Anca islerimi bitirip oturuyorum Mevsimlerden romayi okumak için. Hatta bugün 45 kg veren birinin Yazdıklarından cok etkilendim olumlamayla ilgili araştırmaya başladım bence benim kilo almam tamamen psikolojik bununla baş etmek için de Mevsimlerden romayi okumaya devam. Kendimle ilgili çok güzel gelişmeler gozlemliyorum. Kilo veremesem de umutsuzluğa kapilmiyorum artık ve bi karar vermem gerektiğini ifade ediyor Mehtap bugünkü okuduğum yazısında sanki beni görerek. Sürekli kararsizliklarimla diyet dışına çıkmadan aslında kendime zarar veriyorum başarısızlık hissi oluşturuyorum. Buna bir son verip en baştan başlamam gerek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anca islerimi bitirip oturuyorum Mevsimlerden romayi okumak için. Hatta bugün 45 kg veren birinin Yazdıklarından cok etkilendim olumlamayla ilgili araştırmaya başladım bence benim kilo almam tamamen psikolojik bununla baş etmek için de Mevsimlerden romayi okumaya devam. Kendimle ilgili çok güzel gelişmeler gözlemler. Bu iyiye delalet. Kilo veremesem de umutsuzluğa kapilmiyorum artık ve bi karar vermem gerektiğini ifade ediyor Mehtap bugünkü okuduğum yazısında sanki beni görerek. Sürekli kararsizliklarimla diyet dışına çıkarak aslında kendime zarar veriyorum başarısızlık hissi oluşturuyorum. Buna bir son verip en baştan başlamak gerek.
selam simsimsEki Görüntüle 1118842
Bugün tartıda 71.6 yı gördüm ama geçen hafta kendimi daha hafif hissediyordum o kesin!Bu hafta ögünlerime tam dikkat edemedim.. bazen porsiyonlar fazla oldu bazen az.yani dengesiz bir hafta geçirdim.Hala düzeltmem gereken şeyler var;daha çok su,daha çok hareket,posiyon ölçüsü gibi.. haftada 1 bazen 2 yürüyorum.bu hafta hedefim 3 gün yürüyüş yapmak.su'yu bazen 3 bardak içtigim oluyo en az 8 e çıkarmak ve porsiyonları tartmak,kaşık ölçüsüne dikkat etmek ne az ne de çok tam ölçüsünde yemek bu haftaki hedeflerim.Bugün ve yarın 2 gün 2 ögün canım ne isterse ne çekerse serbest.benimse canım hiçbi şey çekmiyo şuan bilmiyorum ne yesem?
selam simsimsistikrarlı gidişatın için seni çoook tebrik ediyorum sanırım forumda beraberken yakın kilolardaydık,ben 76.5 kiloyum şu anda.Geçen yıl martta başladığım kaçamaklı karatayla 10.5 kg verdim...artık çok zor gidiyor arada bir motive olmak için sana uğrarım canım ilk hedefim 70.kg olmak.hedefine ulaşacağına inanıyorum sağlıcakla kal
Tebrik ediyorum canım. Çok istikrarlısın ben bunu hala başaramadım. Mevsimlerden romayı okumaya vakit bulamıyorum. sanırım benim diyetisyene gitmem gerekiyor. Ama onada vaktim yok. Bu arada her gün tartılmadan nasıl dayanıyosun?
Tatlım ne güzel bir topik olusturmussun böyle
cok renkli ve sirin olmus
ayrıca enerjin ve kendine verdigin motıvasyon cok hos
eminim hedefine rahatça ulasacaksın
sadece bir sey dikkatimi çekti
bildirimlrine baktım da sanki kilo vermen biraz yavas gibi
diyetten önce falan hiç insülün direncine vs baktırdın mı
çok teşekkür ederim canım güzel yorumlarına :) evet çok haklısın ilk sayfada ilk yazımda yazmıştım insülin direncim var.diyetisyenle 3 ayda 1 kilo bile vermeyip diyetisyeni bırakıp bu sayfaya yazmaya başladım.2 ayda 6,5 kilo böyle düşündügünde benim için gayet iyi.ben bu kiloları bir anda almadıgım gibi bir anda da veremem..hedefim hızlı degil yavaşta olsa herşeyden yiyerek saglıkla kilo vermek.acelem yok:)öz eleştiri yapmam gerekirse az hareket edip az su içtim.zaman zaman porsiyonlarımı tam ayarlayamadım..sonuçta kilo veriyorum yaa önemli olan o aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?