arkadaşım önce tebrik ederim, bu zor süreçte birden fzla bebişe hamile kalmışsın .ne güzel, allah hepsine sağlık versin. zor bir karar şimdi düşündüklerin, moral bozmak için değil ama bunu yaşamış biri olarak söylemek istediğim birşey var. henüz 7 haftalık hamilesin ve bence bunları hiç düşünme şu anda. veren rabbim uygun bulmuş vermiş, hem de kalitesi iyi değildi demene rağmen. bana 3 adet en iyi kalitede koydular, 2 si tuttu, pek sevinmiştim hep gönlümden ikiz geçiyorduama sonucu almadan evvel kara kara düşünür olmuştum ya 3 ü birden tutarsa , sağlıklarını düşünerek, erken doğumda bebklerim risk almasın diyerek ben 1 tanesini aldıracaktım. sonra 2 si tuttu diye sevindim, bu karara gerek kalmadı diye mutlu mutlu dolanıyordum ortada. 10 gün sonra ağır bir kanama ile o sağlıklı embriyolardan birini kaybettim. önce dünyam yıkıldı , hastane odalarında yanımda yatanlara göstermeden sabahlara kadar ağlıyordum. demem o ki allah seni ve bebklerini korusun ama zaten rahim kendi elemine edip birini gönderse redüksiyona belki gerek kalmaz. 10. haftaya kadar belli oluyor bu tip şeyler, sen şimdiden bunları düşünme, ben sanki çok düşündüm de rabbim beni cezalandırdı gibime geldi epey bir süre.. eğer bu aşamaları geçersen de o işleme 12. hafta civarlarında karar vereceksin o zaman da kalbinin sesini dinle derim. üçüzün riski var da ikizin yok mu sanki ? 2 kg civari dogacaklar, ikiyi yapan üçü de yapar gibime geliyor.. karar senin , hayırlı ve sağlıklısı olsun. çok erken stres yapma sadece ... naçizane görüşüm...