O zaman tatlım iki kere tebrik ediyorum
insülin direncine rağmen cok iyi
resimlerini ve teşvik edici topiğini takipteyim
kararlılığın ve azmin hep böyle devam etsin canım
merhaba simsims
dün akşam şöyle bi göz atayım diye girdiğim topiğinden bi türlü çıkamadım ve nihayet bütün serüvenini şuan itibari ile okuyup bitirdimharikasın süpersin tek kelimeyle muhteşemsin daha ne diyeyim bilemiyorum bence çok iyi gidiyorsun ve senden bi ricam olacak bu topiği bırakırmısın bırakmazmısın bilmiyorum ama yazmayı hiç bırakma seni okurken kendimi buldum bu koşturmalı hayatımda kendimi ne çok unuttuğumu farkettim.. henüz mevsimlerden roma bloguna bakmadım daha doğrusu seni okumaktan ona fırsatım kalmadı ama en kısa zamanda ona da göz atacağım
kendimden bahsetmem gerekirse bende kilo verme yolunda emin adımlarla yürüyorum yani en azından öyle olduğumu düşünüyorumhep zayıf birisiydim, ki evlendikten sonra da bunu korudum ha korudum dediysem bunu için bi çaba sarfetmedim zayıftım öyleydim işte ama ne zamanki hamile kaldım kilolar bir bir hücum etti üzerime ve doğum yapalı 1 yıl olmasına rağmen halaa kurtulamadım kendilerinden olsun dediğin gibi bi anda almadım ben bu kiloları bi anda da veremem ve benim için bunların da yanında en önemli şey oğlumu emzirmeye devam etmem.. yani sütümü etkilemeden yavaş yavaş kilo vermem gerekiyordu bende aynen öyle yapıyorum bu 1 yılda toplam 12 kilo verdim ve hala vermem gereken 8 kilo var azimle, kararlılıkla ve en güzeli sevgiyle yola devam hoşçakal..
Tüylerim diken diken okudum yazını,ne kadar güzel şeyler söylemişsin çok teşekkür ederimmm.. Baştan sona hem de keyifle okuman harikaaaaagenç kızken hep günlük tutardım.. yazmak bana hep iyi geldi ve geliyorda..(bunu unutmuşum,burda tekrar hatırladım:) kafamdaki problem ne olursa olsun yazmaya başlayıp sonuna geldiginde problem çözülüyor.olaylara dışardan bakıp yazarken kendime yeni yollar,çözümler buluyorum bunu fark ettim.. Bu aralar kendimle mutlu çevremle huzurlu oldugum için azaldı sanki yazılar ama kafamda çok yazı var daha :)) anlaştık hep yazıcam ben :)) eşim sana bi blog açalım diyor zaten kimbilir belki bir gün olur :) sana gelince:)) Allah bagışlasın analı babalı büyüsün bebegini 12 kilo vermişsin bu harikaa:) son 8 kiloyuda saglıkla verirsin eminim:)) mevsimlerden romayı da vaktin oldukça incele.listeyi yapmasanda sadece motvasyon için bile harikaa bir site.. bu arada ne kadar güzel ifade etmişsin "en güzeli de sevgiyle yola devam" diye bayıldımmmmmmm,çok güzel ve çok dogru bir söz:) sevgiyle yola devam.. seninle tanıştıgıma çok sevindimm gene görüşelim:109::109:
simsims öyle içine alıyorsunki yazarken arkadaşa tamamen katılıyorumeminim muhabbetinde hoştur reelde
canım benim teşekkür ederimmm :)) muhabbetim hoş mudur? bilmem ama çok konuşkan biri degilimdir.hatta az ve öz konuşurumama iyi bir dostumdur tabii anlayana ve hak edene
daha iyi ben çok konuşkanımdır iki cambaz bir ipte oynamaz misali
çok konuşanlarla anlaşamamişin şakası bir tarafa az öz konuşma süpermiş çok isterdim öyle olmayı
peki günün nasıldı benimki çok iyiydi
yorucu hareketli ve hiç kaçamaksız harika biir gündü
