöyle:
1 kepçe domates çorbası
2 şiş kebap
Bol salata
Yoğurt.
Meyve bile yemek istemedim, kendime bir süre meyveyi yasakladım dünki hareketimden dolayı
evetttt gelelim sana...evet dün için ceza almalısın...ama bugün telafi etmişsin.sahurda yapmıyorsun esracıgım sen...bol su iç ve gece 1 saat egzersiz yapsan ne güzel olur :)
bu arada kaçamağı 1 dakikada yiyoruz, telafi için 5 gün ugrasıyoruz:) çok kötü....
şu yeyip kilo almayanlara şaşıyorum ben ömür boyu uğraşacammı böyle...hadi kilo versem yine dikkat etmeliyim...poffffff.
bak şimdi 3,4 gündür az yiyorum,sporu artırdım neredeyse 1 kiloya yakın verdim galiba almazsam hemen :)
sürekli diyorum ki beraber gaza gelelim...
ama bende buakşam patates ağırlıklı baya yemek yedim.şimdi yeşil ayımı surumu içtim.egzersiz yaparım birazdan...
sahurdada yemek yemicem evde yoğurt ve süt kalmamış,ne yeyim bilemedim,çok hafif olmalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?