Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Ne güzel fotoğraflar paylasiyorsun ♥♥♥ instagram hesabin var mi? Cok merak ettim. ♡♡♡ bu arada diyetinde basarilar...

güzel yorumlarına teşekkür ederim,ben de sana başarılar diliyorum... hayır instagramda yokum..

güzel yorumlarına teşekkür ederim,ben de sana başarılar diliyorum... hayır instagramda yokum..

Eee... Bir şey daha sormak istiyorum ^^ Acaba fotoğrafları kolaj yaparken kullandığın programın ismi nedir? :)

Son düzenleme:

canım çok güzel yazmış ve fotoğraflamışsın.
bende bir ara mevsimlerden roma nın listelerini uygulamaya karar vermiştim . haftalık menümü hazırlamış,ona göre alışveriş yapmıştım ama tam anlamıyla uygulayamamıştım.
şimdi kalori takibi yapıyorum. aşağı yukarı aynı mantık zaten. porsiyonları ayarla, aldığın kalori yaktığın kaloriden az olsun ; tamamdır. kalorileri sağlıklı besinlerden almak çok önemli tabiikide.
sana diyetinde kolaylıklar dilerim. incecik fotolarını bekliyorum...
küçücük bir uyarı yapmak istiyorum. kahve ve çayı yemeklerle birlikte tüketmek kansızlık ve vitamin eksikliği yapıyor. kadınların en büyük derdi, biliyorsundur zaten.
ben öğünlerimde çok çay içerdim. bir sürü ilaç içmeme rağmen kansızlığım hiç düzelmedi.
bende çay içmeyi bıraktım.kahvaltıda bitki çayları veya limonlu sıcak su içiyorum.kahve keyfimden vazgeçmedim tabiikide. kahvaltının üstnden 2 saat geçmesini dört gözle bekliyorum. o kahveyi içtikten sonra her şey gözüme daha güzel görünüyor :)))))))) çay misafirlikte ikram edilirse çoooook açık içiyorum.zaten azcık yiyorum. birde çayla vitaminleri öldümeyeyim.

teşekkür ederim canım begenmene sevindim :) ben hiç çay içmiyorum ve kahveyi günde 2 veya 3 kere içiyorum ama maalesef bu ara sabah kahve içmeden uyanamıyorum.içmezsem resmen uyuyorum.kansızlık bende de geçen seneye kadar vardı.ne oldu bilmiyorum ama şuan gayet iyi çıkıyor tahlillerd(tedavi olmadım) ama teşekkür ederim önerine yapmaya çalısıcam :) bu arada seninle karatay grubundan tanışıyormuyduk? yoksa biriyle mi karıştırdım? :)

hafızan çok iyi, b 12 eksikliğin yok dermişim:))))
karatay grubuna tam olarak katılmadım ama arada uğrayıp yorum yapıyordum. koşullarım gereği buraya çok vakit ayıramıyorum. arada uğruyorum.kendi topiğimde var. kilomu korumak için kendimi motive etmek için arada güncelliyorum.

hafızam iyidir özellikle görsel hafızam :) senin topigine de baktım,ne güzel hedefe ulaşıp kilo koruyor olmak.. tebrikler..:81:

hafızam iyidir özellikle görsel hafızam :) senin topigine de baktım,ne güzel hedefe ulaşıp kilo koruyor olmak.. tebrikler..:81:

sende istediğin kioya sağlıklı bir şekilde ineceksin canım. aynadaki görüntünü beğenmenin tadı hiç bir besinde yok. bir ısırık yesende, koca bir porsiyon yesende verdiği haz aynı. az yiyince mutlu oluyorsun... aşırıya kaçınca kendine verdiğin sözleri tutmadığın için kendine saygın azalıyor; pişmanlığın iki katına çıkıyor.

ben de kendime inanıyorum.. ve aynada kendime hayran kalacagım günleri bekliyorum

Veeee beklenen gün geldi..ne stres yaptım dünden beri ne stresssss."ya hiç kilo vermediysem? ya kilo aldıysamm????hem pasta hem bisüvi hem kek hem de daha biçok lezzetli şey yedim"…. Tartıya çıkınca 73 gördügümde ilk tepkim "neeeeee bu kadarcııııık mıııııı?" oldu.. hatta inanamadım bir daha tartıldım.sonra saçmaladıgımı fark edip "3 ayda bir kilo veremedin diyetisyenle, 6 haftada 5 kilo vermene mi moral bozuyosun" dedim.. Ben prolaktin hastasıyım zaman zaman bu hormon adet olmamı engelliyor.Belki prolaktinden belki stres vsden 9 gündür adet olamadım.Ay sonuna kadar olmazsam dr. gidicem ve artı insülin direncim de var ve artı bu 3 haftada sadece ve sadece 3 gün yürüyüş yaptım daha iyi bir sonuç nasıl olabilirdi ki??.. bence sonuç harikaaaa

