Tebrikler, çok güzel gidiyorsun
1,3,5 vs kaç kilo verdiğimiz bence çok da önemli değil; önemli olan az ya da çok vermemiz ve bu yönde çaba sarf etmeye devam etmemiz.
Merhaba canım sonunda buldum senibıraktığım yerde bulamayınca merak ettim. maşallah çok güzel gidiyorsun
Canım artık burdayım,olmam gereken yerde :) teşekkür ederimmmmmsen nasılsın??
Ben bildiğin gibi canım, malum sorunla uğraşıyorum. gitmediğim doktor kalmadı ve hepsi mi farklı konuşur...
Ben seni takip ediyorum yazmayi birakma hic
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ara öğünlerine bayıldım çok iştah açıcı görünüyor :) donmuş vişneyi nereden alıyorsun marketlerden mi?
evet canım marketten alıyorum,superfresh markası :) soguk soguk süper oluyor.. inşallah bu yaz kendim stok yapıcam
Onlar şekerlenmiş öyle paketlenmiş olmuyor mu :26:
yoooo gayet 0 şeker.. en dogal haliyle oluyoo.. ister ahududu, ister bögürtlen ,ister vişnee.ben bu ara vişneye takıldım :)
Ay çok mantıklı o zaman ya ben de alabilirim bademle ya da cevizle beraber leziz görünüyorpeki canım önce eritiyor musun? Bir kez böğürtlen almıştım da eriyince lapa gibi tuhaf bir şey olmuştu.
Eki Görüntüle 1096639
Bugün arkadaşımla dışarda geç kahvaltı yaptım.resimde sandiviç degili kagıtl çıkmış resmentam simit büyüklügünde degil küçük simit(bagel) şeklinde peynirli sandiviç,yanında 4 patates kızartması yedim..geç kahvaltı olunca da sabah ve ara ögünümü atladım.ögleden sonra (sabah ki ara ögünümle beraber)2 ara ögün yaptım.. akşam yedigim hellimleride bi kaç saat suda beklettim tuzlu olmasın diye baştan söyleyeyimde :107:
Bugün yediklerim:
sabah:yok
ara:yok
ögleeynirli bagel,4 patates kızartma,sütlü kahve
ara:15 dondurulmuş bögürtlen,10 badem
ara:sütlü kahve ve kakaolu küçük kek
akşam:hellim salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?