:))) bazen ben de çok konuşmak istiyorum,belki bi gün ögretiriz birbirmize az ve çok konuşmayıbenim bugün börekli geçti günüm :) bu hafta amaç metabolizmayı şaşırtmak o yüzden öglen karbonhidrat akşam protein var.makarna börek serbest olunca... çok severim her gün yesem bıkmam ve çok özlemişim neyse ki bitti börek yarın ola hayrola :)) hiç kaçamaksız bir gün harika bir gün demektir tebrik ederim canım :13:
inşallah da ben kendimden pek emin değilim sus pus olamam fıtratıma aykırıherkes olduğu gibi güzeldir bence
ne hoş şaşırtma haftası harika 89 kilo olduğumda kendime söz verdim pizza yiyecem
acaba öylemi şaşırtmış oluyoruz yoksa bir hafta pizza mı yiyim
hehehehehe evde sesli gülünce kocam geldi "ne oluyor?" diyee :))) çok tatlısın:103: bence harika olur 89 da bir ögün pizza.. gerisini boşver bir ögün bile harika olur:116:
bencede bir öğün yeterbenim eşimde bazen merak ediyo
moralim bozuk oturuyorum gülerek kalkıyorum kk dan
şimdi benim yapamadığım ne yaptı o sitedeki arkadaşların deyip küstüğüü bile oldu:86::86:
ama bu site iyiki var
ben burda çok tatlı insanlar tanıdım çok dostum oldu
çok şey öğrendim
ayy bak duygusala bağladım hee
Çok haklısın canım iyi ki kk varbizler birbirmizi göremiyor olsakta hislerimiz ortak burda..hepimiz kadınız.. dertlerimiz benzer :) yeri geliyor(mesela şuan) en yakın dedigin arkadaşın zor gününde yanında olmuyor hiç tanımadıgın,görmedigin biri hiç kimsenin yapamayacagı morali veriyor herkes burda sadece destek almak ve birbirine destek olmak için bir sürü şey yazıyor,duygularını paylaşıyor..ve çok uzakta birilerine ulaşıyor yazılanlar..paylaştıkça acılar azalıyor,mutluluklar büyüyor.. iyi ki varsınız.. iyi ki varız..
Çok haklısın canım iyi ki kk varbizler birbirmizi göremiyor olsakta hislerimiz ortak burda..hepimiz kadınız.. dertlerimiz benzer :) yeri geliyor(mesela şuan) en yakın dedigin arkadaşın zor gününde yanında olmuyor hiç tanımadıgın,görmedigin biri hiç kimsenin yapamayacagı morali veriyor herkes burda sadece destek almak ve birbirine destek olmak için bir sürü şey yazıyor,duygularını paylaşıyor..ve çok uzakta birilerine ulaşıyor yazılanlar..paylaştıkça acılar azalıyor,mutluluklar büyüyor.. iyi ki varsınız.. iyi ki varız..
ben de öptüm seni canımdün bir anda gittim muhabbetin ortasında
pc de problem oluştu kapattım
öptüm seni
dün seni düşünüyordum daha.. hatta bir mesaj atayım diyordum sen attın,kalp kalbe karşıymışMerhaba canım, süper gidiyorsun tebrik ediyorum seni yürekten. Epeydir yazmak bile canım istemiyordu ama hep takip ettim seni. Bir sürü yeni arkadaş da katılmış ne güzel. Senin yazdıklarında azim ve kararlılığı, mücadeleyi görüyorum ve bu bana iyi geliyor biliyor musun? Sağlıklı beslenince sağlıklı da düşünüyor insan sanırım...
Eki Görüntüle 1129842
Bugün yediklerim:
sabah:2 etimek ,2 dilim kaşar peyniri,biber
ara:yok
ögle:2,5 dilim börek 1 kaşık kısır
ara:1 tane minik anasonlu etimek
akşam:1,5 kepçe yeşil çorba,1 minik anasonlu etimek
haftasonu yemek saatlerini elimde olmayan nedenlerle ayarlayamadım maalesef.. bugün ve yarın bir ögünde yeşil çorba var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?