ohh miss ben bugün iki öğün yaptım sadeceEki Görüntüle 1110193
Bu hafta 9. hafta.dile kolay 8 hafta bitti.. ve aynalara artık şok olmuş, korkmuş şekilde bakmıyorum.aynadaki görüntümü seviyorum.Bugün alışveriş merkezinde gezerken bi kaç şey denedim begendim ama almadım.Nasıl olsa bir kaç ay sonra bunlar bana bol gelicek ve begenmeyip başka şeyler almak isteyecegim o yüzden bu ara alışveriş yok.param cebimde kalıcak :121:
Bugün yediklerim:
Sabah:kepek ekmekli krem peynir domates salatalıklı sandiviç,domates,zeytin
ara:1,5 dilim havuçlu kek
ögle:1 dilim ekmek,peynir
ara:5-6 büyük çilek,3 bisküvi
ara:1 ince dilim (yagsız) börek (annem yapmış 1 dilim yemezmiyimbu listede yoktu yarın yürüyüş yapmalı )
akşam:somon şiş,salata,köz biber,domates,sogan,3 tane kaşarlı karidesli mantar
seninki de nefismişşş sana da afiyet olsun canımohh miss ben bugün iki öğün yaptım sadece
akşama canım kızartma çekti yoğurtlu sarımsaklıbende tüm sebzeleri fırında kızarttım
artık çok sık yaparım
İnşallah fırsat buldukça uğrarım sana canım.. 3 haftada bir tartiliyorsun bu süper de hiç merak etmiyor musun ben olsam catlardım heralde, yalnız merak ettim bu süreçte kaç kilodan kaça indin.. ben de dikkat etmeye devam ediyorum bakalım. Kolay gelsin cnm
Liste derken, ne uyguluyorsun canım bir de kactan kaça indin cnm ya merak ettim cok, hem bana da motivasyon olsun...gel canım benim her zaman beklerim:79: ben sabah kalkınca tartılır öglen yemekte tartılır akşam tartılır gün içinde deli gibi tartılırdım kısaca..şimdi sabrediyorum.eger bu listeye uyucaksam ve bana tartılma deniyorsa bi bildigi var diyerek tartılmıyorum.çok zorlanıyorum her gün meraktan çatlıyorum.:111:göz ucuyla tartıya bakıp sonra yanından geçip gidiyorum:112: dikkat etmeye devam.. sana da kolay gelsin canım
Liste derken, ne uyguluyorsun canım bir de kactan kaça indin cnm ya merak ettim cok, hem bana da motivasyon olsun...
Eki Görüntüle 1109587
Hepimiz zayıflamak istiyoruz hemde hemen!sanki hemen almışız gibi kiloları "hemen verelim de nasıl olursa olsun saglıklı saglıksız hiç fark etmez yeter ki kilo verelim" diyor çoğumuz.Sabırsızız.. Ben de öyleydim şimdi daha sabırlıyım ,acelem yok.sonuçta vericem bu kiloları kararlıyım ama niye şimdiki kilomdan bir kaç kilo daha zayıf gözükmeyeyim hemde şimdi şuan hemde kilo vermeden :)) ben birazdan yazıcaklarımı bir kaç yıldır yapıyorum.sizde deneyin bakın daha zayıf gözüküceksiniz..
1)Dogru sütyen:modelini begenip aldıgınız degil,sizin tam bedeniniz olan sütyen.eski sütyenler gögüsleri sarkık gösterir,küçük beden sütyenler(hani zayıfken giydikleriniz ve hala oluyor nasılsa diye giymeye devam ettikleriniz) özellikle sırtta katlar çıkarır ve sonuçta daha kilolu gözükürsüznüz.kendi bedenimize uygun sütyen bizi zayıf gösterir.
2)kolları kıvırmak:ben uzun kollu ne giyersem muhakkak kollarımı kıvırıyorum bu tüyoyu ögrendikten sonra.Genelde çogumuzun bilekleri ince.ince degilse bile üst kolumuzdan ince :) o yüzden bilekleri göstermek bizi daha zayıf gösteriyor..
3)tabikii topuklu veya dolgulu ayakkabı:anında boy uzar hem güzel hem zayıf gösterir.ben her gün topuklu giymiyorum ama topuklu ayakkabı giymedigim zaman dolgu spor ayakkabı giyiyorum..
4)takılar ve makyaj:mesela alt bedeniniz üste göre daha kilolu o zaman üst bölgeye dikkat çekmek için boynunuza gösterişli bi kolye takın.vücudunuzda sevmediginiz bölgeyi gizleyip sevdiginiz bölgeyi öne çıkarın.bunu takılar ve yüzde begediginiz bölgelerde de makyajla yapabilirsiniz.
5)V yaka giyinmek ve baştan aşagı aynı renk veya yakın tonlar giyinmekte zayıf gösteriyor.
aklıma şimdilik gelenler bunlar.. şimdiden bir kaç kilo verdik bilee
Not:bir de kendinizi mutsuz çirkin hissettiginiz günler kendinize fazladan bakın.oldgunuzdan daha bakımlı olun.zor oluyor biliyorum ama bakın nasıl moraliniz yerine geliyor
Öneriler çok güzel, teşekkürler
Benim bileklerim gerçekten çok ince, herkes hayret eder bu cüsseye bu bilekler diye
Ben kendimi güzel bulmadığım için pek özenmiyorum açıkçası, hani ne giysem de yakışmayacak diye
Topuklu ayakkabı! Ben hiç giymiyim en iyisi, topuklu ayakkabı giyince belimi alamıyorum, popom iki metre arkadan geliyor, beceremiyorum ben topuklu ayakkabıyla yürümeyi
teşekkür ederim canım :)) kendine özenince çevren bunu fark edicek ve güzel iltifatlar alıcaksın.kendini kötü hissetsen bile çevren sana moral vermiş olucak:112: bileklerin inceyse harika,göster bileklerini.. :)) topuklu ayakkabı giyme o zaman, benim gibi dolgu spor ayakkabı giy veya platform..bir kaç cm bile uzayınca daha farklı gözüküyorsun dene ve gör..
Canım haftasonu giremedim nete yazmaya fırsatım olmadı daha doğrusu. Yazdıklarını okudum yoksa.
Öneriler süper ben de dolgu topuk tercih ediyorum çoğunlukla ama topuklu giyemem
hafta sonu eşimle tartıştık moralim çok bozuldu ne beslenmeye dikkat edebildim ne foto çekebildim. 2 öğün beslendim yine ara öğünler bana zor geliyo yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaa o kadar yazdım gönderilmedi menülerin süper sen bu sayfayı hiç bırakma olur mu
Ben hala oturtamadim şu beslenme işini bu 2. Hafta olucak ama her gün diyete muhalif bişeyler yapıyorum o yüzden de tam başlamış saymıyorum kendimi.
Emeksiz yemek olmuyo ben zayiflamayi cok istiyorum ama bunun için yeteri kadar gayret etmiyorum herhalde
Mevsimlerden romayi vaktim oldukça okuyorum sabah kahvaltısı ve akşam yemeğimi oturttum öğle yemeği ve ara öğünler problem. Senin sayfani okudukça
Menü seçeneklerinden faydalanıyorum Örneğin kabak yemeği hiç yapmazdım sayende ona da alıştık.
Yaaa o kadar yazdım gönderilmesi menülerini süper sen bu sayfayı hiç bırakma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?