Resimlerle sağlıklı beslenme :)

Bugün yediklerim:
sabah:kaşarlı tost(gene tost yarın degiştiricem:),domates,zeytin
ara:1 elma,10 badem
ögle:1,5 kepçe şehriyeli domates çorba,1 dilim ekmek,peynirli salata
ara:1 dilim kek,latte
akşam:somon,peynirli salata

Bugüne güzel başladım.eşime ilk saglıklı beslenmeye başladıgımdan beri aynı kıyafetlerle fotografımı çektiriyorum.Bugün de çektirdim ve gördügüm fark harika.(belki haftaya paylaşırım)ara ara baktım gün boyunca,bakmalara doyamadım :) kendimi bu 50 küsür gün içinde ilk defa bu kadar çok begendim:115:

ayy çok merak ettim tartı gününde yüklesen olmaz mı:26:

merhaba canım, nasılsın görüşmeyeli, uzun zamandan sonra topiğe uğradım da sana bi bakayım dedim.. anladığım kadarıyla çok iyi gidiyorsun, tebrik ederim.. beni soracak olursan bildiğin gibi.. yerimde sayıyorum, ne ders çalışabiliyorum ne de diyet yapabildim. ama bir kaç gündür dikkat etmeye başladım bakalım.. valla utancımdan kendi günlüğüme bile uğrayamadım ( görüşmek üzere canım..

zaten öyle yaparım yaparsam.. haftaya cumartesi veya pazar :)) senin nasıl gidiyor?arada bakıyorum sayfana ha gayret:))

merakla bekleyecem canım bende yarın tartı günüm bende yarından itibaren foto çekecem
buda iyi motive eder eskiye baktıkça insan daha çok kilo vermek ister
bende kaçamaklar dışında iyiyim bakalım bugünde arkadaşlar çağırdı
sanki herkes diyet yapmamı engellemeye çalışıyoooo neyse yememeye çalışcam

hehehe hepsi üst üste geliyor bazen haklısın.. ben de ilk başlarda kibarca reddetmeye zorlanıyordum ama reddediyordum yine de.. zoru başarmak güzeldir

Bugün yediklerim:
sabah:4 kaşık yulaf ve meyve kurusu,soya sütü(tost yemedimmm oleey:124: :)
ara:1/2 elma 3 bisküvi
ögle:kepekli kaşarlı tost,ayran (tost ekmegi düşündügümden büyükmüş ve hepsini yedim:)
ara:1dilim havuçlu kek
akşam:1/2 çupra,bol salata

hehehe hepsi üst üste geliyor bazen haklısın.. ben de ilk başlarda kibarca reddetmeye zorlanıyordum ama reddediyordum yine de.. zoru başarmak güzeldir

reddetcem canım yoksa bu ay kilo vermek hayal olur zoru başarmak güzeldir :13:

mahzencimm hoşgeldin :) gel buraya beraber verelim kilolarımızı.. birbirimizi motive ederizzz :13:hem ben de ders çalışmakta zorlanıyorum(ingilizce çalışmam lazım)hem saglıklı beslenelim hem ders çalışalım.

Öncelikle merhaba.ben sizi takip edoyorum ama cok sik giremiyorum.bisey sormak istedim girmisken peynirli salatanin tarifini paylasabilir misin. ?biraz ceside ihtiyacim war ve peynir yağsız mi onuda sorim:) son olarak kabak yemegini sen nasil yapıyorsun. Hep ayni tariflerden sıkıldım da.simdiden teşekkür ederim.

merhaba hoşgeldin :) peynirli salatayı;roka, beyaz peynir, domates ile yapıyorum(aslında nar ekşisi de oluyor ama ben kullanmıyorum) ama taze nane, biber, taze soganla da güzel oluyor..peynir yaglı yiyorum.yagsız peyniri hiç sevemedim ama yemeklere ve salataya yag ve tuz koymadıgım için böylece dengeliyorum.(hatta balıga bile :) (çok nadir tuz koydugumda oluyor tabi:)tuzu peynir ve zeytinden alıyorum.böylece ödemi engelliyorum.

kabak iki türlü seviyorum;
1. kabakları rendeleyip cok cok az su ile pişiriyorum.çok pişmemeli ve yeşil kalmalı(sararmamalı)çok sulu olmamalı,suyunu çekmeli.kabaklar soguyunca süzme veya normal yogurt,(istege göre sarımsakta olur)kuru nane ile karıştırıyorum.harika oluyor
2bu kabak yemegi en sevdigim sebze yemegi diyebilirim:soganları yarım ay şeklinde dogruyorum(piyazlık gibi),kabakları da aynı şekilde ama biraz daha kalın dogruyorum,domatesleri küp dograyıp tencereye az su ilk sıraya sogan,üstüne domates,üstüne kabak olmak üzere kat kat yerleştiriyorum(istege göre tuz).hepsini aynı anda bir arada en kısık ateşte hiç karıştımadan takip ederek pişiriyorum.kabakların üstü pişince yavaşça karıştırıyorum.(en kısık ateşye olmalı,suyuna dikkat etmeli,dibi tutmamalı,ihitiyaç olursa ilave su) umarım begenirsiniz..şimdiden afiyet olsun :79:

Son düzenleme:

Umarim begenirim cok tesekkur ederim ilginiz için denicem.boyle degisik tarifler cok iyi oluyo.

Iyi aksamlar canim harika gidiosun
Canim yardimina ihtiyacim var gunlugume bende resim paylastim ama resim yazdiklarimin altina yerlesiyor nasil uste koyabilirim.
Gorusuruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler canım :)) konuya cevap veri seçtikten sonra ataç resmini tıkala dosya ekleden resmini seç,sonra içerigi ekleye tıkla sonra da bitire tıkla.resmin eklenmiş olucaktır.alta da yorumunu yaz paylaş :)

Son düzenleme:
Canim havuclu kekin cok guzel gorunuyor Canim cektisen sen mi yaptin tarifini.verirmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…