Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

canım çok güzel anlatmışsın ve çok dogru.. bu sadece saglıklı beslenme degil yanında kendini keşfetme geliştirme de var.. ilerde bi yazı yazıcam ben neydim ne oldum diye hehe :) değişmek zor ama istersek azmedersek oluyor ben de çok değiştim.. ve daha değiştirmem gereken şeylerde var.. şu 60 günde başardıklarım için kendimle gurur duyuyorum ve yola devam ediyorum.. sen de dene sen de neye ihitiyacın varsa bulucaksın neyi çözmen gerekiyorsa çözüceksin.. hem de zayıflayarak :))

Bugün başka resim yok, menü resimleri yok ,başka yazı yok.. bugün ülkemde yas var.. Türkiyenin başı sagolsun.. Hala içerde yaşam mücadelesi veren madencilerimiz için dua edelim..

Allah rahmet eylesin. Ben de gazeteden öğrendim. Gündelik telaslarimla ülkemden habersiz yaşıyorum. Rabbim kalanları sağ salim evlerine döndürsun.

Bugün yediklerim:
sabah:tost
ara:15 vişne,10 badem
ögle:1,5 tabak yeşil çorba
akşam:1 mercimek köfte,1/2 zeytinyaglı biber dolma,salata

bugün yediklerim:
sabah:2 dilim ekmek,peynir,domates,salatalık
ara:3 parça çikolata
ögle:1 tabak yeşil çorba,domates,salatalık
ara:1 dilim kek ,1 bisküvi,latte
akşam:kabak yemegi,peynir,1 kaşık makarna,salata,1 çatal peynir tatlısı

yazıcak çok şeyim var ama şuan biriktiriyorum(belki eski alışkanlık;erteliyorum)ama zamanı gelince hepsi burda olucak..yazılar da resimler de..
bugün yediklerim:
sabah:4 kaşık yulaf 1/2 muz
ara:yok
ögle:1 çay bardagı leblebi(başka bi şey yemege vaktim olmadı)
ara:3 tatlı kuru pasta 2 tuzlu kuru pasta
akşameynirli kabak

Bugün tartıda 71.6 yı gördüm ama geçen hafta kendimi daha hafif hissediyordum o kesin!Bu hafta ögünlerime tam dikkat edemedim.. bazen porsiyonlar fazla oldu bazen az.yani dengesiz bir hafta geçirdim.Hala düzeltmem gereken şeyler var;daha çok su,daha çok hareket,posiyon ölçüsü gibi.. haftada 1 bazen 2 yürüyorum.bu hafta hedefim 3 gün yürüyüş yapmak.su'yu bazen 3 bardak içtigim oluyo en az 8 e çıkarmak ve porsiyonları tartmak,kaşık ölçüsüne dikkat etmek ne az ne de çok tam ölçüsünde yemek bu haftaki hedeflerim.Bugün ve yarın 2 gün 2 ögün canım ne isterse ne çekerse serbest.benimse canım hiçbi şey çekmiyo şuan bilmiyorum ne yesem?

selam simsims istikrarlı gidişatın için seni çoook tebrik ediyorum sanırım forumda beraberken yakın kilolardaydık,ben 76.5 kiloyum şu anda.Geçen yıl martta başladığım kaçamaklı karatayla 10.5 kg verdim...artık çok zor gidiyor arada bir motive olmak için sana uğrarım canım ilk hedefim 70.kg olmak.hedefine ulaşacağına inanıyorumsağlıcakla kal

Tebrik ediyorum canım. Çok istikrarlısın• ben bunu hala başaramadım. Mevsimlerden romayı okumaya vakit bulamıyorum. sanırım benim diyetisyene gitmem gerekiyor. Ama onada vaktim yok. Bu arada her gün tartılmadan nasıl dayanıyosun?

canım benim çooook teşekkür ederimmmm ben sizinle karatay a başladıgımda bu kilolardaydım..yani en son geçen eylül ayında 71 küsürlerdeydim.geçen sene bu zamanlar ise 65 kiloydum.şimdiki hedefim geçen sene bu zamanlara ulaşmak umarım sen de istedigin kiloya ulaşırsın..bazen vücut aynı tip beslenmeye alışıyor ve kilo verme duruyor vücudu şaşırtmak gerekiyor..sen de şaşırt hep beraber vericezz bu kiloları her zaman gel,ne zaman istersen gell:79: öptüm seniii

