Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Tebrikler, çok güzel gidiyorsun

1,3,5 vs kaç kilo verdiğimiz bence çok da önemli değil; önemli olan az ya da çok vermemiz ve bu yönde çaba sarf etmeye devam etmemiz.

teşekkür ediyorumm,ben de seni takip ediyorum.. çaba sarf etmeye devam ediceezzz.. :) yaza hafiflemiş giricez..

Merhaba canım sonunda buldum seni bıraktığım yerde bulamayınca merak ettim. maşallah çok güzel gidiyorsun

Bugün yediklerim:
sabah:3 wasa 2 dilim peynir,domates,biber
ara:yarım kivi,yarım elma,4 çilek,çeyrek muz,3 ceviz
ögle:karabugdaylı mercimek,2 kaşık yogurt
ara:1 topkek,sütlü kahve
akşam:tonbalıklı peynirli salata

2 gündür yaptıgım kaçamakların nedeni dogru çıktı dün akşam :) ve bugün tam uydum listeye.ama akşam ekmek yememek zormuş.. alışıcazz..:97::97::97:

Hayatta en nefret ettigin ve aynı zamanda en vazgeçemedigin özelligin ne deseler "ertelemek" derim.. Çoğu şeyi ertelerim çünkü.. Zamanında keyif çatar,son ana kadar bekler ve son anda kılı kılına yetişir herşey..(aynı agustos böcegi hikayesi gibi)Veya görmezden gelirim hiç yüzüne bile bakmam o öyle yıllarca durablir.. veya işleri yetiştiremem..

Zaman su gibi akıp gidiyor avuçlarımdan ve ne yazık ki ben zaman durmuş gibi davranıyorum..mesela şimdi oturup bir liste yapsam tüm erteledigim şeyleri yazsam.sırayla başlasam yapmaya ve her yaptıgımın üstünü çizsem..Hayal etmesi bile iyi geldi,gerçegi nasıl iyi gelirdi kimbilir.. Ben artık bu huyumdan vazgeçiyorum.(en kısa zamanda bu listeyi yapıcam dersem ertelemiş olmam di mi?hem vakit yok hem zaten çok geç di mi?) Şu 6 haftada ben çok değiştim.Bu değişime bir yenisini ekliyorum ve erteleme huyumu zamanında işlerini yapmayla değiştiriyorum.Hayat benim degil mi?birazda işlerimi zamanında yapmayı deneyimliyorum:82:

Son düzenleme:

Bugün inanılmaz yorucu bir gündü.Akşam yemek yemege bile vaktim olmadı maalesef şimdi az önce 1 top çilekli dondurma ve 18 donmuş vişne yedim.Halbuki akşam sadece sebze ve et yemem gerekiyordu.Neyse bu hergün olan bir durum degil sonuçta.. Bugünde böyle geçti...

Bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,zeytin
ara:10 badem 15 vişne
ögle:mercimek ve karabugday,mantar sote,1/2 dilim beyaz peynir
ara:1 pogaca ,1 sütlü nescafe
akşam:yok
ara:1 top çilekli dondurma,18 donmuş vişne,2 ceviz 3 badem

Canım ara öğünlerine bayıldım çok iştah açıcı görünüyor :) donmuş vişneyi nereden alıyorsun marketlerden mi?

evet canım marketten alıyorum,superfresh markası :) soguk soguk süper oluyor.. inşallah bu yaz kendim stok yapıcam

yoooo gayet 0 şeker.. en dogal haliyle oluyoo.. ister ahududu, ister bögürtlen ,ister vişnee.ben bu ara vişneye takıldım :)

Ay çok mantıklı o zaman ya ben de alabilirim bademle ya da cevizle beraber leziz görünüyor peki canım önce eritiyor musun? Bir kez böğürtlen almıştım da eriyince lapa gibi tuhaf bir şey olmuştu.

Ay çok mantıklı o zaman ya ben de alabilirim bademle ya da cevizle beraber leziz görünüyor peki canım önce eritiyor musun? Bir kez böğürtlen almıştım da eriyince lapa gibi tuhaf bir şey olmuştu.

hayır canım direkt soguk ve buzlu yiyorum..meyveli dondurma hissi veriyor:131:

Bugün arkadaşımla dışarda geç kahvaltı yaptım.resimde sandiviç degili kagıtl çıkmış resmen tam simit büyüklügünde degil küçük simit(bagel) şeklinde peynirli sandiviç,yanında 4 patates kızartması yedim..geç kahvaltı olunca da sabah ve ara ögünümü atladım.ögleden sonra (sabah ki ara ögünümle beraber)2 ara ögün yaptım.. akşam yedigim hellimleride bi kaç saat suda beklettim tuzlu olmasın diye baştan söyleyeyimde :107:

Bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögleeynirli bagel,4 patates kızartma,sütlü kahve
ara:15 dondurulmuş bögürtlen,10 badem
ara:sütlü kahve ve kakaolu küçük kek
akşam:hellim salata

Yine iştah açıcı bir ara öğün... Ben senin ana öğünlerinden çok ara öğünlerinle ilgileniyorum çok göze hitap ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…