Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Anladım cnm ben ilçede yaşıyorum ,burda mevsiminde birçok şeyı hormonsuz yiyebiliyorum ..tavukyememeye çalışıyorum ,amakö yumurtasını koylulerden alıyorum ,peynırde hakeza ..keşke yıyebilsen ,.iyi dileklerın için sağol cnm ,kediarkadaşımındı ,çok güzel poz verir ,manken kedi

Yediklerim:
sabah:tost,domates,zeytin
ara:1 elma,10 badem
ögle:yeşil çorba,1 etimek
ara:çilekli pasta
akşam:somon(hepsini yiyemedim)peynirli roka salata,2 dilim ekmek

Eklentiler

• $Image-10.webp
    31 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:

Bugün yeni bir hafta basladı.6. haftam hayırlı olsun :)
Bugün yediklerim:
sabah:tost,6 zeytin,domates,salatalık
ara:3 bisküvi,1küçük parça çikolata
ögle:yeşil çorba,çoban salata,2 dilim ekmek
ara:yok
akşam:sadece tost (resimdeki patates,sos ve salata sadece resmi süsledi,sadece 1 tane patates yedim,gerisi tabakta kaldı:)

Bu ara çok duygusalım,reglimin yakın olmasınında bunda payı var tabii.. (şuan; az önce aglamış ve gözündeki makyaj akmış bir şekilde yazıyorum bu satırları) Dün sabah star tvde "süper dadı" diye bir program izledim ve çok etkilendim. en problemli denen çocugun bile nasıl düzelebildigine şahit oldum.Yerine göre oterite, ceza yerine göre sevgi, aferin, taktirdi yapılan..Ve kendi çocuklugum aklıma geldi..Çocuklugum herkes gibi mi geçti? yoksa ben azınlık mıyım? bilmiyorum ama hala izler ve kapanamış yaralarım var çocuklugumdan..Hiç aferin,taktir almadan büyümek,hiç "seni seviyorum kızım" duymamak,özellikle annemle temassızlık,hiç sarılıp öpmemesi sevgisini gösteremesi(onunda kendince nedenleri vardı maalesef,aynı herşeyin bir sebebi olması gibi),çalışmaktan hiç çocuklarına vakit ayıramayan annem babam.. sanki bir saksıdaki çiçek gibi büyüdüm ben..

Annemi de babamı da çok seviyorum ve biliyorum onlar da beni çok seviyor..ikisi de çok iyi insanlar.. Bana çok şey ögrettiler.En başta dürüst ve iyi insan olmayı,merhameti,dostlugu,aşkı,hayvan sevgisini ve daha bir çok insanı insan yapan özellik aldım onlardan.. Sadece onları gözlemlemek bile yeterliydi bunları ögrenmek için.. ama bir şey unuttular o da "Ben"dim..Benim ihtiyaçlarım..duygularım.. Biliyorum geçmişi değiştiremem ve geçmişe takılıp ,onları suçlayarak yaşayamam.sorumlulugum kendimde artık..sadece kendime aitim..onlardan aldıgım bu güzel özelliklerin üstüne ben de daha güzel özellikler ekleyip "benden yeni bir ben" yaratabilirim mesela..

Son düzenleme:

Bugün yediklerim;
sabah:3wasa,krem peynir,domates,salatalık,zeytin
ara:3bisküvi,1elma
ögleeynirli sandiviç
ara:şekerli kahve
akşam:kabak yemegi,salata,peynir,2 dilim ekmek

Bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmege denk ekmek,6 zeytin,domates,salatalık
ara:1 küçük muz,2 bisküvi
ögle:semizotu yemegi 2 diim ekmek
ara:15 dondurulmuş vişne,5 badem
ara:1 top çilekli dondurmaa:131:
akşam:ıspanak kavurma,2 dilim ekmek,domates

6. haftada bugünden itibaren 5 gün protein yok .sebze bakliyat karbonhidrat +3 ara ögün var ve 5 gün içinde iki gün ara ögünde 1 top dondurma vaar :) özlemişim:131::131::131:

Kendimi tek başına oynamak zorunda kalan evin tek çocugu gibi hissediyorum.tek arkadaşın kendinsindir..kendine oyalanacak oyunlar bulman kendini meşgul etmen gerekir.kısaca kendi kendine yetmen gerekir.. alışırsın zamanla..