Son düzenleme:

Çoook tebrik ederim. *_*

Bugün 7. haftaya başlıyorum ve yeme düzenim bugünden itibaren 3 hafta degişiyor.mesela öglen serbest ama bakmayın 2 börek yedigime,serbest dediyse bu kadar da degil aslında, kontrollü olun diyor.mesela; sebze,salata,dolma,çorba veya pilavlı menüler öneriyor..ikindi ise harika.."beş çaylarını geri getiriyoruz" diyor.. mesela; tost,pogaca,kek veya börek var :) akşam ise sadece et ve sebze var(ekmek ve türevleri yok) ve 3 hafta tartılmak yok (alışık oldugu üzere)..Artık her gün her an regl olucakmışım hissimden de sıkıldım,bugün olursam böreklerin ve 3 çikolatanın açıklaması daha kolay olur hem yine de listenin çok dışına çıkmadım..azıcık sınırı aştım akşam sadece sebze yiyerek dengelemeye çalıştım

Bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık
ara:15 visne,3 ceviz
ögle:2 peynirli börek,1 dilim peynir,domates,salatalık
ara:3 parça çikolata
akşam:bamya yemegi

Bugün yediklerim:
sabah:tost,domates,salatalık
ara:1 elma 10 fındık
ögle:1 mücver,2 kaşık barbunya,2 kaşık taze fasulye,2 kaşık kısır,2 kaşık patlıcan kabak kızartma(bu olmasaydı daha iyiydi)
ara:sekerli sütlü nescafe,1 dilim kek
akşam:sebze ızgara,2 dilim peynir

henüz tam adapte olamadım yeni listeye..umarım yarın daha iyi olur :)

Günlerdir benim gibi diyet günlügü tutanları okuyorum.Kimisi gerçekten bunu istiyor ve zayıflıyor,kimisi sadece istiyor sadece istedigi içinde olmuyor,kimisi konuyu çoktan kapatmış topic hayalet olmuş,kimi 50 kilo vermek istiyor kimi 1 kilo vermek istiyor,kimi sabah ögle yiyip akşam yemiyor,kimi bütün gününü aç geçiriyor,kimi hiç dikkat etmeden yemege devam ediyor.. şaşırıyorum okudukça.. hatta unutuyorum; bunların hepsi var bende.. Hepsi oldum ben.. aç kalarak ögün atlayarakta zayıfladım,düzenli ve kararlı beslenerekte..zayıflayacam deyip çok yiyerekte çok kilolar aldım ben.. Sonuçta zayıf ve fit olmak istiyoruz..ama hepimiz farklı şekilde istiyoruz..mesela; şok diyetlerle dolu her taraf ve zayıflama haplarıyla.. peki aradınız buldunuz şok diyeti "1 haftada 5 kilo" ve gerçekten dogruymuş 5 kiloyu 1 haftada verdiniz.. veya zayıflama ilacıyla vs çabucak gitti aynı su gibi.. peki ya sonra??? sonra nasıl koruyacaksınız kilonuzu.. sürekli o diyetimi yapıcaksınız veya sürekli haplarımı alıcaksınız.. (hele o hapların zayıflatırken vücudunuza yaptıklarını anlatmaya gerek yok..)Hiç birşey kolay degil.. ve bu kadar ucuz degil.. saglıklı beslenelim ve dengeyi koruyalım..herşeyden az ve öz yiyelim gerisi hikaye..

Çok haklısın.
Şok diyetleri bir nebze anlıyorum (arada ben de heves etmiyor değilim) ama kafasına göre zayıflamak için tiroid ilacı, şeker ilacı veya piyasada tezgah altından satılan zayıflama ilaçlarını içenleri görünce gerçekten hayrete düşüyorum. Birçoğu "kalp çarpıntısı, baş dönmesi vb" ciddi yan etkiler olmasına rağmen devam ediyor. Ne kadar ilginçtir ki böyle zayıflama hapı kullananların büyük çoğunluğu da sadece"estetik kilo problemi" dediğimiz 3-5 kiloyu vermek uğruna böyle maceralara atılıyor. Klink olarak bu tür ilaçların sinir sistemine etki ettiği ve ileride alzheimer ya da ms hastalığına neden olabileceği yönünde bulgular varken bu nasıl bir cesaret bilemiyorum.

Tebrikler, çok güzel gidiyorsun

1,3,5 vs kaç kilo verdiğimiz bence çok da önemli değil; önemli olan az ya da çok vermemiz ve bu yönde çaba sarf etmeye devam etmemiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…