Bugün ve yarın liste yok menü yok.bu iki gün ben istedigimi yiyorum iki ögün.Bugün akşam misafirim vardı.ben de özgürce yedim ne istediysem(şimdi burda yazmayayım ama şuan patlıyorum biraz fazla oldu)bu arada istersem hemen eski yemek düzenime geri dönme potansiyelimden hiçbir şey azalmamış onu gördüm:125::131::78: gerçekten bunu beklemiyordum.bunun geçtigini düşünüyordum ama bu hiç geçmeyecek ve sadece kontrol altında tutulabilecek bi şeymiş bunu da gördümm..bu iki gün mola.. bu bile listede var.ben listeme uyarım iki gün sonra yeni bir liste yeni bir hafta başlıyor benim için.yarın da bi ögün serbest ama bugün bu şekilde yemek beni mutlu etmedigi için yarın bu kadar abartmayacagım kesin.. Salı günü görüşürüz..

canım ben senin dün mesajını görmemişim neyseki bugün gördüm :) çok teşekkürler :)) sen nerelerdesin ? hadi buralara daha fazla takıl, günlügüne bi şeyler yaz.mevsimlerden romada belli yerleri okuyarak başla,ben okumana gerek yok ben sana nereden başlayacagını söylerim.yeterki iste.. sana özelden mesaj attım onlara da arada bak :) öptüm seni

Dün akşam soframda bunlar ve benzeri şeyler vardı.(resimdekileri hazır aldım, ben başka şeyler yaptım :) Böyle bir sofrada istedigini yiyebilecek olmak güzel gözükse de herşeyden patlayana kadar yemiş biri olarak güzel olanın herşeyden az ve öz yemek oldugunu söyleyebilrim.sofrada gördüklerime olan aşkım sofra bittiginde nefrete dönüşmüştü çünkü.hiç mutlu hissetmedim kendimi.Bir yandan ya niye ben abarttım,diger yandan hortlayan bir hastalıgın gelmesi gibi korku,mutsuzluk oldu bende..Keyif almadım dün ben.Halbuki günde 1 dilim kek 2 bisküvi vs yerken daha mutluydum.Herşey kararında güzel.az ve öz olsun yeter :)
Not: az önce kahvaltımı dünden kalanlarla yapmış, bu iki günlük hakkını bitirmiş ve şuan normale dönmüş durumdayım

Hayat süprizlerle dolu bazen herşey mükemmel gidiyo derken bi an olur herşey tepe taklak olabilir veya planlanan bi yarın bambaşka bi şekilde bitebiliyor.Dün bugün için bir sürü yeni planlarım kararlarım ve işlerim vardı.Ama bugün sabah'a öyle bir başladı ki bütün planlarım (şimdilik) suya düştü ve bir kazayı çok ucuz atlattım diyebilirim.Yine yeniden hatırladım ki önemli olan şuan.. ne geçmiş ne gelecek sadece nefes aldıgım şuan..

Bugün yediklerim:
sabah:1/2 tost yeşillik,sütlü kahve
ara:yok
ögle:3 dilim kol böregi(bir tanesini sonra yedim)domates,salatalık,biber
ara:çeyrek muz,3 ceviz
akşam:somon,eski kaşar,salata

geçen 2 günlük molayı hakkını vererek bitirdim.özledigim ne varsa yedim.hatta bıktım yediklerimden:) şimdi yeni bir hafta..Bu hafta sabah aynı,öglen sadece karbonhidrat(makarna ve börek dahil)akşamda sadece protein..

Son düzenleme:
Tatlım ne güzel bir topik olusturmussun böyle
cok renkli ve sirin olmus
ayrıca enerjin ve kendine verdigin motıvasyon cok hos
eminim hedefine rahatça ulasacaksın
sadece bir sey dikkatimi çekti
bildirimlrine baktım da sanki kilo vermen biraz yavas gibi
diyetten önce falan hiç insülün direncine vs baktırdın mı

çok teşekkür ederim canım güzel yorumlarına :) evet çok haklısın ilk sayfada ilk yazımda yazmıştım insülin direncim var.diyetisyenle 3 ayda 1 kilo bile vermeyip diyetisyeni bırakıp bu sayfaya yazmaya başladım.2 ayda 6,5 kilo böyle düşündügünde benim için gayet iyi.ben bu kiloları bir anda almadıgım gibi bir anda da veremem..hedefim hızlı degil yavaşta olsa herşeyden yiyerek saglıkla kilo vermek.acelem yok:)öz eleştiri yapmam gerekirse az hareket edip az su içtim.zaman zaman porsiyonlarımı tam ayarlayamadım..sonuçta kilo veriyorum yaa önemli olan o aslında..

Son düzenleme:

Bugün yediklerim:
sabah:2 etimek,eski kaşar,domates,salatalık
ara:15 vişne,3 ceviz
ögle:1 tabak sebzeli erişte,1 ısırık patatesli börek
ara:15 vişne,10 kaju
akşam:hellim salata

Bugün çok acıktım nedense zorlandım ama geçti işte..

O zaman tatlım iki kere tebrik ediyorum
insülin direncine rağmen cok iyi
resimlerini ve teşvik edici topiğini takipteyim
kararlılığın ve azmin hep böyle devam etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…