Bugün yediklerim:
sabah:ıspanak soteli tost(tostsuz yapamıyorum,peynir yoksa ıspanak var:),6zeytin,domates,biber
ara:1 elma,3 ceviz
ögle:kepekli salçalı makarna(üzerinde az permasan olmasaydı daha iyiydi)
ara:1/2 kurabiye,1/2 portakal
akşam:az bulgur az mercimek ile salata

Bugün yediklerim:
sabah:ıspanaklı tost,domates,biber(zeytinleri begenmedim,yemedim)
ara:1 top çilekli dondurma
ara:1 elma 2 bisküvi
ögle:nohut salata 2 dilim ekmek
ara:3 bisküvi
akşam:taze fasulye, 2 dilim ekmek

Bugün mevsimlerden romaya bakarken fark ettim "bu 5 gün kahve yasaktı" napalım önümdeki şu iki gün içmem bende

Son düzenleme:

az önce kahvaltımı yaparken bir yanda sky fm dinliyor bir yandan da mevsimlerden roma'da yorumları okuyordum.. Gözüme sagda kenarda bir yazı çarpıyor.Mevlananın bir sözü; "Güzel şeyler sana gelmez,sen onlara gidiceksin" yazıyor.Kahvaltıyı bi kenara bırakıp düşünüyorum bu sözü.. nasıl dogru..Hep bekliyoruz bi şeyler olsun diye..dilekler diliyoruz.. istiyoruz.. ama hiçbir şey yapmıyoruz.. hepimiz mutlu olmak istiyoruz ama mutlu olmak için hiçbir şey yapmıyoruz.istiyelim,emek verelim,zaman verelim,yolumuzu belirleyelim.. ister engebeli ,ister yokuş yukariı ister çakıl taşlı olsun..bu yolda güzel şeylere güzel günlere gidelim..

Bugün yediklerim:
sabah:domates,salatalık biberli sandiviç(peynirsiz çok zorlanıyorum ve sandiviç,tost yemekten peynir olmasada vazgeçmiyorum:)
ara:1 küçük muz,2 bisküvi
ara:17 vişne,2 bisküvi
ögle:brokoli yemegi,sandiviç ekmegi(50gr)
ara:5 badem , 1 elma
akşamatlıcan kabak(tefalde 0 yag)salça sos,4 kaşık brokoli yemegi,2 dilim ekmek,1 ısırık kurabiye

Bugün 41. gün ve sanki ben hep böyle besleniyordum.. yemeklere hiç yag koymuyorum.peynir ve zeytinden alıyorum yagımı..ve gerçekten inanılmaz;saçlarım geç yaglanıyor.. 1,5 ay önceki kıyafetleri artık giymiyorum çünkü çok bol oluyor.eskiden olmayan şeyler yavaş yavaş olmaya başlıyor ve hemen hemen her sabah gardropta olmayanlar kıyafetler tek tek deneniyor.gerçi hergün bi sürü kıyafet toplamam gerekiyor bu yüzden ama olsun ben çok mutluyum.. (reglim gecikti, bi de olsa daha hafif daha mutlu olucaaamm)

çok güzelmiş günlüğün, yeni fark ediyorum. ilk sayfada demişsin ya aynaya gözünüz takılır ne ara bu kadar kilo aldım dersiniz, tekrar aynaya gözünün takılacağı ay ne ara bu kadar zayıfladım diyeceğin günler yakındır diyorum. ilk sayfaya ve son sayfaya bakabildim bir tek ama gerçekten çooook beğendim

merhaba teşekkür ederim güzel dileklerin için yazılarımı begenmene sevindimm :116: beni görememen normal çünkü ben yanlış yere "zayıflama kürlerine" konu açmışım bugün onun düzeltilmesini istedim ve burdayımm.. bu arada ben de senin sayfana dün baktım ben de sana hedefinde başarılar dilerimm:129: ben de seni takipteyim:129:

Bugün yediklerim:
sabah:sebzeli tost,domates,salatalık
ara:15 vişne,2 küçük kurabiye
ara:1 küçük muz,3 ceviz
ögle:brokoli yemegi,2 dilim ekmek
ara:2 bisküvi
akşam:bamya yemegi,2 dilim ekmek

yarın peyniri ve balıga kavuşuyorum.. bu beş gün protein yemedim.. ama kahve yasak olmasına ragmen vazgeçemedim.. :126:kahvesiz uyanamadgımı ve bagımlı oldugumu da bu sayede farkettim..

Ne güzel fotoğraflar paylasiyorsun ♥♥♥ instagram hesabin var mi? Cok merak ettim. ♡♡♡ bu arada diyetinde basarilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…